![]() |
Overmax chce mnie pozwać, czyli 111-in-1 cz. 3 - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80) +--- Wątek: Overmax chce mnie pozwać, czyli 111-in-1 cz. 3 (/showthread.php?tid=3929) |
Overmax chce mnie pozwać, czyli 111-in-1 cz. 3 - Dark Archon - 19-03-2013 ![]() Straszaki z firmy Overmax opóźniły premierę trzeciej części materiału o ich konsoli 111 w 1. Czy mieli się czego bać? O tym jak nie należy traktować klienta dowiecie się z naszego filmu! By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Overmax chce mnie pozwać, czyli 111-in-1 cz. 3 Overmax chce mnie pozwać, czyli 111-in-1 cz. 3 - bartekr4u - 20-03-2013 a może ten mail od Overmaxa wziął się od nazwy serii. "Rupieciarnia". Byc może ta osoba pomyślała, że pokazujecie w tym same 'śmieciowe sprzęty' a nie różne zabaweczki, typu podręczne konsolki ![]() RE: Overmax chce mnie pozwać, czyli 111-in-1 cz. 3 - dzej - 20-03-2013 wow, to już pół roku minęło od ostatniego wideo z overmaxem. Szybko leci czas na arhn.eu ![]() p.s nieźle się ubawiłem przy twojej odpowiedzi. świetna riposta, Archon ![]() Overmax chce mnie pozwać, czyli 111-in-1 cz. 3 - royek - 20-03-2013 Precipice tam w lewym górnym rogu masz jakiegoś człowieczka, a w prawym dolnym coś co wygląda jak przejście. Wydaje mi się że masz mu z tych kloców drogę zbudować. A ten dzwonek z królika to dźwięk z Clone CD jak się zakończy operacja :P Overmax chce mnie pozwać, czyli 111-in-1 cz. 3 - Schoop - 20-03-2013 Ten dźwięk z Rabbit był wcześniej używany bodajże w programie do nagrywania Nero po zakończeniu nagrywania. Overmax chce mnie pozwać, czyli 111-in-1 cz. 3 - nerax123 - 20-03-2013 Dobrze Archon nie ma litości dla firm które próbują poprawiać swój piar poprzez łapówki i zastraszenia. Dla mnie list firmy zniechęcił mnie do zakupu ich konsoli. Overmax chce mnie pozwać, czyli 111-in-1 cz. 3 - Piotrek1113 - 20-03-2013 Ciekawe. Ten Pro-crack to klon Bubble Trouble. A kto nie kojarzy Lode Runnera? (zwany także jako Bomberman [nie mylić z grą]) ![]() Co do Sky Rollera to można zaliczyć jeszcze Kirby Tilt 'n' Tumble. Overmax chce mnie pozwać, czyli 111-in-1 cz. 3 - wujo444 - 20-03-2013 Podstawowy chyba problem tej i podobnych copykonsol to to, że mam lepsze gry na komórce. Graficznie, jakościowo, grywalnościowo. A jak mi się znudzi, to szybciutko mogę dociągnąć nowe. Pamiętać o kolejnym sprzęcie, bateriach do niego, bez jaj... Overmax chce mnie pozwać, czyli 111-in-1 cz. 3 - sparrow_93 - 20-03-2013 Tak się dziwnym trafem składa, że dzisiaj otwarłem gazetkę z selgrosa, a tam ich najnowsze dzieło - Overmax MoveBox ![]() Overmax chce mnie pozwać, czyli 111-in-1 cz. 3 - Sonix - 20-03-2013 A jest taka konsolka jak Vakoss? Overmax chce mnie pozwać, czyli 111-in-1 cz. 3 - Luk1989 - 20-03-2013 Co za ludzie ale to Polska,jak się zobaczą szanse aby zarobić to będą wiercić,a Archon zrobił im reklamę bo ktoś się dowiedział o czymś takim jak Overmax i dla czystych " jaj " ją sobie sprawi,albo i nie. Szkoda że nie zapytałeś ich czy mają licencje na te swoje gierki,podróby jedna na drugiej,ale to im chyba nie przeszkadza. RE: Overmax chce mnie pozwać, czyli 111-in-1 cz. 3 - Lecter - 20-03-2013 Archą t@rcza!!111 Kolego, to nie jest shoutbox. Ostrzeżenie nr 1. ~Manga Overmax chce mnie pozwać, czyli 111-in-1 cz. 3 - Bialy - 20-03-2013 No cóż... Zastraszanie, pozew... I to za własną, osobistą opinie? Według mnie ośmieszyli tylko siebie. No i jeszcze ten brak odpowiedzi ze strony firmy. No ale nie użalajmy się już nad tym. Recenzja, jak zwykle - na wysokim poziomie - tego oczekuję oglądając Wasz kanał. Tak trzymać ; ) RE: Overmax chce mnie pozwać, czyli 111-in-1 cz. 3 - Mystique - 21-03-2013 Oni zapewne liczyli może na jakąś łatwą kasę, ale im się nie udało i bardzo dobrze. Od kiedy subiektywne opinie są zakazane. Overmax chce mnie pozwać, czyli 111-in-1 cz. 3 - ferrarius - 21-03-2013 Arhon mistrz ciętej riposty. Overmax chce mnie pozwać, czyli 111-in-1 cz. 3 - Dragon_ice - 21-03-2013 Ciekawe jak zareagują ludzie z Overmax gdy zobaczą ten filmik, a w nim publikację swojego wysłanego listu wraz z niekorzystną dla ich marki odpowiedzią :P Jak dla mnie materiał prezentujący konsolkę, jest całkowicie zgodny z prawdą, a nawet trochę za ponadprzeciętnie pozytywnie nastawiony. Overmax chce mnie pozwać, czyli 111-in-1 cz. 3 - Skorek - 22-03-2013 Archonie ten dźwięk z gry "Rabbit", który wydawał Ci się tak bardzo znajomy pewnie kojarzysz z programu ImgBurn do nagrywania obrazów płyt. Mnie przynajmniej tylko z tym jednym kojarzy się ten dźwięk. Overmax chce mnie pozwać, czyli 111-in-1 cz. 3 - musznik - 22-03-2013 overmax dostrzegł ze przt ..i nagle overmax dostrzegł, że sprzedaż wzrosła, w tym momencie to Archon powinien ubiegać się o dodatkowa korzyść z tego tytułu, ale nie odpiszą, bo jeszcze okazało by się to prawdą Overmax chce mnie pozwać, czyli 111-in-1 cz. 3 - Allytion - 29-03-2013 Epickie gry 1 minutowe ![]() Ciekawa była ta seria. RE: Overmax chce mnie pozwać, czyli 111-in-1 cz. 3 - Grodek - 29-03-2013 Wrzucili tyle gier bo niby po co się produkować? Dajesz 111 gier więc "na pewno" nikomu się nie znudzi. Overmax chce mnie pozwać, czyli 111-in-1 cz. 3 - Domator - 11-04-2013 Polecam wygooglać sobie stronke overmaxa. Ich oferta konsol jest imponująca. Są w niej dwie podróbki Wii i coś co ma imitować chyba ps eye, a przypomina kinecta. Myślałem że takie rzeczy tylko z Chin na bazarku. ![]() Overmax chce mnie pozwać, czyli 111-in-1 cz. 3 - laureat2024 - 03-01-2014 Mam jeszcze gazetę z twoim listem do redakcji pcformat w tej sprawie. W ten sposób dowiedziałem się o arhn.eu ![]() |