![]() |
[LoL] All-Stars NA vs EU - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Newschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: PC (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: [LoL] All-Stars NA vs EU (/showthread.php?tid=4177) |
[LoL] All-Stars NA vs EU - iber - 15-04-2013 Macie jakieś swoje przemyślenia czy opinie na temat zbliżającego się meczu pomiędzy wybranym w głosowaniu najlepszymi graczami League of Legends z Europy i z Ameryki Północnej? Stawiam 1 Dinara że wygra EU ![]() Mecz odbędzie się 26 maja, wg. videobloga Dyrusa, a więc nie aż tak ![]() RE: LCS AllStar NA vs EU - Johnny - 15-04-2013 Stawiam 5 dinarów na Amerykę ![]() RE: LCS AllStar NA vs EU - iber - 15-04-2013 Wyzwanie zaakceptowane! Nie wierze że na Arhn.eu nie ma nikogo kto się LoL'em i eSportem nie interesuje ![]() RE: LCS AllStar NA vs EU - Skalaw - 16-04-2013 Składy nawet nie są jeszcze ustalone, to raz. Poza tym, to już troszkę inna gra, bo gracze co będą grać, pochodzą z innych drużyn i nie są zgrani ze sobą. Mecz trochę taki rankedowy solo-queque. Poza tym, nazwałbyś temat że chodzi o League of Legends RE: LCS AllStar NA vs EU - iber - 16-04-2013 Skład NA jest znany - http://youtu.be/1ugeELAvEf0?t=39s za vlogiem Dyrusa który jest chyba lepiej poinformowany. Top Lane - Dyrus Jungle - Saintvicious Support - Xpecial Mid Lane - Scarra AD Carry - Doublelift Problem jest z EU i z faktem że 4 z 5 pozycji wygrali gracze z Gambit Gaming (byłe M5) - GG. Z czego kojarzę ze streamu mogą być tylko 3 osoby z jednego zespołu w All Stars więc tu będzie musiał Riot zdecydować. Szkoda że zgodnie z tym co czytałem Diamondprox (GG), czyli najbardziej innowacyjny jungler i gracz sezonu 3, nie chce uczestniczyć w All Stars pomimo jego miażdżacej - 49% głosów - wygranej. Jeśli tak będzie to na jego miejsce wskoczy popularny Snoopeh (EG) który nie jest w swojej najlepszej kondycji porównując z sezonem 2... Alex Ich (GG) został wybrany na Mid Lane tuż za nim jest xPeke (Fanatic). EU nie ma się o co martwić obaj są wybitnymi graczami którzy dodatkowo są w formie. Top Lane - dostał się sOAZowi (Fanatic) który wygrał o 0,1% i 3 z 5 specjalnych pojedynków 1 na 1 z Wicked'em (EG). Obaj grają bardzo dobrze w tym sezonie. Trudno mi oceniać z racji że Top Lane w EU nie jest aż tak ważny jak Jungler który "carruje" gry - odwrotnie niż w NA. AD Carry - tutaj wg mnie mogło by być inaczej ale wygrał Genja (GG) lategameowy styl połączony z jego bardzo dobrymi last hittami sieje strach w późnych fazach gry. Na drugim i trzecim miejscu jest odpowiednio Yellowpete (EG) i CandyPanda (SK) obaj wyróżniający się swoją wspaniałą grą w LCSie i praktycznie BRAKIEM błędów w pozycjonowaniu się. No i najważniejsza pozycja za Junglerem w obecnej Mecie - Support - tutaj wybór mógł być tylko jeden EDward (GG) który jako jedyny gracz z EU zgarnął większą część głosów (57%) jego agresywny styl gry Treshem oraz częste dobijanie przeciwników doprowadziło do nieformalnego zdobycia tytułu "Tresh King" nadanego mu przez komentatorów. Reasumując - będzie dobrze o ile będzie Diamondprox (GG) zdecyduje się na grę w Jungli oraz ktoś kto się dobrze dogada z EDwardem (GG) na Bot Lane czyli najprawdopodobniej Genja (GG). EU ma bardzo mocny (wręcz legendarny ![]() ![]() Dzięki za sugestie z tematem @Skalaw, poprawię za chwilkę! RE: [LoL] All-Stars NA vs EU - Skalaw - 17-04-2013 Ładnie się wypowiedziałeś ![]() Edwarda aż tak dobrze nie znam jego gry, ale zawsze podobała mi gra Krepo, zresztą często się wypowiada i uczy graczy na swoim streamie ![]() Zawsze byłem za Ruskimi, za swoją niestandardową grą, typu Zilean na midzie czy też Janna ( tak Alex Ich grał). Nie umiem się wypowiedzieć na temat mocniejszych i słabszych stron drużyn, ale lubię oglądać i uczyć się fajnych zagrywek i taktyk. ![]() RE: [LoL] All-Stars NA vs EU - iber - 17-04-2013 EDward jest zajebisty ![]() Alex Ich i jego AD Bruiserzy na midzie -Zed oraz Kha'Zix - GG style ![]() Jak byś oglądał tyle streamów w tle podczas robienia czegoś na PC to też byś ogarniał. Z chęcią służę pomocą! RE: [LoL] All-Stars NA vs EU - Skalaw - 18-04-2013 Czasem oglądam, zależy od czasu. Zawsze lubiłem oglądać Phantom Lorda za czasów own3d.tv ![]() (17-04-2013, 23:59)iber napisał(a): Jak byś oglądał tyle streamów w tle podczas robienia czegoś na PC to też byś ogarniał. Ważne że ja ogarniam ![]() RE: [LoL] All-Stars NA vs EU - iber - 25-05-2013 I ch... piąte miejsce EU. Jak mam Ci przelać 5 Dinarów ![]() |