Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
Injustice: Gods Among Us - rozpakowanie - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80)
+--- Wątek: Injustice: Gods Among Us - rozpakowanie (/showthread.php?tid=4221)

Injustice: Gods Among Us - rozpakowanie - Dark Archon - 19-04-2013

[Obrazek: 5Qkl400_cE8.jpg]
Rozpakowanie edycji kolekcjonerskiej najnowszej bijatyki ze stajni Netherrealm Studios - Injustice: Gods Among Us. Skromna w zawartość, ale bogata w jakość i takie właśnie kolekcjonerki lubimy najbardziej!

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Injustice: Gods Among Us - rozpakowanie

RE: Injustice: Gods Among Us - guy_fawkes - 19-04-2013

Figurka rzeczywiście wygląda rewelacyjnie i choć nie podoba mi się design postaci, tak ten kawałek "czegoś, co nigdy nie potrafisz nazwać" z chęcią postawiłbym na półce. Szkoda, że komiks to w zasadzie tylko teaser całej serii, a nie jakieś opasłe tomiszcze.
Nie pozostaje nic innego, jak czekać do wieczora. Smiling

RE: Injustice: Gods Among Us - Crix Doomsday - 19-04-2013

Materiaz figurkowy to najprawdopodobniej PVC.
Archon masz bardzo... czarny rękaw :P
Edycja pod względem ilości przedmiotów wypada słabo, ale jakość figurki jest genialna. Oczywiście nie oczekiwałem, że figurka będzie słaba. Steelbook bardzo ładny i zakładam po połysku, że jest dodatkowo lakierowany.

Injustice: Gods Among Us - Sporeczek - 19-04-2013

Kurcze, bardzo mi się to podoba. Gra mi się dość podoba z tego co widziałem na gameplayach, i jest ponadprzeciętną bijatyką (a to dobrze, bo zwykłe też są fajne) i ma masę bajerów, a figurka strasznie dobrze pomalowana, a ostatnio rzadko się to zdarza Winking Może uzbieram i kupię jak znajdę jeszcze kiedyś Smiling

Injustice: Gods Among Us - ktosiu100 - 19-04-2013

Według mnie jedno z najfajnieszych pudełeczk od płyty Smiling

Injustice: Gods Among Us - Dymek - 19-04-2013

Cała kolekcjonerka jest fajnie wykonana, podoba mi się. Co do filmu mam tylko jedno zastrzeżenie, nagrałeś swoją lampę do oświetlania. Bardzo to irytuje ponieważ odciąga wzrok. Reszta jest fajna takie mocne 2/10.

Injustice: Gods Among Us - wujo444 - 19-04-2013

Tylko mnie wydaje się, że WW ma Cycki nienaturalnie przekrzywione w prawo, żeby kupujący mógł sobie na nie popatrzeć?

RE: Injustice: Gods Among Us - Grodek - 20-04-2013

Niby figurka fajna, steelbook świetnie się prezentuje ale tak to bida z tej kolekcjonerki skoro dodatkowo są 3 kody na skiny.

Injustice: Gods Among Us - lirykald - 21-04-2013

Zastanówcie się czy nie warto robić jakichś "first look'ów" z gier. Mielibyście wtedy więcej użytkowników.

RE: Injustice: Gods Among Us - MangusQ - 22-04-2013

Torll

Ostrzeżenie za bezczelny spam. Drugiego nie będzie Heart
~Dark Archon

Injustice: Gods Among Us - Radwin77 - 23-04-2013

Muszę przyznać, kolekcjonerka wygląda naprawdę fajnie. Figurka całkiem ładna, zdecydowany krok do przodu w porównaniu do tej z Mortal Kombat. Szkoda tylko, że cena w moim przypadku jest dość zaporowa, ale cóż - nie można mieć wszystkiego Smiling

Injustice: Gods Among Us - xdnorbixd - 24-04-2013

fajna figurka