![]() |
Candy Box na arhn.eu! - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80) +--- Wątek: Candy Box na arhn.eu! (/showthread.php?tid=4364) |
Candy Box na arhn.eu! - Dark Archon - 30-04-2013 Bijąca rekordy popularności wśród użytkowników arhn.eu gra "Candy Box" dostępna jest teraz w ramach naszego serwisu - w dodatku po polsku! By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Candy Box na arhn.eu! Candy Box na arhn.eu! - Galex - 30-04-2013 Zapis gry zapisuje się na komputerze czy na samej przeglądarce? Zapis gry zapisuje się na komputerze czy na samej przeglądarce? RE: Candy Box na arhn.eu! - Shorty - 30-04-2013 Na serwerze lub jak niektórzy wolą "w chmurze". ![]() Candy Box na arhn.eu! - Myfon - 30-04-2013 Na serwerze Ahrn.eu chyba. Candy Box na arhn.eu! - fafikozoom - 01-05-2013 nie ogarniam ;_; RE: Candy Box na arhn.eu! - Gazar - 01-05-2013 No fajna gierka, już mi się podoba ![]() Candy Box na arhn.eu! - matipawlak - 01-05-2013 Rycerz z próchnicą ![]() Candy Box na arhn.eu! - Va5syl - 01-05-2013 Jest to istny symulator przetrwania w post apokaliptycznym świecie. My jako jeden z niewielu ludzi, którzy przetrwali tą katastrofę musimy po prostu przeżyć. Szukamy dla jakiegoś ćpuna "cukierków" od których ów jegomość jest uzależniony. W zamian dostajemy od niego narzędzia potrzebne do dalszej egzystencji i przetrwania. To jest naprawdę brutalna gra, ale mimo to pokazuje jak będzie wyglądać życie po tym jak Czechy wypowiedzą wojnę Rosji. Kto z nas przetrwa? Możemy dowiedzieć się tego dzięki tej grze. Bowiem przygotuje ona nas do niebezpiecznego życia w tym okrutnym świecie. 2/10 Candy Box na arhn.eu! - crashcr7 - 01-05-2013 Wow to naprawdę wciąga ![]() Candy Box na arhn.eu! - matipawlak - 01-05-2013 Jak się kliknie na lizak na farmie, zmienia się jego kształt. Easter Egg? Candy Box na arhn.eu! - hipno94 - 01-05-2013 Przyznam szczerze, na początku całkowicie nie wiedziałem o co chodzi, ale wystarczyła chwila i już się świetnie bawię. Dzięki Arhn.eu ![]() Candy Box na arhn.eu! - Myfon - 01-05-2013 Fajne, na razie mam problem z Żabą ![]() Candy Box na arhn.eu! - hipno94 - 01-05-2013 Przyznam szczerze, na początku całkowicie nie wiedziałem o co chodzi, ale wystarczyła chwila i już się świetnie bawię. Dzięki Arhn.eu ![]() RE: Candy Box na arhn.eu! - Zgredol - 01-05-2013 To jest całkiem grywalne, dzięki. Candy Box na arhn.eu! - Sevven - 01-05-2013 Fajna sprawa, tylko mam wrażenie że gobliny są nieco silniejsze niż w oryginale. Poza tym utknąłem na ostatnim pytaniu żaby, co prawda znam odpowiedź w wersji angielskiej, ale polskie tłumaczenie nie pasuje ![]() Edit: Właśnie natrafiłem na buga, gdy doszedłem do produkcji lizaków rzędu 1 na sekundę to zniknęły z mojego ekwipunku ![]() RE: Candy Box na arhn.eu! - Gazar - 01-05-2013 Sevven wpisz może odpowiedź po angielsku, ja raz wpisałem odpowiedź na jedno pytanie po angielsku i zadziałało. RE: Candy Box na arhn.eu! - Sevven - 01-05-2013 @Gazar To była moja druga próba, no cóż widocznie trzeba bardziej pokombinować ![]() Candy Box na arhn.eu! - royek - 01-05-2013 Przy tempie produkcji 1 lp/sek przestaje w ogóle dostawać lizaki ![]() Candy Box na arhn.eu! - Dobuch66 - 01-05-2013 Pierwszy raz widzę taką grę i już mi się podoba ![]() Candy Box na arhn.eu! - Piromaniaq - 01-05-2013 Wciągające to ![]() RE: Candy Box na arhn.eu! - Zgredol - 01-05-2013 (01-05-2013, 01:41)royek napisał(a): Przy tempie produkcji 1 lp/sek przestaje w ogóle dostawać lizaki Mam to samo, koniec gry. RE: Candy Box na arhn.eu! - Insajd - 01-05-2013 Z tego co wiem, to Archon jest poinformowany o tym błędzie, dlatego pewnie spróbuje temu jakoś zaradzić. Cierpliwości ![]() RE: Candy Box na arhn.eu! - hoolk2 - 01-05-2013 Gobliny powinny zadawać 1HP nie 11HP ![]() RE: Candy Box na arhn.eu! - Wielkimati - 01-05-2013 @up ![]() Skoro gra jest przetłumaczona na język polski, to raczej nawet taka pierdółka jak "lolipop" powinna zostać przetłumaczona na "lizak", nie? Candy Box na arhn.eu! - Arcel - 01-05-2013 Genialna gra, ciesze się, że teraz jest na arhn.eu. Polecam i radzę nie dać się nie zniechęcać na początku ![]() |