![]() |
Xbox One w punktach - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80) +--- Wątek: Xbox One w punktach (/showthread.php?tid=4561) Strony:
1
2
|
Xbox One w punktach - Dark Archon - 21-05-2013 Jak w przypadku oficjalnego ogłoszenia <a href="http://arhn.eu/2013/02/playstation-4-punktach/" target="_blank">PlayStation 4</a>, przedstawiamy wam wszystkie informacje dotyczące nowej konsoli Microsoftu w formie punktów - bez zbędnych ozdobników. Wszystkie dane w jednym miejscu! Post będzie modyfikowany wraz z napływem kolejnych informacji. Ostatnia aktualizacja: 21.05.2013 23:29, zrewidowano informację o płatnych używkach By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Xbox One w punktach Xbox One w punktach - Prinse - 21-05-2013 A po jego premierze kupię sobię XBoxa 360. Xbox One w punktach - Piku - 21-05-2013 Ludzie chyba zostaną przy PS4. Nie pokazano praktycznie nic. Magia Kinecta i tyle. Nic takiego co by graczy naprawdę zainteresowało. Poza tym ciekawi mnie jak te funkcje TV sprawdzą się poza USA, zwłaszcza u nas. Xbox One w punktach - dzbeta - 21-05-2013 A Archon jezd gupi. No dobra, żartowałem. Przeczytałem kilkanaście artykułów o nowej zabawce Microsoftu w najrozmaitszych portalach i z ręką na sercu mówię wam, że ten tutaj czytało mi się najlepiej. Dobra robota w krótkim czasie! Xbox One w punktach - TheWlatca - 21-05-2013 Cieszę się że obyło się bez hejtów Xbox One w punktach - Jokersky - 21-05-2013 Może i to sprytne sztuczki marketingowe ale mnie ta konferencja zmiotła i już odkładam pieniążki na nowy produkt MS. Jedyne co mnie razi to nowy kontroler, zdaje się być podobny do tego z 360 z niejako dobudowana częścią "od bumpera do bumpera". Przez to przypomina tego z pierwszego Xboxa i wydaje się być za duży aczkolwiek wbudowana bateria to miły akcent. A wy co o nim sądzicie? Xbox One w punktach - Galanot - 21-05-2013 Oh well, ja liczyłem na zwykłą prostą konsole do gier... a zamiast tego oferują mi "centrum multimediów" z masą zbytecznego guana... Xbox One w punktach - Perrectus - 21-05-2013 Kupa bezsensownego badziewia ze śmieszną specyfikacją wepchana w magnetowid ![]() Xbox One w punktach - domingz605 - 21-05-2013 Ważne też jest to, że gry będą się instalować na dysku na jednym koncie i jak np. kupimy używkę to będzie trzeba płacić za aktywacje na innym koncie. Ważne też jest to, że gry będą się instalować na dysku na jednym koncie i jak np. kupimy używkę to będzie trzeba płacić za aktywacje na innym koncie. Ważne też jest to, że gry będą się instalować na dysku na jednym koncie i jak np. kupimy używkę to będzie trzeba płacić za aktywacje na innym koncie. Xbox One w punktach - Kacpei - 21-05-2013 Ostatniego podpunktu nie słyszałem na konferencji. ![]() RE: Xbox One w punktach - Asumatka - 21-05-2013 Płacenie za używki? Oh boy, to ja chyba wolałam always online mode, który był plotą tylko. Microsoft, go home. Xbox One w punktach - domingz605 - 21-05-2013 Och. Najmocniej przepraszam. Przez przypadek wysłało jeszcze dwa dodatkowe komentarze. Najmocniej przepraszam. Xbox One w punktach - rafi5451 - 21-05-2013 Płacenie za granie w używane gry. Strzelili sobie w kolano, a drugie dostało rykoszetem... Xbox One w punktach - Pistolsen - 21-05-2013 Potrzeba aktywacji gry - brak używek. Bitch please, welcome PS4! Xbox One w punktach - Teii - 21-05-2013 Nowa konsola Microsoftu prezentuje się według mnie dosyć słabo w porównaniu z PS4. Jeżeli będę kupować jedną z tych dwóch konsol, znów zaufam Sony. Płacenie za używane gry to pomysł, który może bardzo zaszkodzić - i graczom i deweloperom. RE: Xbox One w punktach - Noctis - 21-05-2013 ![]() Xbox One w punktach - Galanot - 21-05-2013 http://money.cnn.com/quote/quote.html?symb=SNE - Po prezentacji nowego Xboxa, akcje sony idą w góre. Przypadek? Nie sądze. Xbox One w punktach - Luk1989 - 21-05-2013 Chyba każdy się zgodzi że konferencja Sony była lepsza,ciekawsza i pokazano o wiele więcej niż na tej krótkim pokazie Microsoftu. Co do samej konsoli, ogólnie na tę chwilę jest to dla mnie dekoder telewizyjny z możliwością obsługi głosowej, bo na tym była skupiona prezentacja na możliwościach oglądania mediów, co do gier nie pokazano tak naprawdę nic, EA z swoimi flagowymi produktami które wychodzą co rok, nowa Forza która również widnieje na sztandarze Microsoftu od zawsze, no i Call of Duty, który będzie możliwy na inne platformy, z wyjątkiem DLC które przez pewien okres będą tylko dla X-a. Zagorzali fani być może są rozczarowani lub wniebowzięci, ale dla osób nie posiadających konsoli to kiepsko się zareklamowali. Pozostaję czekać na E3,być może pokażą więcej...gier. Xbox One w punktach - MichuB - 21-05-2013 niech sobie wsadzą w rzyć konsolę na której nie da rady zagrać w używane gry, kompletnie poroniony pomysł, zdaje się że Sony tego nie zaimplementowało w PS4? Xbox One w punktach - Didekc - 21-05-2013 Płacenie za możliwość korzystania z pożyczonej używki? No tak, przecież to M$! Niedługo będzie trzeba płacić za każde włączenie konsoli. Dodatkowo trochę nie spodobał mi się brak kompatybilności wstecznej, ale to norma. Xbox One w punktach - Aperty - 21-05-2013 To będzie najlepszy magnetowid na rynku Xbox One w punktach - Xemir - 21-05-2013 A teraz Archon pewnie zrobi emotkę :xboxone: będzie oznaczała prawdopodobnie XboxOne has no game ;d Xbox One w punktach - Arcel - 22-05-2013 design - tragedia, jak będzie z grami to się okaże Xbox One w punktach - yolx23 - 22-05-2013 http://tinypic.com/view.php?pic=34s3pjn&s=5 - Gry na Xboxa One ![]() Xbox One w punktach - Kayshima - 22-05-2013 Spodziewałam się lepszej konkurencji dla PS4... Rozczarowałam się i tym samym zniechęciłam do samej konsoli. Mam płacić za pożyczoną gre to ja dziękuję. Wlaściwie to po co mi centrum multimedialne w konsoli Jak czymś takim jest PC, laptop... Wg. mnie konsola powinna być do grania, a nie jakieś szmery bajery. No coż, skusze sie na x360. |