![]() |
Komiks Arhn.eu - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Offtop Wszelaki (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Komiks Arhn.eu (/showthread.php?tid=4579) |
Komiks Arhn.eu - Gurgie - 24-05-2013 Witajcie, zacząłem właśnie komiks o Arhn.eu! Wszystko w lore i naszych klimatach. ![]() --- ![]() --- ![]() --- ![]() --- ![]() RE: Komiks Arhn.eu - khizbu - 24-05-2013 Taki mindfuck że mój płat czołowy zaszedł w ciążę. Długo będę dochodził do siebie. RE: Komiks Arhn.eu - neko - 24-05-2013 co ja pacze? O.o RE: Komiks Arhn.eu - neko - 24-05-2013 ![]() RE: Komiks Arhn.eu - ktosiu100 - 24-05-2013 Świetnie, świetne - i Neko i Gurgie. Proszę o kontynuację ![]() RE: Komiks Arhn.eu - Johnny - 24-05-2013 Fajnie, że pojawiłem się w pierwszym odcinku. Szkoda, że w tak smutny sposób. Umrę? Nie trzymajcie mnie w niepewności. RE: Komiks Arhn.eu - Link - 24-05-2013 Kreska neko zdecydowanie bardziej przypadła mi do gustu - tak samo jak i sens komiksu. Tylko Gurgiego zbyt ładnego narysowałaś ![]() ![]() RE: Komiks Arhn.eu - Insajd - 24-05-2013 Czy tylko mi Gurgie z komiksu Neko przypomina przypakowanego Mickiewicza? RE: Komiks Arhn.eu - Dorczenzo - 24-05-2013 Ej Neko, ale to była siostrzenica a nie siostra ![]() RE: Komiks Arhn.eu - Grodek - 24-05-2013 Ten komiks Gurgiego zniszczył mi moją psychikę... ![]() Za to komiks neko super, genialna kreska ![]() RE: Komiks Arhn.eu - neko - 24-05-2013 oh Dorczenzo, bez siostry chyba nie da się mieć siostrzenicy, co? :P chyba że mnie trolujesz.... RE: Komiks Arhn.eu - Dorczenzo - 24-05-2013 No w sumie racja ![]() ![]() ![]() RE: Komiks Arhn.eu - pojler - 24-05-2013 Neko! Czemu Archona odchudzasz na każdym rysunku? RE: Komiks Arhn.eu - neko - 24-05-2013 1) bo go mocno kocham 2) bo moimi małymi oczami wszystkich widzę szczupłych 3) musiał mi się zmieścić do komiksu Wybierz jedną opcję RE: Komiks Arhn.eu - Gurgie - 24-05-2013 Lol, super to neko ![]() Ok, czas popchnąć fabułę do przodu. RE: Komiks Arhn.eu - Odine - 24-05-2013 Pytanie do Gurgiego: Czy byłaby możliwość aby w przyszłości ten komiks był kontynuowany w ten sposób, że każda osoba mogłaby narysować własną kontynuacje wydarzeń? Mogłoby to w przyszłości fajnie wyglądać, gdy każda kolejna część ("historyjka"/komiks) wyglądała by trochę inaczej] (W skrócie chodzi mi o to czy byłaby możliwość aby użytkownicy kontynuowali komiks). Tak więc czekam na odpowiedź czy byłaby taka możliwość? @Down Ok, dziękuje za odpowiedź. RE: Komiks Arhn.eu - neko - 25-05-2013 tak właśnie to wyglądało w tym przypadku-nie pytałam Gurgiego o zdanie ani o pozwolenie na kontynuację jego dzieła ![]() ![]() ah, tzn, jeśli Gurgie nie ma nic przeciwko :P RE: Komiks Arhn.eu - pojler - 25-05-2013 @UP Przy okazji popsułaś dla gurgiego zabawę, i marzenia o twojej siostrzenicy ![]() RE: Komiks Arhn.eu - Johnny - 25-05-2013 Skoro taki jest obrót spraw, to sam pociągnę swoją historię. qzdro dla pmatych. ![]() RE: Komiks Arhn.eu - Wielkimati - 25-05-2013 11/10, komiks roku. ![]() A tak serio, to bardzo fajnie wam to wszystkim wychodzi. Chcemy więcej! RE: Komiks Arhn.eu - pojler - 25-05-2013 Smelly ma twarz torlla RE: Komiks Arhn.eu - neko - 25-05-2013 Johnny 102/10 ![]() RE: Komiks Arhn.eu - Gurgie - 26-05-2013 Ok, oto kolejna porcja ^^ Mam zarysowaną fabułę, ale dostosuje się do pomysłów ![]() ![]() --- ![]() --- ![]() RE: Komiks Arhn.eu - yamny - 26-05-2013 Czy ja dobrze widzę, czy gurgje zaczyna robić ero-komiks? ![]() RE: Komiks Arhn.eu - Wielkimati - 26-05-2013 Co ja właśnie przeczytałem za komiks? ![]() Serio Gurgie, Stahp! (Czekamy na odpowiedź Neko) |