![]() |
Największe wpadki siódmej generacji konsol - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80) +--- Wątek: Największe wpadki siódmej generacji konsol (/showthread.php?tid=4712) |
Największe wpadki siódmej generacji konsol - Dark Archon - 09-06-2013 ![]() Konsole kojarzą się graczom z dobrą zabawą. Twórcy gier to jednak tylko ludzie i zdarza im się popełniać błędy, często generując w ten sposób jeszcze więcej frajdy dla osób, którzy tę komedię omyłek śledzą. Oto tylko kilka z wielu niezapomnianych (z nieodpowiednich powodów) momentów siódmej generacji konsol. By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Największe wpadki siódmej generacji konsol Największe wpadki siódmej generacji konsol - CELL767 - 09-06-2013 Fajne, chociaż krótkie . Osobiście dodałbym chociażby shackowanego PSNa czy YLODa i niepotrzebny Sixaxis a w zamian zabranie wibracji(WTF?!) DSa jako konsoli z 3 słabymi punktami. Banowania graczy przez MS bo włożyli grę z innego regionu. Parodyjny polski XBL(a co!). A i z gier to były większe faile niż Haze. Największe wpadki siódmej generacji konsol - 6espada - 09-06-2013 Właśnie pocinam na Gameboyu Colorze w Pokemony Crystale... Wniosek? Stare gry rulez ^^ Ciekaw jestem co by zrobili producenci konsol gdyby gracze masowo zaczęli protestować i wyrażać chęci do gier poprzednich generacji :> Największe wpadki siódmej generacji konsol - ktosiu100 - 09-06-2013 Świetny materiał. Miałem dać znak w komentarzu to daje - Proszę o więcej. Największe wpadki siódmej generacji konsol - matiii965 - 09-06-2013 świetny materiał :P Proszę o więcej :PP Największe wpadki siódmej generacji konsol - Logan123 - 09-06-2013 Jezeli chodzi o wpadki i takie tam, to jednak nie to, a sysmtem error bardziej mi pasuje Największe wpadki siódmej generacji konsol - aspazar - 09-06-2013 Drogi Archonie może poruszysz w następnym materiale wpadki w 6 generacji?? Największe wpadki siódmej generacji konsol - Nilsøn Lewiński - 09-06-2013 Fajoskie, "please sir i want some more"! Największe wpadki siódmej generacji konsol - shiki - 09-06-2013 Kurczę no, ja chcę więcej! Ps: Jeśli chodzi o tę konferencje Nintendo, to lepsze imprezy miałam w przedszkolu, strasznie fałszowali ![]() Największe wpadki siódmej generacji konsol - wujo444 - 09-06-2013 Brakuje mi shakowania PSN i te kretyńskiej dodatkowej gałki do 3DSa. Był też dobry moment, gdy EA szalało po pijaku z bannhammerem losowo banując ludzi którzy NIE wykorzystali buga z paczkami kart w Fifie 13. Ale tak to materiał klasa. PS: Google mogłoby w końcu zatrudnić kogoś inteligentnego do zarządzania YT, np. szympanse albo delfiny. Im starszy, tym gorszy te serwis. Ten materiał nie ładuje się na dwóch PC, XP + Opera, 7 + Opera/Chrome. Obejrzałem dopiero na TV. RE: Największe wpadki siódmej generacji konsol - guy_fawkes - 10-06-2013 UP: Ja jakoś nie miałem problemu z jego obejrzeniem. Faktycznie, ta generacja dostarczyła mnóstwo powodów do śmiechu i facepalmów, ale ciężko wymienić jakiś okres w branży, w którym nie znajdziemy podobnych przykładów. MS pomimo masowej śmierci konsol nie straciło na wizerunku, Sony również zamknęło usta wielu malkontentom za pomocą PS+. Dla równowagi było wiele pozytywnych rzeczy, a żywotność tej generacji sprzętu mówi sama za siebie. Największe wpadki siódmej generacji konsol - Revkage - 10-06-2013 Mina Gabe Newella na E3 bezcenna. Proszę o więcej tego typu materiałów. RE: Największe wpadki siódmej generacji konsol - Rufus - 10-06-2013 Bardzo fajny materiał, oczywiście zgadzam się z przedmówcą (zdarza mi się to coraz częściej) że akurat ta generacja ma/miała dużo pozytywnych aspektów. I wybiegając trochę odważniej w przyszłość, następna wymiana sprzętu dostarczy nam zapewne tyle samo argumentów do narzekań, co powodów do dobrej zabawy, przy którymkolwiek systemie. Choć oczywiście jako zawodowy konsument wolałbym by, przy następnej generacji, tego typu filmik był jak najkrótszy RE: Największe wpadki siódmej generacji konsol - Grodek - 10-06-2013 Bardzo dobry materiał. Nie przepadam za Gabem Newellem, a zobaczenie jego twarzy na E3 poprawia humor ![]() Największe wpadki siódmej generacji konsol - Franiunio - 12-06-2013 Oczywiście, że chcemy. ![]() Największe wpadki siódmej generacji konsol - spirytus - 14-06-2013 więcej proszę ![]() |