![]() |
Więcej największych wpadek siódmej generacji konsol - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80) +--- Wątek: Więcej największych wpadek siódmej generacji konsol (/showthread.php?tid=4819) |
Więcej największych wpadek siódmej generacji konsol - Dark Archon - 24-06-2013 ![]() Na wasze wyraźne życzenie: Więcej największych wpadek siódmej generacji konsol. Wracamy do czasów PS3, Xboksa 360 i Wii, by pośmiać się jeszcze trochę z kontrowersyjnych decyzji i wypowiedzi przedstawicieli branży. By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Więcej największych wpadek siódmej generacji konsol Więcej największych wpadek siódmej generacji konsol - Massiv - 24-06-2013 Poprosimy jeszcze więcej ![]() Więcej największych wpadek siódmej generacji konsol - Arcel - 24-06-2013 Ta mini-seria jest genialna ![]() RE: Więcej największych wpadek siódmej generacji konsol - pojler - 24-06-2013 Jaką beke miałem z Japończyka z dredami, i giant craba RE: Więcej największych wpadek siódmej generacji konsol - KDMentos - 24-06-2013 Ten dowcip z głową na konferencji Konami, ahahahha, noniemoge, bka. ![]() Więcej największych wpadek siódmej generacji konsol - silverHofner - 24-06-2013 Nie będę oryginalny ale super się to oglądało, chcemy więcej ![]() Więcej największych wpadek siódmej generacji konsol - ktosiu100 - 24-06-2013 Poproszę o "Jeszcze więcej największych wpadek siódmej generacji konsol" Btw. Dla mnie siódma generacja konsol mogła by trwać o wiele dłużej ![]() RE: Więcej największych wpadek siódmej generacji konsol - convert - 24-06-2013 (24-06-2013, 15:04)ktosiu100 napisał(a): Poproszę o "Jeszcze więcej największych wpadek siódmej generacji konsol" I być może potrwa o wiele dłużej niż mialo to miejsce w poprzednich latach ![]() Materiał jak zwykle świetny i jak zwykle za krótki! ![]() RE: Więcej największych wpadek siódmej generacji konsol - Grodek - 24-06-2013 Dobrze opracowany materiał. Usługa PlayStation Home to rzeczywiście niewypał. Po zainstalowaniu posiedziałem z 30 minut i stwierdziłem, że to jest po prostu nudne i nie oferuje ciekawych funkcji. Więcej największych wpadek siódmej generacji konsol - Gorn122 - 24-06-2013 W 2-ce będą krewetki! Więcej największych wpadek siódmej generacji konsol - malod - 24-06-2013 Zrób grę opartą na prawdziwych bitwach! Niech gracze walczą z krabami! Więcej największych wpadek siódmej generacji konsol - Mkali - 24-06-2013 3 Część! Aby była trylogia! Więcej największych wpadek siódmej generacji konsol - Sasha09 - 24-06-2013 GIMI MOOOOOAAAAAA !!! Więcej największych wpadek siódmej generacji konsol - szezjo - 24-06-2013 Czy tylko mi się wydaje, czy ten filmik pod względem zawartości był uboższy od pierwszej części. Inaczej mówiąc: CHCEMY WIĘCEJ! zwłaszcza, że wpadek w siódmej generacji jest jak "mrówków". ![]() Więcej największych wpadek siódmej generacji konsol - Musiael - 24-06-2013 Godzilla to jest "ona" Więcej największych wpadek siódmej generacji konsol - Kamil - 24-06-2013 No pewnie że ta gra została oparta o prawdziwe bitwy, nie słyszałeś o kapitulacji Japonii? Wojska już z z krabami wygrywały ale wielki krab zabił wszystkich. Tak przy okazji to w takim razie gwiezdne wojny to film historyczny ![]() Więcej największych wpadek siódmej generacji konsol - CavalornGaming - 26-06-2013 Prosimy o więcej! Więcej największych wpadek siódmej generacji konsol - szymon1051 - 21-08-2013 Jak ps home jest zapomniane? Jak na kanale yt PlayStation co jakiś czas dodają filmiki o home. |