Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
Biedronkowe promocje - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80)
+---- Dział: Newsy (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=206)
+---- Wątek: Biedronkowe promocje (/showthread.php?tid=4821)

Strony: 1 2

Biedronkowe promocje - Crix Doomsday - 24-06-2013

Tym razem w ofercie pojawia się aż 21 gier, a wśród nich takie perełki jak <strong>Orcs Must Die</strong> czy <strong>Stalker: Zew Prypeci</strong>.

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Biedronkowe promocje

Biedronkowe promocje. - Odine - 24-06-2013

S.T.A.L.K.E.R !!! Jeżeli ktoś się zastanawia to polecam !

Biedronkowe promocje - krawiec505 - 24-06-2013

Polskie gry w Biedronce. Czyż to nie zbieg okoliczności?

Biedronkowe promocje - Prinse - 24-06-2013

Stalker i tyle. Może jeszcze Red Orchestra

RE: Biedronkowe promocje - Wojtex28 - 24-06-2013

I Men of War nawet nawet, mimo iż nie był może majstersztykiem, to za 10 zł naprawdę warto, ja się zdecydowałem Smiling

RE: Biedronkowe promocje - guy_fawkes - 25-06-2013

Chętnie przygarnąłbym kilka pozycji: Bionic Commando, Chrome, Orcs Must Die! i Zew Prypeci, ale nie wiem, czy mi starczy funduszu na wszystko. W sumie poza Chromem mam resztę gier, ale w wydaniach z czasopisma bądź cyfrowych, czyli niezbyt reprezentatywnych i chętnie zaopatrzyłbym się w pudełkowe. 10 zł/sztuka do dobry deal.

RE: Biedronkowe promocje - Crix Doomsday - 25-06-2013

@UP
Ja te tytuły właśnie planuję zakupić. Mam podobnie więc chciałbym je mieć w pudelkach Grinning Co do zewu prypeci to zależy jakie dokładnie to będzie wydanie.

RE: Biedronkowe promocje - MichuB - 25-06-2013

na stealbooka nie licz Grinning

ja połaszę się chyba na Wings of Prey, ciekawe czy z kontrolerem od X będzie działać Smiling

RE: Biedronkowe promocje - Wojtex28 - 25-06-2013

Bionic Commando też bym chciał premieróweczkę ( lub przynajmniej biedronkawą "premieróweczkę" Winking)

@up Wings of Pray na pewno współpracuje z padem od X'a, ponieważ sam takowego używam i gra działała na nim świetnie!

Biedronkowe promocje - EzminPLAY - 25-06-2013

@up nie Bionic już był na święta wiem bo kupywalem
Ciekawi mnie Snajper mialem te gre ale gdzies sie zawieruszyla mam nadzieje ze to ten sam w ktorego gralem nawet fajnie se mozna bylo pograc ,a i jeszcze co do Orc Must Die to mam nie rozpakowane bo też na święta był w tej samej cenie w sumie to na świeta maja najlepsze oferty w tamtym roku byl tez Tomb Rider i street Fighter 4 i cos jeszcze czasami sie jeszcze pojawia Warhamer

Biedronkowe promocje - Mkali - 25-06-2013

Mam Chrome jeszcze z premiery i polecam serdecznie każdemu kto nie grał. A sobie planuje zakupić Red Orchestre

RE: Biedronkowe promocje - pojler - 25-06-2013

Ja mam chrome od Mkaliego. A sobie biorę Stalkera, Red Orchestre A jak wpadnie troche kasy to biore też dwa Flatouty i Wings Of Prey

RE: Biedronkowe promocje - Grodek - 26-06-2013

Ja chyba się skuszę na tego Bionic Commando.

Biedronkowe promocje - majkel2001 - 27-06-2013

skusiłem się na Mini Ninjas super gra polecam!

Biedronkowe promocje - arusbak - 27-06-2013

Także zakupiłem Mini Ninjas, bardzo przyjemnie się gra Smiling

RE: Biedronkowe promocje - Madej - 27-06-2013

Ja jutro lecę po Stalkera oraz Orc Must Die Winking

Biedronkowe promocje - perczakozzz - 28-06-2013

To chyba nie są premierowe wydania, w środku nie ma instrukcji, jest drukowana na wewnętrznej stronie okładki, dlatego wszystkie pudełka są przezroczyste. Trochę się zdziwiłem, kiedy otworzyłem pudełko z grą.

RE: Biedronkowe promocje - guy_fawkes - 28-06-2013

UP: Oczywiście, że to nie są premierówki. Kto tak powiedział? Są to specjalne edycje przygotowane na potrzeby Biedronki, designem i zawartością zbliżone do tzw. Taniej Serii Cenegi (tytuły w cenie ok. 15 zł).

RE: Biedronkowe promocje - Link - 29-06-2013

Zdarzają się dziwne przypadki, bo ja kupiłem Orcs Must Die w Biedronce w czarnym DVD Boxie, w środku była papierowa instrukcja i kod do kompanii graczy. Protip: szukajcie czarnych pudełek Winking

Biedronkowe promocje - Yren - 29-06-2013

Nieźle. Ja się chyba zdecyduję na FlatOut 2.

Biedronkowe promocje - athok98 - 29-06-2013

Ja się zaopatrzyłem w S.T.A.L.K.E.R.'A: Zew Prypeci, a co do reszty tytułów kupiłbym jeszcze tylko Orcs must Die ale mam ją już na Steamie.

RE: Biedronkowe promocje - Matuleczek - 29-06-2013

Kijowe troszke te "biedronkowe" gry. Jedyną, w którym bym się zaopatrzył to w Stalkera. Ew. flatout 2.

RE: Biedronkowe promocje - ktosiu100 - 30-06-2013

Ja wczoraj, będąc właściwie po pączka kupiłem przy okazji Orcs must die.
Na steamie gra kosztuje kilka razy drożej, a tutaj jeszcze mam pudełko.

Biedronkowe promocje - Rizek - 30-06-2013

Flatout 2 - Polecam ^^
Snajper - Idealna gra w oczekiwaniu na BF4. Świetna grafika, niezły gayplay, i jeszcze ta realistyka.
Winx club: Czarna Magia (lol) - Rasiści, rasiści wszędzie

Flatout 2 - Polecam ^^
Snajper - Idealna gra w oczekiwaniu na BF4. Świetna grafika, niezły gayplay, i jeszcze ta realistyka.
Winx club: Czarna Magia (lol) - Rasiści, rasiści wszędzie

Biedronkowe promocje - GremlinJan - 02-07-2013

Ostatnim razem były o wiele lepsze gry, sam zakupiłem w tamtym czasie ,,Batman: Arkham Asylum", ,,Serious Sam 3", Fallout 3", ,,Lego Harry Potter lata 1-4" i ,,Deus Ex: Bunt Ludzkości"