![]() |
Wycena paru gierek - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Kolekcjonerzy (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=203) +--- Wątek: Wycena paru gierek (/showthread.php?tid=4832) |
Wycena paru gierek - Shorty - 26-06-2013 Chcę wyprzedać większą część mojej kolekcji gier i chciałbym dowiedzieć się ile mniej więcej są warte. Z góry dzięki za pomoc. Edycje kolekcjonerskie: Cliffs of Dover IL-2 Sturmovik Collector's Edition Assassin's Creed Revelations: Nexus Edition Total War Shogun 2 Edycja Kolekcjonerska (polska, z książką, dvd i koszulką) King's Bounty Legenda: Edycja Kolekcjonerska (ta z bukłakiem) Batman Arkham Asylum: Collector's Edition (polska z batarangiem) Terraria: Collector's Edition (ta w dvd boxie z brelokiem) BioShock 2: Special Edition (z winylem) Alone In The Dark: Edycja Specjalna (z figurką) Assassin's Creed Brotherhood: Edycja Codex (na x360, ale dorzucam grę na PC i steelbooka) Edycje zwykłe: Mass Effect - edycja premierowa, kompletna Knights of the Old Republic - edycja premierowa, same płyty Unreal Antologia - Złota Edycja World of Goo - premierowa Another World 15th Anniversary Edition - kompletna Assassin's Creed - premierowa, polska Assassin's Creed 2 - reedycja Exclusive, angielska Bionic Commando - premierowa, polska Dead Space - premierowa, polska Supreme Commander - premierowa, polska World In Conflict - premierowa, polska GTA IV - premierowa, angielska Gears of War - premierowa, polska BioShock - premierowa, angielska, w steelbooku BioShock - premierowa, polska TimeShift - premierowa, polska Jeśli jakieś gry wymagają Steama, są już przypisane i nie mam do nich klucza. Wtedy proszę o wycenienie samych "przedmiotów". Jeśli wymagają UPlay lub Origina to mogę oddać konto, sprzedać je w pakiecie. RE: Wycena paru gierek - Crix Doomsday - 26-06-2013 Edycje kolekcjonerskie: Cliffs of Dover IL-2 Sturmovik Collector's Edition - 150 PLN Assassin's Creed Revelations: Nexus Edition - 50 PLN Total War Shogun 2 Edycja Kolekcjonerska (polska, z książką, dvd i koszulką) - 150 PLN King's Bounty Legenda: Edycja Kolekcjonerska (ta z bukłakiem) - 200 PLN Batman Arkham Asylum: Collector's Edition (polska z batarangiem) - 150 PLN Terraria: Collector's Edition (ta w dvd boxie z brelokiem) - 100 PLN BioShock 2: Special Edition (z winylem) - 200 PLN Alone In The Dark: Edycja Specjalna (z figurką) - 50 PLN Assassin's Creed Brotherhood: Edycja Codex (na x360, ale dorzucam grę na PC i steelbooka) - 300 PLN Edycje zwykłe: Mass Effect - edycja premierowa, kompletna - 10 PLN Knights of the Old Republic - edycja premierowa, same płyty - max 5 PLN Unreal Antologia - Złota Edycja - 10 PLN World of Goo - premierowa - 10 PLN Another World 15th Anniversary Edition - kompletna - 10 PLN Assassin's Creed - premierowa, polska - 10 PLN Assassin's Creed 2 - reedycja Exclusive, angielska - 10 PLN Bionic Commando - premierowa, polska - 5 PLN Dead Space - premierowa, polska - 7 PLN Supreme Commander - premierowa, polska - 7 PLN World In Conflict - premierowa, polska - 7 PLN GTA IV - premierowa, angielska - 10 PLN Gears of War - premierowa, polska - 10 PLN BioShock - premierowa, angielska, w steelbooku - 50 PLN BioShock - premierowa, polska - 15 PLN TimeShift - premierowa, polska - 10 PLN RE: Wycena paru gierek - Shorty - 26-06-2013 Wielkie dzięki. ![]() Cliffs of Dover serio jest tyle warte? Pamiętam, że kupiłem to w jakimś mało popularnym sklepie internetowym za 50zł. RE: Wycena paru gierek - Dantenumbertwo - 25-01-2014 Podpiąłbym się do tego i prosiłbym o wycenienie tych gierek PS3 Killzone 2 Killzone 3 COD MW3 COD GhostS Battlefield Bad Company 2 Bionic Commando GTA 4 The Ballad of Gay Tony PC World in Conflict Tom Clancy Rainbow Six 3 Raven Shield Wściekłe Psy Sacred Plus Republika Rewolucja UFO Afterlight Bitwa o Marsa Tom Clancy Rainbow Six 3 Athena Shield |