![]() |
Pierwszy gameplay z GTA V już w sieci! - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80) +---- Dział: Newsy (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=206) +---- Wątek: Pierwszy gameplay z GTA V już w sieci! (/showthread.php?tid=4932) |
Pierwszy gameplay z GTA V już w sieci! - Jedrek - 09-07-2013 Zgodnie z zapowiedzią, zaraz po godzinie 16:00 czasu polskiego do Internetu trafił pierwszy zwiastun prezentujący rozgrywkę w nadchodzącej części serii Grand Theft Auto. To jedna z najbardziej oczekiwanych gier roku. By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Pierwszy gameplay z GTA V już w sieci! Pierwszy gameplay z GTA V już w sieci! - Pistolsen - 09-07-2013 Musze powiedzieć - JARAM się, gra wygląda świetnie, a mapa idealnie trafia w moje gusta. I do tego ta grafika, która na wysłużonych już konsolach wygląda miodnie. Nic tylko czekać ![]() Pierwszy gameplay z GTA V już w sieci! - Sendera - 09-07-2013 Nie poznaje żadnego miejsca ![]() Pierwszy gameplay z GTA V już w sieci! - Nhg - 09-07-2013 No dobra zainteresowali Mnie. Pierwszy gameplay z GTA V już w sieci! - zujok - 09-07-2013 Szkoda ,że czekamy aż do września. Pierwszy gameplay z GTA V już w sieci! - Dragon_ice - 09-07-2013 ale denny lektor polskiej wersji Pierwszy gameplay z GTA V już w sieci! - majkel2001 - 09-07-2013 GTA ONLINE! Wow to czego mi brakowało w grach rockstara RE: Pierwszy gameplay z GTA V już w sieci! - Dark Archon - 09-07-2013 (09-07-2013, 18:56)majkel2001 napisał(a): GTA ONLINE! Wow to czego mi brakowało w grach rockstara Um. GTA IV miał tryb Online. Max Payne też. Pierwszy gameplay z GTA V już w sieci! - pojler - 09-07-2013 Jaram się coraz bardziej już od pokazania pierwszego fragmentu gameplayu,czyli lotu moje gały wychodziły z orbit, a jedyne czego mogę się przyczepić to prostokątna mapa, która nie wiem czemu mi nie pasuje.Za to granie na giełdzie mi się podoba, to mała zmiana a cieszy ![]() ![]() Pierwszy gameplay z GTA V już w sieci! - Fazza - 09-07-2013 Jeszcze jakiś czas temu, nie bardzo miałem parcie na nowe GTA. Wypuszczenie gry parę miesięcy przed nowymi konsolami, uważałem za zły pomysł. No ale cóż, widać progres względem czwórki, i może godnie zamkną rozdział Xboxa 360 i PS3. Mam tylko nadzieję, że technicznie będzie grało i buczało, nie to co w poprzedniej części. Tam nawet nie było pełnego 720p, aliasing szczypał w oczy i w dodatku słaby framerate - slow motion na całego. ![]() Pierwszy gameplay z GTA V już w sieci! - Logan123 - 09-07-2013 Zawaliste, ale jakos nie pasuje mi glos a'la Czubowna Pierwszy gameplay z GTA V już w sieci! - tymeks - 09-07-2013 Nie rozumiem czym się tu podniecać grałem w Vice City i IV i dla mnie to średniak-być może nie czuję tego klimatu,ale w tej grze nie ma nic wielkiego. Pierwszy gameplay z GTA V już w sieci! - kaktoos - 09-07-2013 Teraz tylko czekać do trailera z trybu online i do samej premiery oczywiście ![]() Pierwszy gameplay z GTA V już w sieci! - Newfolder - 10-07-2013 Jakoś te aktywności około fabularne typu tenis, golf, joga mnie nie przekonują... Coś takiego powinno bardziej mieć związek ze "światem przedstawionym" czyli światem przestępczym albo w jakiś sposób wynagradzać graczowi to, że w ogóle się tym zajmuje. No bo w GTA:SA też były różne dziwactwa typu "tańczenie"(skakanie?) samochodami czy siłownia ale za bardzo nie miałem ochoty się tym interesować bo nawet frajdy mi to nie sprawiało. W GTAIV byłem tylko na tej jednej przymusowej randce (w ramach misji) i na koniec gry byłem zdziwiony, że Niko ma dziewczynę :P. Pierwszy gameplay z GTA V już w sieci! - P@jac - 10-07-2013 Nie jestem graczem konsolowym dla tego mam 2 pragnienia: Oby ta gra wyszła na pc i oby nie miała mocno wygórowanych wymagań. RE: Pierwszy gameplay z GTA V już w sieci! - Link - 18-07-2013 Sprawdźcie reakcję Niko z GTA IV na najnowszy trailer ![]() |