Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
Rayman Legends pojawi się też na PC! - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80)
+---- Dział: Newsy (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=206)
+---- Wątek: Rayman Legends pojawi się też na PC! (/showthread.php?tid=5028)

Rayman Legends pojawi się też na PC! - SmellySocks - 25-07-2013

Ubisoft potwierdził, że najnowszy Rayman otrzyma także wersję PC. Pierwotnie gra miała pojawić się jedynie na najnowszej konsoli Nintendo, jednak premierę przełożono, aby przygotować wersje na PS3 i Xboxa 360.

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Rayman Legends pojawi się też na PC!

Rayman Legends pojawi się też na PC! - Pawek_13 - 25-07-2013

Osobiście bardzo się cieszę, bo to oznacza, że będę mógł u siebie zagrać w kolejną część jednej z bardziej lubianych przeze mnie serii. Poza tym, gdy pojawiła się informacja o tym, że gra wychodzi na X360 i PS3, to było tylko kwestią czasu, zanim nie pojawi się informacja o tym, że Legends też wyjdzie na komputery.

RE: Rayman Legends pojawi się też na PC! - fafikozoom - 26-07-2013

wiedziałem że to się stanie :P Z każdym nowym raymanem tak będzie?

RE: Rayman Legends pojawi się też na PC! - farmaceuta - 26-07-2013

Pecetowcy niech się cieszą, ja sam zamierzam kupić wersję na Vitę (gdy będę takową posiadał) i jest to bodajże najbardziej rozbudowana wersja. Mi nie bardzo pasowała wersja na PC Rayman Origins, z powodu sterowania (nie miałem jak podłączyć pada od X360).

RE: Rayman Legends pojawi się też na PC! - stasiokobylka - 26-07-2013

wspaniała nowina, każdy Rayman zawsze dawał wiele radości zarówno młodszym jak i starszym graczom, więc tylko się radowaćSmiling

RE: Rayman Legends pojawi się też na PC! - fafikozoom - 26-07-2013

(26-07-2013, 15:15)stasiokobylka napisał(a): wspaniała nowina, każdy Rayman zawsze dawał wiele radości zarówno młodszym jak i starszym graczom, więc tylko się radowaćSmiling

Rayman Raving Rabbids

RE: Rayman Legends pojawi się też na PC! - yaper - 26-07-2013

Wspaniała nowina, piraci już rezerwują transfery Torll

Jak będę kupował, to wersję na Vitę, aby móc ocenić dodatkową zawartość i możliwość wykorzystania funkcji konsoli.

Rayman Legends pojawi się też na PC! - ichabod - 28-07-2013

Ja bym się chętnie dowiedział, dlaczego to smutny dzień dla fanów Nintendo. :>

Rayman Legends pojawi się też na PC! - Gurgie - 28-07-2013

ahm, Icha dobrze prawi

Rayman Legends pojawi się też na PC! - SmellySocks - 28-07-2013

Oczywiscie, już tłumaczę. Jest tak dlatego, że gra, która miała być wydana jedynie na WiiU, zostanie wydana na absolutnie każdą obecnie żywą platformę.dlatego to smutne, że wiuu straciło potencjalnego system-sellera

RE: Rayman Legends pojawi się też na PC! - ichabod - 28-07-2013

Dalej nie rozumiem, co to może obchodzić fanów Nintendo, którzy otrzymają grę tak jak mieli otrzymać i nic na tym nie tracą. :>

A sukcesy, które odnosi twoja ulubiona konsola nie cieszyłyby cię? Bo jak nie, to zmienię na dziewięciu.

RE: Rayman Legends pojawi się też na PC! - ichabod - 28-07-2013

Smelson, gracz chce dostać fajną grę. I dostanie. Można sobie gdybać jaki to będzie miało wpływ na żywot konsoli, na przyszłe gry, etc, ale z perspektywy konsumenta to chyba przesada pisać o "smutku fanów Nintendo", bo oni nic bezpośrednio nie tracą.

Nie wiem za co ci płacę. PS3 Has No Game

Wygrałeś, masz rację, ten tekst o fanach był pozbawiony sensu.

RE: Rayman Legends pojawi się też na PC! - supaplex - 28-07-2013

Jestem posiadaczem wii u. Wiadomość, że taką fajną grę (demo ograłem wiele razy) dostaną również gracze pecetowi mnie cieszy, a nie smuci. Takie perełki powinno jak najwięcej ludzi kupić i ograć Smiling

Rayman Legends pojawi się też na PC! - Korpeczka231 - 19-08-2013

I to się nazywa pozytywne nastawienie Grinning