![]() |
[O] Kilka gier PC/GB/GBA - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: [O] Kilka gier PC/GB/GBA (/showthread.php?tid=5154) |
[O] Kilka gier PC/GB/GBA - Reed - 10-08-2013 Update 2! Żeby już uniknąć niedomówień, wszystko zostało rozdane! Jutro postaram się już wysłać gry do wszystkich nowych właścicieli, każdego powiadomię poprzez PM już po wysyłce. To tyle, temat można zamknąć. ![]() RE: [O] Kilka gier PC/GB/GBA - Wielkimati - 10-08-2013 Byłbym bardzo zainteresowany Neverwinter Nightsem. ![]() RE: [O] Kilka gier PC/GB/GBA - Kayshima - 10-08-2013 Ja z miłą chęcią uśmiechnę się po Pokemony ^^ RE: [O] Kilka gier PC/GB/GBA - Arcel - 10-08-2013 Jestem zainteresowany tym Marianem RE: [O] Kilka gier PC/GB/GBA - farmaceuta - 10-08-2013 Ja jestem zainteresowany Medal of Honor: Infliltrator RE: [O] Kilka gier PC/GB/GBA - may - 10-08-2013 Jeśli mogę przyjąć to przyjmę dwie gry na GB - czyli "Prawdziwy Kosiarz Umysłów" i Wave Race ![]() RE: [O] Kilka gier PC/GB/GBA - Reed - 10-08-2013 Poszły PM do większości osób zainteresowanych na chwilę obecną. @may Ja wiem, że to nie są jakieś wybitne tytuły, ale może się znajdzie ktoś kto by chciał jedną bądź drugą. Więc wybierz na razie jedną z tych dwóch, a powiedzmy jeśli do poniedziałku nikt się nie zainteresuje drugą to możesz mieć obie. RE: [O] Kilka gier PC/GB/GBA - may - 10-08-2013 Okej, to narazie wybieram Wave Race ![]() RE: [O] Kilka gier PC/GB/GBA - Grodek - 10-08-2013 Grzecznie poproszę "Kosiarza umysłów". RE: [O] Kilka gier PC/GB/GBA - Wielkimati - 10-08-2013 @Up. Skoro nic nie trafia w twoje gusta, to czemu tak czy siak prosisz o grę? To chyba nie jest zbytnio fair wobec innych. RE: [O] Kilka gier PC/GB/GBA - Grodek - 10-08-2013 Rzeczywiście niepotrzebnie to pisałem, ostatnio jestem jakiś roztargniony. Już poprawiam. RE: [O] Kilka gier PC/GB/GBA - Wielkimati - 10-08-2013 Wybacz, ale już wyszło na to, że chcesz tę grę tylko dlatego, że ktoś ją Ci odda za darmo, a nie dlatego, że jej na prawdę potrzebujesz. ![]() RE: [O] Kilka gier PC/GB/GBA - FRUNEK1 - 10-08-2013 Byłbym zainteresowany medalem lub kosiarzem umysłów ![]() RE: [O] Kilka gier PC/GB/GBA - pojler - 11-08-2013 Jestem zainteresowany falloutem ![]() RE: [O] Kilka gier PC/GB/GBA - Matuleczek - 11-08-2013 Ostatni będą pierwszymi... Ja poproszę Fallouta! RE: [O] Kilka gier PC/GB/GBA - Reed - 14-08-2013 Żeby nie zaśmiecać, oraz ponieważ żaden moderator tematu nie zamknął, dorzucam niewykorzystane klucze z ostatniego Humble Bundle. Origin Kody zużyte! Steam Kody zużyte! Kto pierwszy ten lepszy. @down. Dzięki za info pojler i Link. RE: [O] Kilka gier PC/GB/GBA - Link - 14-08-2013 (14-08-2013, 21:44)Reed napisał(a): Steam Jak coś to kody Steamowe ktoś już wykorzystał, nie musicie ich sprawdzać. RE: [O] Kilka gier PC/GB/GBA - pojler - 15-08-2013 Wszystkie kody zostały wykorzystane (nie przeze mnie) więc nie warto marnować czasu na wpisywanie ![]() RE: [O] Kilka gier PC/GB/GBA - Wielkimati - 16-08-2013 Dzięki Reed! Właśnie odebrałem paczkę od listonosza. Wszystko w jak najlepszym porządku. Mogę tylko wiedzieć, kogo podpis zrobiony markerem jest na jednej z płyt? RE: [O] Kilka gier PC/GB/GBA - Grodek - 16-08-2013 Ja również odebrałem swoją paczuszkę. Przyznaję ci, że to rzeczywiście "Kosiarz umysłów". Dzięki wielkie Reed ![]() RE: [O] Kilka gier PC/GB/GBA - Arcel - 16-08-2013 Właśnie odebrałem przesyłkę. Wielkie dzięki Reed ![]() RE: [O] Kilka gier PC/GB/GBA - Reed - 18-08-2013 (16-08-2013, 12:01)Wielkimati napisał(a): Dzięki Reed! Właśnie odebrałem paczkę od listonosza. Wszystko w jak najlepszym porządku. Mogę tylko wiedzieć, kogo podpis zrobiony markerem jest na jednej z płyt? Powiem szczerze. że nie mam pojęcia ![]() ![]() RE: [O] Kilka gier PC/GB/GBA - Wielkimati - 18-08-2013 Heheszki, przeczytałem zanim skończył mi się banik. Serio, jest tam jakiś podpis, ale jest zrobiony czarnym markerem na czarnym tle i nie potrafię go odczytać. RE: [O] Kilka gier PC/GB/GBA - may - 19-08-2013 Dzisiaj przyszedł Wave Race i muszę powiedzieć że z gier na Classica to ta wygląda narazie najładniej ![]() ![]() |