Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
Humble Origin Bundle wystartowało! - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80)
+---- Dział: Newsy (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=206)
+---- Wątek: Humble Origin Bundle wystartowało! (/showthread.php?tid=5181)

Humble Origin Bundle wystartowało! - Chmurowaty - 14-08-2013

Od dziś dostępne jest nowe Humble Bundle z grami od EA dostępnymi na Origin. Część tytułów odblokuje się również na Steam - owocuje to świetnymi grami za bezcen!

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Humble Origin Bundle wystartowało!

Humble Origin Bundle wystartowało! - Monek - 14-08-2013

Bardzo pozytywne zaskoczenie jak dla mnie Smiling Dobre gry w cenie kilku złotych to świetna okazja. Chciałbym by jeszcze podrzucili do tego bundla Spore, albo Alice, to byłbym w siódmym niebie Grinning

Humble Origin Bundle wystartowało! - PolishNoobish - 14-08-2013

Chyba najlepsze Humble Bundle Smiling
A pamiętam ,jaka była radocha jak Super Meat Boy był Smiling

Humble Origin Bundle wystartowało! - FireStorm - 14-08-2013

Niesamowity zestaw, po prostu kosmos. EA mówiło o chęci poprawy wizerunku i tutaj mamy idealny przykład (DOBREGO!) PR. Do tego jeszcze cały zysk z akcji idzie na fundacje charytatywne i dostajemy klucze na Steam, a także do Origina (co gwarantuje polskie wersje). Bardzo dobry krok, tylko pogratulować włodarzom Elektroników.

Oczywiście sam już swój zestaw kupiłem i gorąco namawiam wszystkich do tego samego. Co więcej - warto wspomóc kwotą większą niż dolar, zwłaszcza biorąc pod uwagę szczytny cel.

Humble Origin Bundle wystartowało! - altair28 - 14-08-2013

Ja do EA nic nie mam. Ale zestawik bardzo obiecujący Smiling

Humble Origin Bundle wystartowało! - borubar - 14-08-2013

Czy da sie zapłacić kartą paysafecard?

Czy da sie zapłacić kartą paysafecard?

RE: Humble Origin Bundle wystartowało! - pojler - 14-08-2013

@Up

Nie nie da się

Humble Origin Bundle wystartowało! - Ad-M - 14-08-2013

Ale da się kartą VISA Grinning

Ale da się kartą VISA Grinning

Humble Origin Bundle wystartowało! - borubar - 14-08-2013

ehh nie mam karty Crying

Humble Origin Bundle wystartowało! - LogCase - 14-08-2013

Cena na originie za wszystkie gry (te za ~5$ też)~515 zł. Cena z humble bundle ~16 zł. Prosta matma, oszczędzamy blisko PIŃSET POLSKICH NOWYCH ZŁOTYCH. Aczkolwiek lipa bo i tak żadna z nich mi neie ruszy ;/

Humble Origin Bundle wystartowało! - Luk1989 - 14-08-2013

Dla oszczędnych jeszcze bardziej, poczekajcie parę dni i Alledrogo zaleje fala tego bundla, ale za 5$ i cała kasa na cele charytatywne,to sami sobie odpowiedzcie : )

P.S : Ponoć kody z steam i orgin nie są powiązane więc można wydawać znajomym : )

Humble Origin Bundle wystartowało! - wujo444 - 14-08-2013

Tak, de facto dostajemy po dwie kopie w przypadku gier Origin + Steam. Nie ma łączonych kluczy jak w przypadku Humble Deep Silver Bundle, więc nadwyżki można rozdać znajomym (lub wymienić na steamstrades).

Humble Origin Bundle wystartowało! - kenobi08 - 15-08-2013

Wow, to jest coś Grinning

Humble Origin Bundle wystartowało! - majkel2001 - 15-08-2013

Powinni to nazwać Humble EA Bundle

Humble Origin Bundle wystartowało! - Czarkoman - 15-08-2013

Pierwsze Humble Bundle, które kupiłem. EA poprawiło się w moich oczach tym bardziej, że wszystko idzie na cele charytatywne. Oklaski na stojąco.

Humble Origin Bundle wystartowało! - Noctis - 15-08-2013

Również to mój pierwszy Humble Bundle, ale jak dla mnie cholernie warto.

Humble Origin Bundle wystartowało! - arkhadius - 15-08-2013

Kupiłem dla Mirror's Edge Grinning A i fundacjom się pomogło Smiling Rozumiem, że i arhn.eu mogę pomóc wysyłając Archonowi parę kodów z tego?

Kupiłem dla Mirror's Edge Grinning A i fundacjom się pomogło Smiling Rozumiem, że i arhn.eu mogę pomóc wysyłając Archonowi parę kodów z tego?

Humble Origin Bundle wystartowało! - Dru - 19-08-2013

Witam

Ja mam takie pytanie - Podobno Origin zapisuje save'y na swoich serwerach, ale czy tyczy to się wszystkich gier na tej platformie? Czy takie Dead Space z 2008 roku także zapisuje stan gry na serwerach?
Za odpowiedz dziękuję

RE: Humble Origin Bundle wystartowało! - Gazar - 19-08-2013

(19-08-2013, 00:23)Dru napisał(a): Witam

Ja mam takie pytanie - Podobno Origin zapisuje save'y na swoich serwerach, ale czy tyczy to się wszystkich gier na tej platformie? Czy takie Dead Space z 2008 roku także zapisuje stan gry na serwerach?
Za odpowiedz dziękuję

http://www.origin.com/pl/faq

Tutaj masz odpowiedź, wystarczyło 5 kliknięć myszką :P

Humble Origin Bundle wystartowało! - Cathepsin - 20-08-2013

Osobiscie nienawidze EA, a zestawienie kupilem, by posmiac sie z kumplami w MOH'u, BF'ie, Crysis'ie i by czasem samotnie pomaltretowac Simsy :3

Humble Origin Bundle wystartowało! - Mkali - 20-08-2013

Nareszcie okazja sprawdzić BF'a Winking

RE: Humble Origin Bundle wystartowało! - Grodek - 21-08-2013

Sam nie mam karty kredytowej i ogólnie nie płacę z dystrybucji cyfrowej ale od czego są znajomi? Zakupiłem sobie tego bundle'a i większość kwoty przekazałem na cele dobroczynne Smiling