Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
DuckTales: Remastered - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80)
+--- Wątek: DuckTales: Remastered (/showthread.php?tid=5205)

DuckTales: Remastered - Dark Archon - 17-08-2013

[Obrazek: 96Tmxl2HnZ4.jpg]
Gracze, którzy grali w DuckTales w momencie premiery, są dziś 24 lata starsi. Już sam ten fakt wzbudza we mnie falę uczuć od zaskoczenia, przez niedowierzanie, aż po zadumę. Firma WayForward przy współpracy z Capcomem i Disneyem podjęła się trudnego zadania przeniesienia tego NES-owego klasyka w XXI wiek. Brzmi jak przepis na porażkę? Dzioby w górę! Wyszło śpiewająco!

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: DuckTales: Remastered

DuckTales: Remastered - Fazza - 17-08-2013

Z tego co słyszę, to jest to pozycja obowiązkowa. Poczekam jednak na obniżkę. Smiling

DuckTales: Remastered - Nhg - 17-08-2013

"Przejść w 2/3h" Ok Ja już gram ponad drugą godzinę i mam dopiero 2 plansze za sobą Winking Mam jeszcze pytanie: Czy tylko Mi w DuckTales po wyjściu z gry wyskakuje black screen którego trzeba wyłączać w menadżerze zadań?

DuckTales: Remastered - TheDamix1 - 18-08-2013

Pozycja obowiązkowa ale nie za taką cenę. Albo poczekam na obniżkę ceny albo kupię używaną taniej. A co do recenzji to jak zwykle na bardzo wysokim poziomie Smiling

RE: DuckTales: Remastered - Ra-V88 - 18-08-2013

Poczekam aż dadzą w PS+ Trollface

RE: DuckTales: Remastered - HackBoy - 18-08-2013

Gra wygląda na naprawdę dobrze zrobioną ,dlatego nie powiem że autorzy "polecieli" na kase, ale trochę przesadzili. ;/

RE: DuckTales: Remastered - Banan - 19-08-2013

Z jednej strony drętwa, z drugiej strony wiernie odświeżona.

RE: DuckTales: Remastered - Grodek - 19-08-2013

Nie grałem w oryginalnego Duck Tales, a zremasterowana wersja wygląda na wierne odwzorowanie. Jeśli tylko cena spadnie to chętnie zabiorę się za ten tytuł.

DuckTales: Remastered - Emill - 20-08-2013

gralem w oryginal (no, o ile w przypadku tej konsoli mozna mowic o oryginale Winking ) na pegasusie I czarnobialym telewizorku u kuzyna, jedyne co ratowalo mnie od smierci z nudow na wakacjach Grinning

DuckTales: Remastered - SebastianL92 - 20-08-2013

Gra dla najmłodszych, którą docenią starsi Grinning.

RE: DuckTales: Remastered - Link - 20-08-2013

Nie mogłem dłużej wytrzymać i dziś zakupiłem wersję na PS3 - dla mnie to czysta poezja. Od razu przypomniał mi się oryginał, wrogowie, poukrywane skarby itp. odpaliłem tylko sprawdzić, a wciągnęło mnie na dłuższą chwilę. Mimo moich 24 lat na karku poczułem się jak dziecko, jak dziecko w czasie kiedy miałem przyjemność obcowania z oryginałem na NES'a (pierwszą jak i drugą częścią). Szykują mi się 2 dni wolnego, więc spędzę je z łezką w oku i ogromną ilością nostalgii z DuckTales: Remastered właśnie. KACZKI! WOO-HOO!
Tytuł miałem zakupić później, ale recenzja Archona przyspieszyła ten proces - świetny materiał.

DuckTales: Remastered - YukiYudaiPL - 29-08-2013

W cd action oceniają na 5/10. Nie znają się Laughing