![]() |
[PC] osu! Zasady ogólne - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Ustawki (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=134) +--- Wątek: [PC] osu! Zasady ogólne (/showthread.php?tid=5286) Strony:
1
2
|
[PC] osu! Zasady ogólne - farmaceuta - 26-08-2013 Jest to temat z ogólnymi zasadami, które ustaliliśmy między sobą i stosujemy podczas gry (tak było na początku, teraz jest to temat poświęcony samej grze). 1. Serwer zawszę nosi nazwę Arhn.eu, hasło: arhn 2. Każdy jest hostem na jedną posenkę, podem daje hosta następnej osobie w kolejce 3. Zbieramy się do gry na shoutboxie i Team Speaku (mamy własny kanał) 4. Mamy ustaloną tzw. Osubotę, czyli zbieramy się w sobotę około godziny 21 i gramy, dopóki nam się ludzie nie wykruszą 5. Posiadamy własną grupę na facebooku, jeśli chcesz się do nie przyłączyć, musisz najpierw zagrać z nami, i przy okazji mnie o tym poinformować. RE: [PC] osu! Zasady ogólne - groszek941 - 27-08-2013 Fajny pomysł, szkoda tylko że nie wypalił... albo może jednak?! A może dzisiaj by się jakoś umówić np. na 19:00, mogę nawet założyć pokój z nazwą w poście wyżej... A także zbierać ludzi na shoucie tuż przed ową godziną ![]() RE: [PC] osu! Zasady ogólne - Wielkimati - 27-08-2013 Jak to nie wypalił? Byliśmy i graliśmy od około 22.00 do 2. w nocy. RE: [PC] osu! Zasady ogólne - tobey - 27-08-2013 (27-08-2013, 13:17)groszek941 napisał(a): Fajny pomysł, szkoda tylko że nie wypalił... albo może jednak?!Jak to nie wypalił? Pokój był prawie pełny, pośmialiśmy się, pograliśmy, niektórzy połapali kilka banów, było dobrze! ![]() Co do dzisiaj, to chętnie się piszę, może pobierzmy tym razem jakąś paczkę beatmap przed grą, żeby nie pobierać plansz w trakcie rozgrywki? RE: [PC] osu! Zasady ogólne - groszek941 - 27-08-2013 Aha, czyli jednak graliście... szkoda, że również nie wbiłem... Bo jak wyszukiwałem pokoju arhn.eu to jakoś nie mogłem go znaleźć. A była godzina bodajże już 23, jak nie później? RE: [PC] osu! Zasady ogólne - Wielkimati - 27-08-2013 Protip: Trzeba mieć w filtrach zaznaczone pokazywanie zablokowanych gier, czy coś w tym stylu, bo nasz pokój jest na hasło. Odp: RE: [PC] osu! Zasady ogólne - Yaxes - 27-08-2013 (27-08-2013, 13:17)groszek941 napisał(a): Fajny pomysł, szkoda tylko że nie wypalił... albo może jednak?! A może dzisiaj by się jakoś umówić np. na 19:00, mogę nawet założyć pokój z nazwą w poście wyżej... A także zbierać ludzi na shoucie tuż przed ową godziną Popieram, chętnie bym pod wieczór zagrał, co o tym myślicie? Wysłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 4 RE: [PC] osu! Zasady ogólne - farmaceuta - 27-08-2013 Dzisiaj startuje gamernight o 19 w osu! Zapraszamy wszystkich chętnych. RE: [PC] osu! Zasady ogólne - filip6666 - 24-09-2013 Te wspólne gry już umarły czy jak? Jak dla mnie to świetna inicjatywa, ale potrzebuje pewnych zasad, myślę, że dobrze by było, gdyby ustaliło się jakieś konkretne godziny i dni tygodnia na granie. Ożywiam temat, bo chętnie bym sobie z kimś pograł. Piszcie jeśli macie jakieś propozycje, albo kiedy komu pasuje, ja osobiście myślę, że najlepszym wyborem byłyby weekendy, powody są co najmniej oczywiste. RE: [PC] osu! Zasady ogólne - Wielkimati - 24-09-2013 Wspólnie gry nie umarły, po prostu, jak mamy ochotę na granie, to się zgadujemy na steamie i gramy. RE: [PC] osu! Zasady ogólne - filip6666 - 24-09-2013 Oh okej, to w takim razie jak coś to moglibyście do mnie zagadać, mój ID taki sam jak ten na forum. I dodam jeszcze, że gram na poziomie hard'ów i niektórych insane'ów. RE: [PC] osu! Zasady ogólne - farmaceuta - 26-09-2013 My gramy głównie na normalach i czasem hardach, więc jak cię nie zwiedzie nasz poziom to damy ci znać, gdy będziemy grali. RE: [PC] osu! Zasady ogólne - farmaceuta - 10-10-2013 Jako, że nie ma TS sobót, to o 21 (a nawet wcześniej) się spotykamy na osu i gramy razem jakieś beatmapy. RE: [PC] osu! Zasady ogólne - Mkali - 10-10-2013 Osubota! ;D RE: [PC] osu! Zasady ogólne - Yaxes - 10-10-2013 Ostatnia Osubota była całkiem udana moim zdaniem. Trzeba stworzyć kiedyś nasz wspólny Beatpack żeby nie było potem zasysania ciągle map. RE: [PC] osu! Zasady ogólne - farmaceuta - 10-10-2013 Nad beatpackiem będę pracował po Osubocie, kiedy zadecydujemy jakie tytuły będziemy grali najczęściej. W razie czego można będzie zgłaszać piosenki, które będziecie chcieli ograć, mi na PW. RE: [PC] osu! Zasady ogólne - Wielkimati - 10-10-2013 Be my friends ma być obowiązkowo. ![]() RE: [PC] osu! Zasady ogólne - farmaceuta - 10-10-2013 I będzie, podobnie jak kostka Rubika i love story. RE: [PC] osu! Zasady ogólne - Wielkimati - 10-10-2013 Love story = 11/10 historia każdego roku. ![]() RE: [PC] osu! Zasady ogólne - Mkali - 10-10-2013 I oczywiście znane nam psycho mapy ![]() RE: [PC] osu! Zasady ogólne - pojler - 10-10-2013 Muszą być piosenki z FMA RE: [PC] osu! Zasady ogólne - Wielkimati - 10-10-2013 Bo to jedyne, które masz? ![]() RE: [PC] osu! Zasady ogólne - pojler - 10-10-2013 Ej Mam jeszcze psychomapki, i mapki z Hatsune Miku :P RE: [PC] osu! Zasady ogólne - farmaceuta - 10-10-2013 Najśmieszniejsze by było, jakby qzak zrobił raz live z naszej gry i ludzie by oglądali te psychomapki. ![]() RE: [PC] osu! Zasady ogólne - Wielkimati - 12-10-2013 Ja i Tobey już czekamy na te nasze Osu!boty. Pośpieszcie się. ![]() |