Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
Killer is Dead - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80)
+--- Wątek: Killer is Dead (/showthread.php?tid=5387)

Killer is Dead - grem - 06-09-2013

[Obrazek: IgSSAx8m_P4.jpg]
Krew, seks i rozgadany jednorożec. Co z tym wszystkim ma wspólnego kazirodztwo i doktor Zygmunt Freud? Dowiecie się (albo nie) z naszej recenzji Killer is Dead.

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Killer is Dead

Killer is Dead - michoo - 06-09-2013

Szkoda tylko, że tak rzadko można cię słyszeć w recenzjach grem.

PS Świetna robota Smiling

Killer is Dead - SzkodnikOK - 06-09-2013

"Killer is dead" , "Jak to zdechł? To znaczy, że tyś go killym?"
Pozdro dla kumatych. 2/10.

Killer is Dead - Luk1989 - 06-09-2013

I chyba tu ostrzeżenie o epilepsji w PS3 pasuje idealnie, mnie oczy bolały bo 12 min recenzji, szacun Grem za recenzje na pewno łatwo nie było ją skończyć : ). A gra faktycznie dla fanów, tego typu stylistyki i klimatu ( choć ta pani z 8 rękoma, była ładna : ) ) Dzięki za recenzje
Pozdrawiam.

RE: Killer is Dead - Veinitive - 06-09-2013

Dupy nie urywa, ale zerknąć można.

RE: Killer is Dead - convert - 06-09-2013

Solidnie zrobiona recenzja, która przekonała mnie do nie kupowania tego tytułu. Teraz grem, ogrywaj tales of xillia i szykuj kolejną recenzje, bo nie samym Archonem arhn.eu żyje Torll

RE: Killer is Dead - Noctis - 06-09-2013

Brawa za to że w ogóle zabrałeś się za recenzowanie tej gry. Nie chcę myśleć jak "oczoj*bna" będzie kolejna gra Sudy.

(06-09-2013, 16:00)convert napisał(a): Teraz grem, ogrywaj tales of xillia i szykuj kolejną recenzje...

Wolałbym aby grem zabrał się za recenzję Dragon's Crown.

RE: Killer is Dead - khizbu - 06-09-2013

Recenzja solidna, gra niestety już nie. Na przyszłość jednak nie dawaj tylu własnych wstawek, miejscami nie wiedziałem czy recenzujesz produkt, czy też wygłupiasz się przed kamerą.

RE: Killer is Dead - FireStorm - 06-09-2013

Lubię unboxingi grema, a teraz (m.in. po ponownym obejrzeniu Lolipop Chainsaw) definitywnie przekonałem się, że powinien robić więcej wideo recenzji. I to nie tylko dlatego, by odciążyć trochę Dark Archona.

Mimo iż tytuł nie jest specjalnie rozbudowany, recenzja trwa ponad 12 minut, co mi bardzo odpowiada. Zwłaszcza, że sam w swoich tekstach piszę dosyć rozwlekle. Skondensowane filmy naczelnego arhn.eu stoją na bardzo wysokim poziomie, jednakże wcale nie obraziłbym się na wieść o większej ilości materiałów redakcyjnego zrzędy. :P Bardzo spodobały mi się żarty (wcale nie suche! Albo ja mam nienajlepsze poczucie humoru), liczne wstawki z przykładami innych gier oraz trafne i ciekawe porównania. Drogi Archodnie, robisz kawał dobrej roboty, ale zmuś czasem grema, by również wzbogacił YouTube'owy kanał, nawet pod groźbą. W przeciwnym wypadku, wylatuje. Czy coś.

Jeśli zaś o samą grę chodzi - szkoda, że system walki nie jest specjalnie rozbudowany. Znacznie opóźnia to mój ewentualny zakup i spycha produkcje na końcowe pozycje z listy "must have". Mimo wszystko, chciałbym ją posiadać w swojej kolekcji. Jest na tyle oryginalna wizualnie i posiada tak pokręcone pomysły, że nie obraziłbym się doświadczając na własnej skórze tej japońskości do kwadratu. Nawet, jeśli będzie to oznaczało ból związany z samą rozgrywką. W końcu niecodziennie otrzymuje się tytuł z gadającym jednorożcem.

Killer is Dead - etamek - 13-09-2013

Ta gra jest tak dziwna jak kiedyś Bioshock 1