![]() |
TremorGames - Czyli jak zdobywać darmowe gry w wersji cyfrowej - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Gracze - Graczom (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: TremorGames - Czyli jak zdobywać darmowe gry w wersji cyfrowej (/showthread.php?tid=5465) |
TremorGames - Czyli jak zdobywać darmowe gry w wersji cyfrowej - Mageek - 15-09-2013 Witam, chciałbym pokazać wam bardzo ciekawą stronę, na której można zdobyć: - Gry Steam - Gry Origin - Gry Desura - Karty, emotikony i tła Steam - Itemy z Team Fortress 2, Dota 2 oraz Counter Strike: Global Offensive - Bitcoins To wszystko można zdobyć poprzez: - Zdobywanie osiągnięć w grach(niedostępne w Polsce :<) - oglądanie filmików - Wypełnianie ofert(ankiety, rejestrowanie się na stronach itd.) - Sprzedawanie kart itp. Strona została przeze mnie przetestowana i działa! Zdobyłem na niej miedzy innymi: The Walking Dead(The Game), McPixel, Deep Silver Bundle, 0,024 Bitcoin oraz wiele itemków z TF2 oraz kart kolekcjonerskich Steam. Strona jest legalna, itemki dostarczane są przez użytkowników. [usunięty reflink. kłania sie regulamin §2.6] Czysty link P.S. Aby wykonywać dobrze opłacalne oferty, a co za tym idzie szybciej zarabiać na inne gry radzę kupić jakąś kartę sim za 5zł i wykonywać oferty z wymaganym potwierdzeniem numeru. RE: TremorGames - Czyli jak zdobywać darmowe gry w wersji cyfrowej - Wojtex28 - 15-09-2013 Jak ja kocham takie strony z grami "za darmo"... Później problemy, bo blokada regionalna, albo trzeba aktywować przez VPN... Już lepiej kupić za grosze na Bundlach niż kombinować po kątach ![]() RE: TremorGames - Czyli jak zdobywać darmowe gry w wersji cyfrowej - Mageek - 15-09-2013 Jak wolisz, ale The Walking Dead na bundlu nie widziałem. Innych gier tam dostępnych, tj. Minecraft, DMC, AC III, COD MW3 też nie było raczej na znanych mi bundlach. Poza tym nie spotkalem sie z zadnym opisanym przez ciebie problemem.V RE: TremorGames - Czyli jak zdobywać darmowe gry w wersji cyfrowej - Dark Archon - 15-09-2013 To przespałeś, bo The Walking Dead było w maju w ramach Humble Telltale Bundle. Specjalny abonament do Minecrafta również pojawił się w ramach Bundla podczas Humble Indie Bundle 3. Nie mówiąc już o paczkach "Humble Bundle Mojam". Troszkę nietrafiony ten komentarz. ![]() Inna sprawa - ruszyłbyś dupę do roboty to byś w parę dni zarobił na te wszystkie gry. W pudełkach, do postawienia na półkę. Z podejściem "jak zrobić, żeby się nie narobić" będziesz kopał w przyszłości rowy. RE: TremorGames - Czyli jak zdobywać darmowe gry w wersji cyfrowej - farmaceuta - 15-09-2013 Ja i tak nienawidzę dystrybucji cyfrowej, więc na pewno nie skorzystam z tej oferty. RE: TremorGames - Czyli jak zdobywać darmowe gry w wersji cyfrowej - Mageek - 15-09-2013 (15-09-2013, 19:16)Dark Archon napisał(a): To przespałeś, bo The Walking Dead było w maju w ramach Humble Telltale Bundle. Specjalny abonament do Minecrafta również pojawił się w ramach Bundla podczas Humble Indie Bundle 3. Nie mówiąc już o paczkach "Humble Bundle Mojam". Troszkę nietrafiony ten komentarz.A to przepraszam. Mam 16 lat i się uczę, teoretycznie mógłbym pracować przy ulotkach, ale to żaden zarobek. W wakacje pracowałem sezonowo i zarobiłem na kilka "pudełek", lecz w jesień mogę chyba tylko pracować przy zbiorze kasztanów ![]() |