![]() |
[Oddam] Grę, soundtrack oraz książkę fantasy. - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: [Oddam] Grę, soundtrack oraz książkę fantasy. (/showthread.php?tid=5475) |
[Oddam] Grę, soundtrack oraz książkę fantasy. - Link - 16-09-2013 Hej, tak jak w temacie, mam do oddania zupełnie za darmo kilka fantów, mianowicie: - grę Age of Empires II Gold Edition, niestety tylko z krążkiem "The Conquerors" brak "The Age of Kings" płytka ma sporo rysek, pudełko w spoko stanie. - 2 płytowy soundtrack z Wiedźmina w DVD-Boxie. - książkę Tolkiena "Niedokończone Opowieści" - nowa (600 stron!) Wpisujcie się pod tematem, z osób chętnych wybiorę te które najbardziej lubię (so gay) oraz te najbardziej aktywne na forum. Polecam i Pozdrawiam Link. RE: [Oddam] Grę, soundtrack oraz książkę fantasy. - farmaceuta - 16-09-2013 Ja bym poprosił o Age of Empires, gdyż nigdy jeszcze w nie nie grałem. RE: [Oddam] Grę, soundtrack oraz książkę fantasy. - Wielkimati - 16-09-2013 Ja bym w sumie chciał tę książkę Tolkiena, ale jeżeli ktoś inny także będzie ją chciał, to nie ma sprawy, odejdę się bez. ![]() RE: [Oddam] Grę, soundtrack oraz książkę fantasy. - robix95 - 16-09-2013 Ja za to poprosiłbym o "Niedokończone Opowieści" Tolkiena ;D RE: [Oddam] Grę, soundtrack oraz książkę fantasy. - Wojtex28 - 16-09-2013 Ja mogę przygarnąć soundtrack do Wiedźmina, ponieważ niestety nie posiadam takowego w swoich zbiorach ![]() ![]() ![]() RE: [Oddam] Grę, soundtrack oraz książkę fantasy. - Piromaniaq - 16-09-2013 Ja bym z chęcią przygarnął soundtrack z Wiedźmina, gdyż lubię taką klimatyczną muzykę, a nie mam edycji gry ze ścieżką dźwiękową. Pozdrawiam! ![]() RE: [Oddam] Grę, soundtrack oraz książkę fantasy. - ExGamer - 16-09-2013 Ja bym też chciał książkę. ![]() RE: [Oddam] Grę, soundtrack oraz książkę fantasy. - prałat na wrotkach - 16-09-2013 Prosiłbym o Age of Empires II, ukończyłem pierwszą część z dodatkiem jeszcze gdy byłem dzieckiem, a w dwójkę nie grałem a chętnie bym zagrał. RE: [Oddam] Grę, soundtrack oraz książkę fantasy. - Shaydar - 16-09-2013 Ojej, Tolkien, ploxam ![]() RE: [Oddam] Grę, soundtrack oraz książkę fantasy. - pojler - 16-09-2013 Ja bym poprosił o Age of Empires, jeśli można, albo soundtrack ![]() ![]() RE: [Oddam] Grę, soundtrack oraz książkę fantasy. - Yaxes - 16-09-2013 Ja bym bardzo poprosił Soundtrack, AOE miałem i świetna gierka. RE: [Oddam] Grę, soundtrack oraz książkę fantasy. - FRUNEK1 - 16-09-2013 jeśli można prosiłbym o książkę ![]() RE: [Oddam] Grę, soundtrack oraz książkę fantasy. - Link - 16-09-2013 Dobra, maszyna losująca jest pusta, następuje zwolnienie blokady... w losowaniu zostali wybrani: gra - pojler soundtrack - Piromaniaq książka - Shaydar Gratuluję wylosowanym, sorki dla tych którzy się nie załapali (nie spodziewałem się takiej ilości wpisów) niedługo znajdę coś nowego do oddania i Was będę brał pod uwagę ![]() Pozdrawiam, Ryszard Rembiszewski. Temat można zamknąć. |