![]() |
[PS3] GTA V ONLINE - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Ustawki (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=134) +--- Wątek: [PS3] GTA V ONLINE (/showthread.php?tid=5534) |
[PS3] GTA V ONLINE - Drako - 24-09-2013 Witam, szukam osób do gangu w gta online. Wiem, że dopiero za tydzień jest premiera ale już crew można zakładać ![]() ![]() RE: [PS3] GTA V ONLINE - Ra-V88 - 24-09-2013 Hej, ja chętnie z kimś pogram, mój PSN ID: Ra-V88 RE: [PS3] GTA V ONLINE - Roklenek - 24-09-2013 Byłoby wprost zajebiście gdybym mógł razem ze znajomymi obrabować jakiś bank, czy tylko ja tak uważam? Jak tylko internet będzie współpracował to jasne, że zagram ![]() RE: [PS3] GTA V ONLINE - damian9914 - 25-09-2013 Cześć, ja również postaram się być. PSN: damian9914 RE: [PS3] GTA V ONLINE - Ra-V88 - 01-10-2013 Premiera GTA Online już za chwilę, więc może warto umówić się na wspólną grę. Podajcie swoje propozycje, ja mogę pograć wieczorem (19-23). RE: [PS3] GTA V ONLINE - Drako - 02-10-2013 Serwery Rockstara niestety nie poradziły sobie z natłokiem graczy i nie dało rady wejść do gry (z tego co wiem to nie tylko u mnie występowały takie problemy) . Proponuję zatem ustawić się w piątek, powiedzmy na 20:00. Mam nadzieję, że wszystko się ustabilizuje do tej pory. RE: [PS3] GTA V ONLINE - Roklenek - 02-10-2013 Udało mi się zrobić pierwszą obowiązkową akcje w gta online ale musiałem napalić w kominku i niestety zostałem wyrzucony za bezczynność, no i już chmura rockstara jest niedostępna, oby nie było takich cudów w piątek. Po powrocie ze szkoły w piątek powinienem być dostępny od 16:00, a siedzieć mogę do póki nie padnę. Jedno pytanko, czy wszyscy mają headseta? RE: [PS3] GTA V ONLINE - Ra-V88 - 02-10-2013 Ja nie mam a moja zewnętrzna karta dźwiękowa nie chce współpracować z PS3 ![]() RE: [PS3] GTA V ONLINE - Drako - 02-10-2013 Ja posiadam ![]() RE: [PS3] GTA V ONLINE - Stillo - 03-10-2013 Też jestem chętny do wspólnych napadów w online ![]() RE: [PS3] GTA V ONLINE - Drako - 04-10-2013 Proponuje aby wypisać numery Gadu Gadu przed dzisiejszą sesją, ponieważ obawiam się problemów ![]() Już miałem problem bo mi headsetu w grze nie wykrywało i do tego bez ukończonego samouczka opcje są dość ograniczone. Mój numer gg:2564471, jak wszyscy co dziś grają podadzą to założę konferencje, żeby co i jak się dogadać. RE: [PS3] GTA V ONLINE - Roklenek - 04-10-2013 gg: 48803925 RE: [PS3] GTA V ONLINE - Drako - 05-10-2013 Sorry chłopaki ale miałem niespodziewany wyjazd do szpitala i nie mogłem uczestniczyć w dzisiejszej grze. A z Wami jak, graliście coś? Może dzisiaj coś ugramy? RE: [PS3] GTA V ONLINE - Roklenek - 05-10-2013 Mało kto grał, tylko ja z Damianem próbowaliśmy zagrać ale i tak nie mogliśmy do siebie dołączyć, aż w końcu Damian nie mógł się połączyć z gta online. Po prostu jedna wielka klapa... RE: [PS3] GTA V ONLINE - Link - 05-10-2013 Proponuję poczekać, aż będzie dało się grać, serwery się ustabilizują itp. i wtedy się spotkać, ugadać wcześniej (tak, planuję Lekkie granie z GTA V już ![]() RE: [PS3] GTA V ONLINE - Ra-V88 - 05-10-2013 Wczoraj po południu próbowałem trochę pograć, zrobiłem dwie pierwsze misje i utknąłem na ekranie ze poradami do gry online. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu multiplayer będzie już działał poprawnie. RE: [PS3] GTA V ONLINE - Piskle - 05-10-2013 Ogrywam GTA Online i daje radę. Chętnie z kimś innym pogram. PDNiD: kawalec1111 ![]() RE: [PS3] GTA V ONLINE - Roklenek - 05-10-2013 No cóż, grajmy ile się da sami, "podexpijmy", zapoznajmy się jak najlepiej ze światem gta online, a kiedy nadejdzie czas to będziemy mogli terroryzować Los Santos razem c: |