Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
Grand Theft Auto V - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80)
+--- Wątek: Grand Theft Auto V (/showthread.php?tid=5548)

Grand Theft Auto V - Dark Archon - 26-09-2013

[Obrazek: WJ2H1mbhFbk.jpg]
Nie ma gier idealnych, ale ciężko o produkcje wykonane lepiej niż najnowsze dzieło Rockstar North. Mnogość zajęć, gigantyczny, otwarty świat, setki pojazdów, dziesiątki misji, genialny scenariusz i zaskakująco dobre spolszczenie.

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Grand Theft Auto V

RE: Grand Theft Auto V - Gazar - 26-09-2013

Świetna recka jak i sama gra, polecam każdemu kto jeszcze nie miał okazji w nią zagrać.

Grand Theft Auto V - JaJco - 26-09-2013

Grand Theft Miracle FI5E

Grand Theft Auto V - Mkali - 26-09-2013

Świetna Recenzja! Teraz jestem pewien kupna nowego GTA V. Teraz tylko czekać na odpowiedź Ubisoftu Smiling

RE: Grand Theft Auto V - Grodek - 26-09-2013

Jak zawsze świetnie przygotowany materiał. Od razu chciałem kupić tą grę, a po recenzji z jeszcze większą chęcią to zrobię.

Grand Theft Auto V - SebastianL92 - 26-09-2013

W końcu ktoś szczerze przyznał, że nie ma gier idealnych.

Grand Theft Auto V - Drakkai - 26-09-2013

Świetny materiał!

Grand Theft Auto V - Logan123 - 26-09-2013

Mam dylemat. Kupowac teraz, czy czekac na PC? Bo osobiscie wole jednak klawiature i myszke.

Grand Theft Auto V - Luk1989 - 26-09-2013

Dobrze że już gorączka GTA opada i "fani?" którzy walczą z każdym kto źle powie o GTA V, siedzą grzecznie i grają,bo chore akcje miały miejsce,ale teraz będzie normalniej w internetach, aż do wyjścia GTA Online : )

RE: Grand Theft Auto V - farmaceuta - 26-09-2013

Aż mnie przekonałeś do kupna, tylko ja poczekam minimum rok aż cena spadnie poniżej 130 złotych, bo biblioteka na PSP i DS sama się nie uzupełni.

Grand Theft Auto V - amozabel - 28-09-2013

Czekam na PCtowa wersje.

Grand Theft Auto V - ZainSug - 03-10-2013

Teraz tylko poczekać na PC Grinning

RE: Grand Theft Auto V - Veinitive - 04-10-2013

Mnie osobiście podobał się artykuł, ale jednak oczekuję na wersję PC.

Grand Theft Auto V - Tomson - 06-11-2013

Jedyny minus tej gry to cena.

RE: Grand Theft Auto V - Ra-V88 - 06-11-2013

Tomson, 240 zł za taką grę to dużo? Ja rozumiem, że ogólnie gry konsolowe są drogie, ale pomyśl sobie, że w cenie 240 zł masz co najmniej 30 godzin rozgrywki na bardzo wysokim poziomie. Niektóre gry da się ukończyć w 6 godzin a wcale nie kosztują mniej...

RE: Grand Theft Auto V - Link - 06-11-2013

(06-11-2013, 09:51)Ra-V88 napisał(a): Tomson, 240 zł za taką grę to dużo? Ja rozumiem, że ogólnie gry konsolowe są drogie, ale pomyśl sobie, że w cenie 240 zł masz co najmniej 30 godzin rozgrywki na bardzo wysokim poziomie. Niektóre gry da się ukończyć w 6 godzin a wcale nie kosztują mniej...

30? Ja wycisnąłem prawie 80, a i tak nie zrobiłem wszystkiego i nie dotknąłem trybu multi. Tytuł tanieje, używki można już dorwać po 150 zł. więc nie ma tragedii, a warto wydać ciężko zarobione dinary na GTA V.

Grand Theft Auto V - Ra-V88 - 06-11-2013

Link, mi przeście wątku fabularnego (+ kilka misji pobocznych) zajęło około 30 godzin. Nie mam jednak wątpliwości, że gdyby chciało mi się robić wszystkie zadania poboczne, szukać znajdziek czy po prostu pozwiedzać to przy grze spędziłbym jeszcze co najmniej drugie tyle.