Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
Problemy ze stroną Arhn.eu - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Księga Życzeń i Zażaleń (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Wątek: Problemy ze stroną Arhn.eu (/showthread.php?tid=5619)

Strony: 1 2 3 4

Problemy ze stroną Arhn.eu - KannoxPL - 06-10-2013

Nie wiem czy przypadkiem taki problem nie pojawił się gdzieś w czeluściach forum, ale mimo to piszę o problemie dotyczącym zakładki "Moja Kolekcja". Problem leży w systemie dodawania i usuwania tytułów zarówno z kolekcji, jak i listy życzeń. W przeglądarkach Mozilla Firefox i Internet Explorer (w innych nie sprawdzałem) nie da się usuwać gier z "Lista Życzeń", a przynajmniej ja nie mogę tego zrobić. Wcześniej podobna sytuacja występowała w "Moja Kolekcja" lecz nie wiem czy dalej tak jest.

Pozdrawiam

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - Chmurowaty - 06-10-2013

Wystarczy przenieść grę do swojej kolekcji (tak samo, jak dodawałeś grę do listy życzeń) lub ewentualnie odznaczyć wszystkie możliwe opcje, jeśli dobrze rozumiem problem Winking

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - KannoxPL - 12-10-2013

Nie do końca się zrozumieliśmy. Rozwinę to przykładem: kiedyś dodałem grę do Listy Życzeń, chciałbym ją usunąć więc w tym celu wchodzę do zakładki Lista Życzeń, usuwam grę i wybieram opcję zapisz zmiany, a po odświeżeniu strony gra dalej jest na Liście Życzeń.

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - Dark Archon - 12-10-2013

Podejrzewam, że wiem w czym tkwi problem. Po kliknięciu "Usuń z listy" należy kliknąć napis "Kliknij, by potwierdzić".

[Obrazek: 2013-10-12_1309.png]

Rozumiem, że jest to bardzo nieintuicyjne i postaram się to naprawić Smiling

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - KannoxPL - 13-10-2013

Dobrze, już wszystko jest w porządku. Wydawało mi się, że napis "Kliknij, by potwierdzić" jest wskazówką, że aby dokonać zmian należy nacisnąć "Zapisz Zmiany" :P

Edit. Dostrzegłem, że nie można usunąć więcej niż jednej gry, jeżeli nie odświeżymy wcześniej strony. Jeśli nie odświeżymy strony, i użyjemy opcji "Usuń z listy" nie pojawi się napis "Kliknij, by potwierdzić". Podobna sytuacja występuje gdy chcę wykonać jakąkolwiek inną zmianę w grze, lecz po naciśnięciu opcji "Zapisz zmiany" nie pokazuje się informacja "Zmiany zapisane". Mam nadzieję, że nie tworzę jakiegoś niepotrzebnego spamu...

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - HackBoy - 20-10-2013

Problemy ma niestety strona mobilna.
Na stronie głównej serwisu w wersji mobilnej ikonki od forum i "szukajki" są niewidoczne przez reklamę . Do tego po rozwinięciu paska ciężko cokolwiek zobaczyć bo wszystko się zlewa.[Obrazek: HZQnzAC.png]
[Obrazek: ri14X9F.png]

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - kugi - 23-10-2013

Na iOS (Safari) jest jeszcze gorzej Childish

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - szymon1051 - 23-10-2013

Na mobilne urządzenia nie może być oddzielny styl?

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - HackBoy - 26-10-2013

Zażalenia:
1.Gdy dodam jedną grę do kolekcji, i chcę dodać następną nawet gdy kliknę przycisk zaakceptuje mi tylko tę pierwszą, więc za każdym razem muszę klikać od nowa "dodaj grę".
2.Gdy wejdę na stronę gry i chcę dodać artykuł strona która się załaduje wygląda jak Klocuch.
3.Gdy jestem na stronie gry i chcę znaleźć inną, gdy wybiorę na "pasku z literkami" literkę to strona która się załaduje wygląda jak Klocuch.

Irytującym problemem jest też to ,że okienka nie zamykają się same np. gdy dodam poprawki do danego tytułu i kliknę "zapisz zmiany" okienko zamiast zamknąć się samo, nadal sterczy na środku ekranu, a ja żeby móc cofnąć muszę jeszcze kliknąć "anuluj". To samo tyczy się dodawania gier do kolekcji.

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - KannoxPL - 22-11-2013

Stronka z "Aczi" nie do końca działa.

- nie widać górnego panelu informującego o ostatniej aktywności strony/kanału na YouTube
- po najechaniu kursorem na Arhn.eu rozsuwa się menu, ale po "zdjęciu" kursora z loga menu nie znika

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - Uszasty - 01-12-2013

Stronka sie lekko sypie przy przeglądaniu na rozdzielczości 1024x768 na Linuxie:
[Obrazek: 3Y8JzuX.png]
Jutro sprawdze, czy to samo dzieje sie na wyzszych rozdzielczosciach.

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - yamny - 17-12-2013

Natrafiłem na dziwny błąd związany ze stroną livestreamów: [screen 1080p]

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - Link - 17-12-2013

(17-12-2013, 23:53)yamny napisał(a): Natrafiłem na dziwny błąd związany ze stroną livestreamów: [screen 1080p]

Wystarczy kliknąć w to powiadomienie i zniknie Mystery Solved

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - yamny - 31-01-2014

zmiany na stronce spowodowały derpa
[Obrazek: 5aJFTlh.png]

Chrome 32.0.1700.102 m

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - pojler - 01-02-2014

http://scr.hu/1iwm/c6clp Mam takie czerwone kwadraty koło ogrywanej gry

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - Dark Fenix - 02-02-2014

Gdy przegląda się bazę danych posortowaną według liter, strona źle się wyświetla i brakuje całej oprawy graficznej
[Obrazek: rUfrBqT.jpg]

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - kokoshkv - 09-02-2014

Niestety posiadam jakiś dziwny problem z bazą danych. Konkretniej chodzi o listę gier na daną platformę. Otóż wybieram platformę, i dalej nic się nie dzieje. Korzystam z Chrome. Wie ktoś może, czym to jest spowodowane?
[Obrazek: 11.PNG]

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - HackBoy - 13-02-2014

[Obrazek: u0DesyD.png]
W targowisku gdy użytkownik doda za długi opis nie da się go rozwinąć i tym samym przeczytać.

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - farmaceuta - 13-02-2014

Moim zdaniem te "kafelki" po obu stronach nazwy aktualnie ogrywanego tytułu, powodują, że nie jest on zbytnio czytelny. Dodam, że nazwa, jest zbyt blisko lewego kafelka.
[Obrazek: v2kt.jpg]
Ja bym zmienił jego kolor na taki, który dobrze kontrastuje z tym pomarańczowym (albo to jest inny kolor, nie wiem, jestem facetem Torll )

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - HackBoy - 14-02-2014

Gdy w mojej kolekcji kliknę dodaj grę, znajdę ją i dodam jest ok, natomiast jeśli chcę dodać kilka gier to za każdym razem muszę odświeżyć stronę, to trochę przeszkadza :/

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - Adenix - 16-02-2014

(02-02-2014, 19:00)Dark Fenix napisał(a): Gdy przegląda się bazę danych posortowaną według liter, strona źle się wyświetla i brakuje całej oprawy graficznej 'IMG'

Problem zgłaszany Archonowi na pm bez odzewu, dotyczy prawdopodobnie stopki:
Kod:
Fatal error: Call to undefined function arrested_subdomain() in /var/www/vhosts/arhn.eu/httpdocs/wp-content/themes/neoarhn/footer.php on line 11

Odp: RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - dzik - 03-03-2014

(16-02-2014, 13:58)Adenix napisał(a):
(02-02-2014, 19:00)Dark Fenix napisał(a): Gdy przegląda się bazę danych posortowaną według liter, strona źle się wyświetla i brakuje całej oprawy graficznej 'IMG'

Problem zgłaszany Archonowi na pm bez odzewu, dotyczy prawdopodobnie stopki:
Kod:
Fatal error: Call to undefined function arrested_subdomain() in /var/www/vhosts/arhn.eu/httpdocs/wp-content/themes/neoarhn/footer.php on line 11

u mnie niestety to samo. google chrome

Wysyłane z mojego GT-S5690 za pomocą Tapatalk 2

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - Zodjak - 06-04-2014

Ja posiadam problem z listą życzeń. Chodzi o to, że posiadam tą grę (Rogue Legacy) i dzisiaj widzę, że się przeniosła (sama) z posiadanych na listę. Nie mogę jej usunąć, ani przenieść a gdy kliknę na polu (gdziekolwiek) to znika pasek "Stan". Nie ma też platform.
Edytować inne gry mogę.

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - Dark Archon - 06-04-2014

Hej, problem został (mam nadzieję) rozwiązany. Rogue Legacy powinno się już prawidłowo edytować. Pozostałymi zgłoszonymi błędami, które nie zostały jeszcze naprawione również spróbuję zająć się i nadrobić dzisiaj Okay

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - ichabod - 06-04-2014

farmaceuta - projekt graficzny jeszcze nie jest wdrożony w całości, a takie kwiatki to po prostu efekt uboczny wprowadzania paru zmian. Będzie poprawione z czasem Smiling