![]() |
Warto zagrać: FlatOut 2 - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80) +--- Wątek: Warto zagrać: FlatOut 2 (/showthread.php?tid=5669) |
Warto zagrać: FlatOut 2 - Yohokaru - 15-10-2013 <h2>Sprzedam Opla, tanio!</h2> Wstęp do bajki zaliczony, można przejść do konkretów. Na wspomnianym wcześniej złomowisku zjawił się pewien pan. Sprzedawca był zdziwiony jego pytaniem. Potrzebował on bowiem starych części, z których mógłby złożyć prowizoryczny samochód. Zastanawiacie się pewnie po co mu taki gruchot, hę? Jak to, nie wiecie? Przecież właśnie ruszają wyścigi Ligi Niedzielnych Kierowców. Nadal nie wiecie o czym mówię? No cóż, chodźcie, pokażę Wam. By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Warto zagrać: FlatOut 2 Warto zagrać: FlatOut 2 - Wojtex28 - 15-10-2013 W to się grało, i jeszcze te tryby imprezowe z wystrzelaniem swojego kierowcy ![]() ![]() Warto zagrać: FlatOut 2 - LagonPL - 15-10-2013 Dobra seria, którą skiepścił FlatOut 3 Warto zagrać: FlatOut 2 - Szczypek223 - 15-10-2013 Najlepza gra wyścigowa dotychczas wg mnie. Ale z tym multi skiepścili, może ktoś napisze jakąś petycje i przywrócą multi? Warto zagrać: FlatOut 2 - multikamilp - 15-10-2013 Ah, mam na półce 1 i 2. Bardzo jestem zadowolony, iż mam te gry ;D Nie można zapomnieć o super pasującym soundtracku ![]() Warto zagrać: FlatOut 2 - Czarkoman - 18-10-2013 Oj grało się, grało. Jedna z moich ulubionych gier, którą przeszedłem niezliczoną ilość razy. Do tej pory pamiętam tą ogromną satysfakcję z kasacji przeciwników ![]() Warto zagrać: FlatOut 2 - Poborca - 21-10-2013 A ja mam pytanie. Ktoś wie jak odpalić z powrotem konfigurację do Flatout 2? RE: Warto zagrać: FlatOut 2 - Lawstorant - 21-10-2013 We wszystkich programach, w folderze FlatOuta 2 masz "Setup FlatOut 2" Warto zagrać: FlatOut 2 - Poborca - 21-10-2013 Lawstorant nie mam ![]() RE: Warto zagrać: FlatOut 2 - Lawstorant - 21-10-2013 To zrób sobie skrót albo edytuj aktualny. Prawym na skrót>> właściwości i w elemencie docelowym po spacji dopisz: -setup ![]() Fajnie by było zebrać kilka osób i pograć na lanie przez hamachi Warto zagrać: FlatOut 2 - Poborca - 21-10-2013 Nie działa. ![]() filesystem Flatout 2 - instrukcja Flatout 2.exe fo2a fo2b fo2c patch patch1 unins000 unins000 RE: Warto zagrać: FlatOut 2 - Lawstorant - 21-10-2013 Dziwnie. Edycja techlandu zawiera już w sobie patch 1.2? I ile waży Flatout2.exe? Warto zagrać: FlatOut 2 - Poborca - 21-10-2013 2,85 MB ![]() RE: Warto zagrać: FlatOut 2 - Lawstorant - 21-10-2013 To ściągnij sobie jakiegoś cracka. Ja zwykle robię tak zaraz po kupnie gry no chyba że że ma multi które nie działa z crackiem aka BF itp Warto zagrać: FlatOut 2 - Poborca - 21-10-2013 No spoko ![]() ![]() Warto zagrać: FlatOut 2 - Nintendo_maniac.Kacper - 23-10-2013 "Kolekcja Klasyki- polecam Fiotr Prączewski" Ale tak na serio ta gra to był mój 1-szy raz jak się zetknąłem z wyścigówkami na PC, która mi się spodobała ![]() ![]() |