Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
Warto zagrać: FlatOut 2 - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80)
+--- Wątek: Warto zagrać: FlatOut 2 (/showthread.php?tid=5669)

Warto zagrać: FlatOut 2 - Yohokaru - 15-10-2013

<h2>Sprzedam Opla, tanio!</h2>
Wstęp do bajki zaliczony, można przejść do konkretów. Na wspomnianym wcześniej złomowisku zjawił się pewien pan. Sprzedawca był zdziwiony jego pytaniem. Potrzebował on bowiem starych części, z których mógłby złożyć prowizoryczny samochód. Zastanawiacie się pewnie po co mu taki gruchot, hę? Jak to, nie wiecie? Przecież właśnie ruszają wyścigi Ligi Niedzielnych Kierowców. Nadal nie wiecie o czym mówię? No cóż, chodźcie, pokażę Wam.

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Warto zagrać: FlatOut 2

Warto zagrać: FlatOut 2 - Wojtex28 - 15-10-2013

W to się grało, i jeszcze te tryby imprezowe z wystrzelaniem swojego kierowcy Smiling I tan pamiętny batmobil po wpisaniu kodów Tongue_Out_Winking

Warto zagrać: FlatOut 2 - LagonPL - 15-10-2013

Dobra seria, którą skiepścił FlatOut 3

Warto zagrać: FlatOut 2 - Szczypek223 - 15-10-2013

Najlepza gra wyścigowa dotychczas wg mnie. Ale z tym multi skiepścili, może ktoś napisze jakąś petycje i przywrócą multi?

Warto zagrać: FlatOut 2 - multikamilp - 15-10-2013

Ah, mam na półce 1 i 2. Bardzo jestem zadowolony, iż mam te gry ;D Nie można zapomnieć o super pasującym soundtracku Winking

Warto zagrać: FlatOut 2 - Czarkoman - 18-10-2013

Oj grało się, grało. Jedna z moich ulubionych gier, którą przeszedłem niezliczoną ilość razy. Do tej pory pamiętam tą ogromną satysfakcję z kasacji przeciwników Me Gusta

Warto zagrać: FlatOut 2 - Poborca - 21-10-2013

A ja mam pytanie. Ktoś wie jak odpalić z powrotem konfigurację do Flatout 2?

RE: Warto zagrać: FlatOut 2 - Lawstorant - 21-10-2013

We wszystkich programach, w folderze FlatOuta 2 masz "Setup FlatOut 2"

Lawstorant nie mam Grinning Folder w którym znajdują się pliki mojego Flatout'a 2 to Techland/Flatout2/:PLIKI: Niestety posiadam wersję od Techlanda -_-

To zrób sobie skrót albo edytuj aktualny. Prawym na skrót>> właściwości i w elemencie docelowym po spacji dopisz: -setup
Grinning
Fajnie by było zebrać kilka osób i pograć na lanie przez hamachi

Nie działa. Childish To wszystkie moje pliki w folderze Flatout'a:
filesystem
Flatout 2 - instrukcja
Flatout 2.exe
fo2a
fo2b
fo2c
patch
patch1
unins000
unins000

Dziwnie. Edycja techlandu zawiera już w sobie patch 1.2? I ile waży Flatout2.exe?

2,85 MB Grinning

To ściągnij sobie jakiegoś cracka. Ja zwykle robię tak zaraz po kupnie gry no chyba że że ma multi które nie działa z crackiem aka BF itp

No spoko Grinning I dzięki za odpowiedź Grinning

Warto zagrać: FlatOut 2 - Nintendo_maniac.Kacper - 23-10-2013

"Kolekcja Klasyki- polecam Fiotr Prączewski" Ale tak na serio ta gra to był mój 1-szy raz jak się zetknąłem z wyścigówkami na PC, która mi się spodobała Smiling Ostatnio na moje urodziny właśnie dostałem FlatOut 2 Pack i jestem szczerze zadowolony z prezentu Smiling