![]() |
Nintendo 2DS - rozpakowanie i prezentacja - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80) +--- Wątek: Nintendo 2DS - rozpakowanie i prezentacja (/showthread.php?tid=5779) |
Nintendo 2DS - rozpakowanie i prezentacja - Dark Archon - 30-10-2013 ![]() Nintendo zaskoczyło swoich odbiorców niespodziewanym ogłoszeniem trzeciego modelu Nintendo 3DS. 2DS jest nieskładaną wersją kieszonkowej konsoli Nintendo dostępną dla graczy w niższej cenie i nieobsługującą trybu 3D. W momencie publikacji tego materiału, cena urządzenia wynosiła około 450zł. Nintendo 2DS obsługuje wszystkie gry przeznaczone dla 3DSa (w trybie 2D) oraz gry z konsoli Nintendo DS. By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Nintendo 2DS - rozpakowanie i prezentacja Nintendo 2DS - rozpakowanie i prezentacja - htfive - 30-10-2013 może kupię Nintendo 2DS - rozpakowanie i prezentacja - Musiael - 30-10-2013 A mi się konsola podoba. Jej design przypomina mi trochę GBA. Może tylko nieporęczny kształt jest minusem.W skali Gurgiego ocena pozytywna z małym minusem ![]() Nintendo 2DS - rozpakowanie i prezentacja - czapa - 30-10-2013 Dziwnie fajna ta konola ![]() ![]() Nintendo 2DS - rozpakowanie i prezentacja - Ad-M - 30-10-2013 Gdzie niby go kupiłeś za 450zł archon? RE: Nintendo 2DS - rozpakowanie i prezentacja - Piskle - 30-10-2013 (30-10-2013, 19:18)Ad-M napisał(a): Gdzie niby go kupiłeś za 450zł archon? Tu. http://www.amazon.co.uk/ Pozdrawiam. ![]() Nintendo 2DS - rozpakowanie i prezentacja - Jack_Blue - 30-10-2013 Bebechy 2ds są takie same jak w 3ds pomijając wyświetlanie w 3d? RE: Nintendo 2DS - rozpakowanie i prezentacja - Ad-M - 30-10-2013 99.00 funtów to nie jest 450zł, ale w sumie funt spadł ostatnio do złotego - nie wiozłem tego od razu pod uwagę - mimo to wychodzi 490 zł po moim przeliczniku :P Nintendo 2DS - rozpakowanie i prezentacja - wujo444 - 30-10-2013 Od spodu wygląda jak chińska podróbka a nie sprzęt Nintendo. Musiałbym ograć, bo a priori wygląda strasznie nieporęcznie. Nintendo 2DS - rozpakowanie i prezentacja - Maxiow43 - 31-10-2013 Nie wiem czy jest to taka tania alternatywa, wolę zapłacić o 100 zł więcej i grać na konsoli, nie kalkulatorze. RE: Nintendo 2DS - rozpakowanie i prezentacja - Rob3rt - 01-11-2013 Nie miałem w ręku, więc opiszę to co widzę ![]() Istotną dla mnie sprawą w konsolach handheldowych jest design - w przeciwieństwie do stacjonarek, które leżą gdzieś w kącie w okolicach naszego telewizora, tą cały czas mamy na wierzchu, trzymamy w dłoni i patrzymy za każdym razem kiedy gramy. Design 2DSa wygląda okropnie, dobór kolorów i materiałów niestety trzyma jego poziom. Być może szorstki plastik ma na celu rozwiązania problemu odciskających się palców (patrz 3DS i kontroler WiiU), ale co z tego skoro jest brzydka jeszcze zanim ją dotkniemy ![]() Ok, tyle o słabościach 2DSa względem 3DS. A co jest w nim lepsze? Wygląda na takiego, w którego gra się wygodniej niż na 3DSie. Ludziom ponoć rwą się zawiasy w DSach/3DSach, ten problem tu nie występuje... i na tym generalnie się kończy ![]() RE: Nintendo 2DS - rozpakowanie i prezentacja - Veinitive - 01-11-2013 Napewno jest wygodniejszy niż 3DS, ale to nie zniechęci mnie do jego kupna nawet dla wartości kolekcjonerskiej. Nintendo 2DS - rozpakowanie i prezentacja - PROgamer25 - 02-11-2013 Jak dla mnie to wydanie DS wyglada jak by ktos zapomnial mu dodac zawiasow. Wydaje mi sie ze jest niewygodny do przenoszenia,a przez to jego ekran jest latwy do zarysowania.Gdyby nie to,chetnie bym nabyl ową konsole. RE: Nintendo 2DS - rozpakowanie i prezentacja - HackBoy - 02-11-2013 A czy te przyciski (krzyżak i ABXY) leżące na samym środku konsoli są wygodne? Wyglądają na średnio komfortowe :/ Nintendo 2DS - rozpakowanie i prezentacja - michalonex - 16-11-2013 małe pytanko!! Zrobisz recenzje 2ds-a? jeśli tak to czekam z niecierpliwością. ;-) Nintendo 2DS - rozpakowanie i prezentacja - Sasek7 - 01-12-2013 Fajna nawet konsolka. Nintendo 2DS - rozpakowanie i prezentacja - shader301202 - 08-03-2014 Dark Archon, zrobisz recenzję Nintendo 2DS? Nintendo 2DS - rozpakowanie i prezentacja - Misiukawa - 24-04-2014 Bardzo fajnie, że Nintendo postarało się o taką konsolę. Cena jest dość niska, więc osoby o niższym budżecie mogą sobie na nią pozwolić. Ja osobiście dodał bym z chęcią do swojej kolekcji tą konsolkę. Ale skutkowało by to tym, że zapomniał bym o moim ukochanym 3dsie ![]() ![]() Bardzo fajnie, że Nintendo postarało się o taką konsolę. Cena jest dość niska, więc osoby o niższym budżecie mogą sobie na nią pozwolić. Ja osobiście dodał bym z chęcią do swojej kolekcji tą konsolkę. Ale skutkowało by to tym, że zapomniał bym o moim ukochanym 3dsie ![]() ![]() |