Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
Gry w których można polatać samolotem - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: Newschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: PC (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Gry w których można polatać samolotem (/showthread.php?tid=5816)

Gry w których można polatać samolotem - Lorek - 01-11-2013

Witam zna ktoś jakąś grę w której można polatać samolotem z dobrą grafiką chodzi mi o coś na podobnego misji w bf 3

Dzięki i pozdrawiam

Na przyszłość - Poprawna nazwa tematu pozwoli ci szybciej uzyskać odpowiedź. Często widząc temat jednosłowny nie chce się po prostu w niego klikać, bo nie ma w nim nic interesującego, nie chce się marnować czasu na czytanie potencjalnie niepotrzebnego posta i tak dalej Winking

RE: Samolot - Piskle - 01-11-2013

Co sądzisz o serii Tom Clancy's H.A.W.X. ? Mam pierwszą część - dawało radę i miodnie się grało, jednak nie wiem jak jest z 'dwójką'.
Pozdrawiam Smiling

RE: Samolot - Dymek - 01-11-2013

Jeżeli koniecznie poszukujesz gry na PC to z arcadowych najlepszą opcją są obie części Tom Clancy's H.A.W.X. Jeżeli mnie pamięć nie myli to na komputery wyszedł też ace combat assault horizon.

RE: Samolot - Lorek - 01-11-2013

a na jakim poziomie stoi grafika w tych grach bo to głównie o to mi chodzi bo po misji w bf3 mam ogromną ochotę tak polatać i po podziwiać widoki i zestrzelić kilka samolotów Grinning

RE: Gry w których można polatać samolotem - Wiklu - 01-11-2013

Zagraj w War Thunder, miodna gierka Fap płakałem jak grałem
Co do grafiki w HAWX: http://www.youtube.com/watch?v=rd9nNF-D7Dk
War Thunder: http://www.youtube.com/watch?v=y5JK-2Yn5NA

RE: Gry w których można polatać samolotem - Lorek - 01-11-2013

grałem w bete War Thunder i taka sobie a na yt jest strasznie zniżona grafika i nie można rzetelnie określić jakości

Proszę, popraw troszkę styl twoich wypowiedzi. Polecam używanie przecinków, znacznie ułatwiają czytanie.
~luklew

RE: Gry w których można polatać samolotem - Dymek - 01-11-2013

Podaliśmy ci tytuły, żaden problem sprawdzić jaki mają poziom grafiki. Słowami nie da się tego opisać dostatecznie dobrze Smiling

RE: Gry w których można polatać samolotem - Rufus - 01-11-2013

ładuj się do Assault Horizon, bardzo fajny singiel, znośne multi (jak jeszcze kogoś znajdziesz)
graficznie to top półka jeśli chodzi o tematykę lotnictwa (misje z BFa zjada na śniadanie popija mlekiem i zwraca)No i masz realne typy samolotów i ogólnie uzbrojenia. Polecam, z zaznaczeniem, że to typowy arcade

RE: Gry w których można polatać samolotem - HackBoy - 01-11-2013

Microsoft Flight Simulator , miodny symulatorek. Świetne sterowanie. Niestety jak to w symulatorze, nie postrzelasz sobie do przeciwników, ale za to pomoże ci nauczyć się latać co ułatwi gre w inne "latające" tytuły.

RE: Gry w których można polatać samolotem - EnstellMoo - 02-11-2013

Wiesz co, jest sporo gier w których można latać.
War Thunder (F2P, Na Steam) - Wojenna gierka w czasie Drugiej Wojny Światowej o ile się nie myle, całkiem fajna, ciągnie, a jego wykonanie doskonałe. Całkiem niezły efekt wybuchu danego samolotu... Albo nawet cięcie skrzydła skrzydłem Grinning
World Of Warplanes (F2P) - Drugi smaczek od WarGaming... Nie ciągnie mnie zbytnio tak samo jak World Of Tanks, ale nawalanka samolotami jest całkiem pozytywna.
DCS World (F2P Steam) - Jak dobrze słyszałem, tam się nie odbywa wojna, ale to jak symulator latania helikopterem no i samolotem. Oczywiście WOJSKOWYM. Nie grałem, ale widząc po Gameplaye'ach, całkiem dobra giera.
Kiedyś był Microsoft Flight Simulator, też dobry symulator. Ale jak widze, nie jest już dostępny na Steam. A szkoda.

RE: Gry w których można polatać samolotem - Insajd - 02-11-2013

Pewnie powiecie, że trolluję, ale... Airfix Dogfighter. Zostawię tu po prostu ten tytuł i być może przypomnę komuś odległe czasy, kiedy to w tę właśnie grę można było naparzać godzinami Torll

RE: Gry w których można polatać samolotem - iber - 02-11-2013

[Obrazek: Crimson_Skies.gif]

Tyle mam do dodania w tym temacie. Moja pierwsze "growe" zauroczenie Gruby nerd. never forget.

RE: Gry w których można polatać samolotem - Ogur - 02-11-2013

Cliffs of Dover - na steamie za 10€. Koniecznie z patchem 4.0

www.youtube.com/watch?v=XHzd7ozMgpQ - włacz sobie 1080p i podziwiaj widoczki

Warthunder - world of warplanes nie ma nawet z czym podskoczyć. Fantastyczna gra f2p z trzema dostępnymi poziomami trudności od arcade do realistycznej symulacji. Do tego ładna jak diabli.

www.youtube.com/watch?v=NPsM_sVY3uk

Z ogranych przeze mnie jest jeszcze wings of prey, który jest nieco podobny do warthundera ale nie jest grą f2p.

RE: Gry w których można polatać samolotem - Lorek - 06-11-2013

a coś z odrzutowcami Grinning

RE: Gry w których można polatać samolotem - kexus512@ - 23-11-2013

też polecam wings of prey,miło się gra,ale musisz wiedzieć,iż nie można w tej grze do sterowania samolotem używać myszki(buuuuu)więc nie wiem czy warto,jakieś 2 miesiące temu kupiłem nowiutką za 10pln w BIEDRONCE wraz z bionic commando(faajna gra)i polskie imperium(też niezła)