![]() |
Automation: gra z duszą - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Newschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: PC (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Automation: gra z duszą (/showthread.php?tid=6050) |
Automation: gra z duszą - Kuba Stachurski - 24-11-2013 Obecnie gra jest dopiero w becie, a opis byłby długi więc cieszcie się linkiem do oryginalnego (angielskiego) opisu P.S. dostępne jest demo mimo że połowa gry nie jest ukończona RE: Automation: gra z duszą - multikamilp - 24-11-2013 Tylko czekać aż będzie bardziej rozwinięta ![]() RE: Automation: gra z duszą - Kuba Stachurski - 24-11-2013 (24-11-2013, 15:40)multikamilp napisał(a): Tylko czekać aż będzie bardziej rozwinięta mi działa dobrze P.S. jakiego masz builda bo nie wiem czy to wina twojego kompa czy gry RE: Automation: gra z duszą - HackBoy - 24-11-2013 Gra zapowiada się całkiem ciekawie. Jeżeli nie spaprają roboty gdzieś w trakcie to warto będzie zainwestować. RE: Automation: gra z duszą - Yaros - 24-11-2013 Polecam śledzić ich kanał na youtubie, chłopaki robią co pewien czas aktualizację i pokazują rzeczy, które nie są dostępne w demie ani w becie. Przy okazji twórcy biorą udział w wyścigach i sami modyfikują swoje pojazdy, więc znają się na rzeczy. RE: Automation: gra z duszą - Jedrek - 25-11-2013 Grę poznałem jakiś czas temu. Ktoś na forum motoryzacyjnym, którego jestem członkiem, wstawił do niej linka. Automation naprawdę wciąga - wraz z coraz bardziej zaostrzonymi wymaganiami, tworzenie kolejnych silników jest coraz trudniejsze (w demo jest dostępna tylko ta część gry, myślę, że pozostałe będą równie dobre). Również polecam kanał autorów gry w serwisie YouTube: klik. Super sprawa, szczególnie dla fanów samochodów. Grę z pewnością kupię. ![]() RE: Automation: gra z duszą - Kuba Stachurski - 30-11-2013 Kupiłem już tą gre, naprawdę warto, satysfakcja z zrobienia repliki malucha operującej na turpodoładowanym V8 flatpane jest ogromna RE: Automation: gra z duszą - Kubboz - 06-12-2013 Ja, panowie, jestem w niepublicznej becie tej gry. Robię też trochę grafiki na zamówienie (jeśli weszlibyście na profil tej gry na fb, zobaczylibyście mój nick przy niektórych autach.) Jeśli więc macie pytania, piszcie, a ja, jako najbliższe oficjalnego polskie źródło, odpowiem na nie z pełnym profesjonalizmem. Tak swoją drogą... (30-11-2013, 11:33)Kuba Stachurski napisał(a): Kupiłem już tą gre, naprawdę warto, satysfakcja z zrobienia repliki malucha operującej na turpodoładowanym V8 flatpane jest ogromna Czy ty może nie jesteś Kubastach na oficjalnym forum Automation? RE: Automation: gra z duszą - Kuba Stachurski - 12-12-2013 (06-12-2013, 21:29)Kubboz napisał(a): Ja, panowie, jestem w niepublicznej becie tej gry. Robię też trochę grafiki na zamówienie (jeśli weszlibyście na profil tej gry na fb, zobaczylibyście mój nick przy niektórych autach.) Jeśli więc macie pytania, piszcie, a ja, jako najbliższe oficjalnego polskie źródło, odpowiem na nie z pełnym profesjonalizmem. tia, czemu pytasz? RE: Automation: gra z duszą - Kuba Stachurski - 15-12-2013 och, swoją drogą polecam też gearcity, prawie to samo co automation, tylko trochę (czytaj: o wiele) bardziej skomplikowane. Gearcity ma też częściowo ukończony tryb historii. |