Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
Automation: gra z duszą - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: Newschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: PC (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Automation: gra z duszą (/showthread.php?tid=6050)

Automation: gra z duszą - Kuba Stachurski - 24-11-2013

Obecnie gra jest dopiero w becie, a opis byłby długi więc cieszcie się linkiem do oryginalnego (angielskiego) opisu
P.S. dostępne jest demo mimo że połowa gry nie jest ukończona

RE: Automation: gra z duszą - multikamilp - 24-11-2013

Tylko czekać aż będzie bardziej rozwinięta Grinning Mam demo, jednak gdy wybieram gaźnik gra się wiesza.

RE: Automation: gra z duszą - Kuba Stachurski - 24-11-2013

(24-11-2013, 15:40)multikamilp napisał(a): Tylko czekać aż będzie bardziej rozwinięta Grinning Mam demo, jednak gdy wybieram gaźnik gra się wiesza.

mi działa dobrze
P.S. jakiego masz builda bo nie wiem czy to wina twojego kompa czy gry

RE: Automation: gra z duszą - HackBoy - 24-11-2013

Gra zapowiada się całkiem ciekawie. Jeżeli nie spaprają roboty gdzieś w trakcie to warto będzie zainwestować.

RE: Automation: gra z duszą - Yaros - 24-11-2013

Polecam śledzić ich kanał na youtubie, chłopaki robią co pewien czas aktualizację i pokazują rzeczy, które nie są dostępne w demie ani w becie. Przy okazji twórcy biorą udział w wyścigach i sami modyfikują swoje pojazdy, więc znają się na rzeczy.

RE: Automation: gra z duszą - Jedrek - 25-11-2013

Grę poznałem jakiś czas temu. Ktoś na forum motoryzacyjnym, którego jestem członkiem, wstawił do niej linka. Automation naprawdę wciąga - wraz z coraz bardziej zaostrzonymi wymaganiami, tworzenie kolejnych silników jest coraz trudniejsze (w demo jest dostępna tylko ta część gry, myślę, że pozostałe będą równie dobre). Również polecam kanał autorów gry w serwisie YouTube: klik. Super sprawa, szczególnie dla fanów samochodów. Grę z pewnością kupię. Smiling

RE: Automation: gra z duszą - Kuba Stachurski - 30-11-2013

Kupiłem już tą gre, naprawdę warto, satysfakcja z zrobienia repliki malucha operującej na turpodoładowanym V8 flatpane jest ogromna

RE: Automation: gra z duszą - Kubboz - 06-12-2013

Ja, panowie, jestem w niepublicznej becie tej gry. Robię też trochę grafiki na zamówienie (jeśli weszlibyście na profil tej gry na fb, zobaczylibyście mój nick przy niektórych autach.) Jeśli więc macie pytania, piszcie, a ja, jako najbliższe oficjalnego polskie źródło, odpowiem na nie z pełnym profesjonalizmem.

Tak swoją drogą...
(30-11-2013, 11:33)Kuba Stachurski napisał(a): Kupiłem już tą gre, naprawdę warto, satysfakcja z zrobienia repliki malucha operującej na turpodoładowanym V8 flatpane jest ogromna

Czy ty może nie jesteś Kubastach na oficjalnym forum Automation?

RE: Automation: gra z duszą - Kuba Stachurski - 12-12-2013

(06-12-2013, 21:29)Kubboz napisał(a): Ja, panowie, jestem w niepublicznej becie tej gry. Robię też trochę grafiki na zamówienie (jeśli weszlibyście na profil tej gry na fb, zobaczylibyście mój nick przy niektórych autach.) Jeśli więc macie pytania, piszcie, a ja, jako najbliższe oficjalnego polskie źródło, odpowiem na nie z pełnym profesjonalizmem.

Tak swoją drogą...
(30-11-2013, 11:33)Kuba Stachurski napisał(a): Kupiłem już tą gre, naprawdę warto, satysfakcja z zrobienia repliki malucha operującej na turpodoładowanym V8 flatpane jest ogromna

Czy ty może nie jesteś Kubastach na oficjalnym forum Automation?

tia, czemu pytasz?

RE: Automation: gra z duszą - Kuba Stachurski - 15-12-2013

och, swoją drogą polecam też gearcity, prawie to samo co automation, tylko trochę (czytaj: o wiele) bardziej skomplikowane. Gearcity ma też częściowo ukończony tryb historii.