![]() |
[PS3] 'Lekkie granie' #5 w multi GTA Online - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Ustawki (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=134) +--- Wątek: [PS3] 'Lekkie granie' #5 w multi GTA Online (/showthread.php?tid=6137) |
'Lekkie granie' #5 w multi GTA Online - Link - 02-12-2013 Witam po prawie półrocznej przerwie ![]() Trochę to trwało, ale nieważne, proponuję w ten piątek (06.12.2013) o godzinie 21.00 zasiąść przed konsolami i wspólnie pograć w multi GTA V, gra w trybie internetowym sporo zyskuje, co mogliśmy zauważyć na nocnym strimie Gramytatywnie, pewnie nie będzie tak miodnie jak na charytatywnej akcji (Dorczenzo jest nie do... podrobienia) ale myślę, że kreatywna ekipa sporo będzie mogła namieszać w tym wirtualnym świecie. Warto wspomnieć o dołączeniu do Ekipy ARHN.EU na GTA Social Clubie. Zapraszam do wpisywania się w tym temacie, żeby zobaczyć czy w ogóle będzie jakiś odzew, zajrzyjcie też do regulaminu spotkań: REGULAMIN Czekam na Was w Sa Nandreas: ![]() Pozdrawiam, Link. RE: 'Lekkie granie' #5 w multi GTA Online - Piskle - 02-12-2013 Chętnie was pozabijam, robaczki. ![]() Czyli tak, będę. ![]() Edit. Będę czekał na was tu: ![]() RE: 'Lekkie granie' #5 w multi GTA Online - magmus008 - 03-12-2013 Mam nadzieję, że będzie cała załoga ![]() PSN: magmus2000 RE: 'Lekkie granie' #5 w multi GTA Online - Link - 05-12-2013 ![]() Tylko 2 osoby chcą się przejechać moim hipsterskim kokoszko-pimpowozem? ![]() A tak poważnie, to myślę, że będzie więcej ludzi, tylko po prostu się nie wpisali, podczas gry zawsze jest ktoś z ekipy ARHNEU, a jutro być może na gamernajcie zjawi się sam ![]() ![]() RE: 'Lekkie granie' #5 w multi GTA Online - Dorczenzo - 05-12-2013 "sam ![]() ![]() Postaram się wpaść, ale muszę jakoś ogarnąć audio ![]() ![]() ![]() RE: 'Lekkie granie' #5 w multi GTA Online - Link - 05-12-2013 Ja dziś kupiłem HS do kompa, zainwestowałem całe 19,99 zł, więc kontakt na TS'ie będę miał. Drożej od HS'ta wyszedł mi zakup piwa ;] Gdybyś dawał info na fejsie, to koniecznie umieść tam mój kokoszkowy pimpowóz ![]() RE: 'Lekkie granie' #5 w multi GTA Online - bleub - 05-12-2013 Chętnie bym z Wami Panowie popykał, GTA Online jednakże od deski do deski zdążyłem już ograć i blisko 2 tygodnie temu mój egzemplarz znalazł nowego właściciela. Życzę powodzenia w zgromadzeniu ekipy i przyjemnej rozgrywki! ![]() RE: 'Lekkie granie' #5 w multi GTA Online - ZlyPrzycisk - 05-12-2013 Jeżeli w piątkowy wieczór będzie mi dane spędzić w domu, chętnie z wami pogram ![]() Edit: Niestety nie bede mogl pograc z wami, poniewaz dostawca internetu nie moze sobie poradzic z warunkami pogodowymi ![]() RE: 'Lekkie granie' #5 w multi GTA Online - magmus008 - 06-12-2013 Czy komuś bedzie przeszkadzac, ze nie przeszedlem mutacji głosu ? ![]() RE: 'Lekkie granie' #5 w multi GTA Online - Link - 06-12-2013 (06-12-2013, 17:37)magmus008 napisał(a): Czy komuś bedzie przeszkadzac, ze nie przeszedlem mutacji głosu ? Mi osobiście? Nie, tylko nie sapaj do słuchawki ![]() Tak czy inaczej, nie wiem czy już pisałem, rozmowy głosowe odbędą się dziś na TS'ie, na kanale "Lekkie granie" - znajduje się on na samym dole listy. Do zobaczenia ![]() RE: 'Lekkie granie' #5 w multi GTA Online - magmus008 - 06-12-2013 Wiem, ale myślę, że te wszystkie gierki, w które pykam nie zryją mi czachy ![]() RE: 'Lekkie granie' #5 w multi GTA Online - Link - 07-12-2013 Dziękuję za udział i za zainteresowanie akcją ![]() ![]() ![]() Udało mi się cyknąć kilka fotek, przedstawiam poniżej, jako mini-relacja:
U Linka na kwadracie (willa za 400 000 zielonych szeleszczących papierków!) w afterparty z użytkownikiem magmus (oglądającym TV) oraz Pisklakiem, w tle łojącym Whisky ![]() ![]() Wspólna focia z magmusem, Pisklakiem i jeszcze innym członkiem gangu ARHN (nie pamiętam nicku) przy ich furach: ![]() Magmus pali gumę: ![]() Popsuli mi kokoszkowóz, łobuzy (i to 2 razy!) na szczęście był ubezpieczony: ![]() I tu jeszcze samojebka bez dziubka z magmusem na Górze Chiliad (to on pobił tych biednych podróżników): ![]() RE: 'Lekkie granie' #5 w multi GTA Online - Kocik - 07-12-2013 Kiedy powtórka ? Liczę na więcej tego typu akcji ![]() RE: 'Lekkie granie' #5 w multi GTA Online - Link - 07-12-2013 (07-12-2013, 11:46)Kocik napisał(a): Kiedy powtórka ? Liczę na więcej tego typu akcji Ktoś pyta kiedy powtórka ![]() ![]() ![]() Btw, w dalszym ciągu zachęcam jakąś osobę do zrobienia serii spotkań na iXie ![]() RE: 'Lekkie granie' #5 w multi GTA Online - Kocik - 07-12-2013 Uuu, czekaj kolego, wytłumacz mi. Wy gracie na Xbox 360 ja natomiast na PS3 czy grając onilne obie platformy są w stanie połączyć się po przez serwery rockstara ? RE: 'Lekkie granie' #5 w multi GTA Online - Link - 07-12-2013 (07-12-2013, 23:14)Kocik napisał(a): Uuu, czekaj kolego, wytłumacz mi. Wy gracie na Xbox 360 ja natomiast na PS3 czy grając onilne obie platformy są w stanie połączyć się po przez serwery rockstara ? Yyy... kolego, my wszyscy gramy na PS 3 ![]() RE: 'Lekkie granie' #5 w multi GTA Online - Kocik - 08-12-2013 Hahahah, to niezła beka. Bylem pewien że ten skrót "iXie" czy bądź co bądź to jest, oznacza konkurenta PS3. Mój błąd, wybaczcie ![]() RE: 'Lekkie granie' #5 w multi GTA Online - Link - 08-12-2013 (08-12-2013, 17:52)Kocik napisał(a): Hahahah, to niezła beka. Bylem pewien że ten skrót "iXie" czy bądź co bądź to jest, oznacza konkurenta PS3. Mój błąd, wybaczcie Napisałem tak na fejsie, ale chodziło mi o to, żeby ktoś zainteresował się tematem i po prostu zrobił takie spotkanie na X Boxie (iXie to skrót taki mój) ja robię i będę robił na PS 3 ![]() RE: 'Lekkie granie' #5 w multi GTA Online - Kocik - 09-12-2013 Aaaa, no okej, mniejsza. Licze, że zagramy w przyszłości w GTA, pokaże wam swoją stylówke ![]() RE: 'Lekkie granie' #5 w multi GTA Online - Link - 10-12-2013 (09-12-2013, 23:39)Kocik napisał(a): Aaaa, no okej, mniejsza. Licze, że zagramy w przyszłości w GTA, pokaże wam swoją stylówke Czekam na Ciebie w piątek: http://arhn.eu/forum/Temat-PS3-Gruniopi%C4%85tek-6-w-multi-GTA-Online-Friday-the-13th-Edition ![]() |