![]() |
[O] Resztki z Bundli - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: [O] Resztki z Bundli (/showthread.php?tid=6170) |
[O] Resztki z Bundli - romekb - 05-12-2013 Do oddania posiadam następujące rzeczy, gdyby ktoś zapomniał sobie je zakupić w czasie promocji: [ORIGIN] Dead Space Burnout Paradise: The Ultimate Box Crysis 2 Maximum Edition Medal of Honor Mirror's Edge Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising [STEAM] Batman™: Arkham Asylum GOTY F.E.A.R. 2: Project Origin F.E.A.R. 3 The Lord of the Rings: War in the North Batman™: Arkham City GOTY F.E.A.R. Guardians of Middle-earth: Smaug's Treasure DLC Gotham City Impostors: Professional Kit Guardians of Middle-earth Batman™: Arkham Origins DLC [x2] Mortal Kombat Kollection The Lord of the Rings Online: Steely Dawn Starter Pack [x2] Kto pierwszy, ten lepszy, proszę pisać na PW. EDIT: Jedna osoba - jedna gra EDIT2: Wszystko przekazane! Życzę wesołych Mikołajków ![]() RE: [O] Resztki z Bundli - HackBoy - 05-12-2013 chętnie przyjmę mortala ![]() RE: [O] Resztki z Bundli - Piromaniaq - 05-12-2013 Chętnie przejmę Batman: Arkham City GOTY. RE: [O] Resztki z Bundli - Dogozaur - 05-12-2013 Pisałem na pw, ale wolę się upewnić. Proszę przynajmniej o crysisa ![]() EDIT Leci punkcik! Jeżeli jakaś gra ci będzie kiedyś niepotrzebna, to z chęcią ją przyjmę ![]() RE: [O] Resztki z Bundli - Grodek - 05-12-2013 Jeśli można to poprosiłbym Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising RE: [O] Resztki z Bundli - Wojtex28 - 05-12-2013 Bardzo fajna inicjatywa, coraz więcej ludzi zaczyna dobrowolnie oddawać rzeczy na forum, popieram! Ja nie wezmę niczego, bo wszystko raczej mam, a cebulactwa nie znoszę, ale dla Ciebie Romekb leci punkcik reputacji za piękny gest ![]() RE: [O] Resztki z Bundli - Nocturne - 06-12-2013 Guardian of The Middle Earth jeszcze wolne? :] RE: [O] Resztki z Bundli - Shaydar - 06-12-2013 The Lord of the Rings Online: Steely Dawn Starter Pack plox ![]() RE: [O] Resztki z Bundli - Veinitive - 06-12-2013 Guardians of Middle-earth: Smaug's Treasure DLC poproszę ![]() RE: [O] Resztki z Bundli - Dymek - 06-12-2013 Jeżeli masz jeszcze wolne The Lord of the Rings Online: Steely Dawn Starter Pack, to bardzo bym prosił ![]() RE: [O] Resztki z Bundli - romekb - 06-12-2013 Quemaster, jak chcesz grę, to odblokuj PM, żebym mógł Ci odpisać ![]() Pozdr., RE: [O] Resztki z Bundli - Veinitive - 06-12-2013 Grę dostałem, dzięki wielkie łap reputa. RE: [O] Resztki z Bundli - Karold - 06-12-2013 Przyjmę Medal Of Honor RE: [O] Resztki z Bundli - Kaciio - 06-12-2013 jeżeli można przyjmę Burnout Paradise: The Ultimate Box nawet jeżeli nie to i tak masz + RE: [O] Resztki z Bundli - DartKwadrat - 06-12-2013 chętnie przyjme Batman: Arkham Origins DLC ![]() RE: [O] Resztki z Bundli - FRUNEK1 - 06-12-2013 Prosiłbym o Batman: Arkham Origins DLC ![]() |