![]() |
Assassin's Creed IV: Black Flag - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80) +--- Wątek: Assassin's Creed IV: Black Flag (/showthread.php?tid=6219) |
Assassin's Creed IV: Black Flag - Chmurowaty - 11-12-2013 Przed rozpoczęciem gry bardzo obawiałem się spotkania z tym tytułem. Mając na uwadze poprzednie odsłony, aż skręcało mnie na samą myśl o identycznej rozgrywce, nudnym bohaterze i miałkiej fabule toczącej się od kilku lat i nie potrafiącej przestać. I, prawdę mówiąc, był to jeden z największych błędów w moim życiu. Pozwolę sobie zaryzykować stwierdzenie, że <em>Black Flag</em> to najlepszy <em>Assassin’s Creed</em>, jakiego wydano do tej pory. Zmian nie ma wiele, więc gra nie jest może czymś rewolucyjnym, bo w głównej mierze napotkamy tu stare schematy ulepszone i dopasowane do obecnego klimatu. By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Assassin's Creed IV: Black Flag Assassin's Creed IV: Black Flag - Dark-Crash-One - 11-12-2013 2/10 A tak serio, recka według mnie ciekawi fajnie się ją czyta, good job Bro, byle tak dalej. (Tylko przemyśl, niektóre zdania w następnych tekstach by były bardziej logiczne :P) Assassin's Creed IV: Black Flag - Akkarin - 11-12-2013 Po pierwsze "Szant" nie "Szantów" ![]() ![]() Po drugie recenzja mega. Zawarłeś w niej klimat tej niezwykłej opowieści a o to w tym chodzi ![]() RE: Assassin's Creed IV: Black Flag - Chmurowaty - 11-12-2013 @Akkarin, dziękuję za poprawienie mnie. Byłem przekonany, że jest to poprawna odmiana. I również cieszę się, że najwidoczniej udało mi się przerzucić klimat gry w suchy tekst ![]() Assassin's Creed IV: Black Flag - farmaceuta - 12-12-2013 W 4 akapicie od końca napisałeś "wojna secesyjna" a powinna być wojna o niepodległość, bo w wojnie secesyjnej walczyły USA i CSA (czyli Konfederacja) i trwała w latach 1861 - 1865. Takie małe historyczne skorygowanie. Assassin's Creed IV: Black Flag - madhammmster - 12-12-2013 Good job raz jeszcze. Zabrakło mi tylko wzmianki o dodatku do AC dostepnego na platformy mobilne (przynajmniej tak mi się o uszy obiło, coś w rodzaju mapy chyba). Można by było recke o taką informacje uzupełnić. A tak to jeszcze raz naprawdę dobrze się czytalo, ale w sumie pisanie na temat dobrej gry to sama frajda :-) czyż nie? Assassin's Creed IV: Black Flag - Joony - 12-12-2013 madhammmster też mi tego zabrakło, ta aplikacja jest strasznie przydatna bo to nie tylko mapa. Są w niej statystyki, dostęp do floty, wszystkie dane (info o lokacjach, postaciach itd.), mapy skarbów oraz wspomniana mapa. Sam jej używam jest b.dobra. Samą recenzje czyta się bardzo miło, też myśle że to najlepsza część. RE: Assassin's Creed IV: Black Flag - kęsik - 12-12-2013 Recka bardzo fajna, nie ma do czego się przyczepić. Co do samej gry, jest dobra może nawet bardzo dobra. Świetny klimat i audio, nawet główny bohater w porównaniu do Connora jest mistrzostwem. Jednak mimo wszystko bardziej podobał mi się ACII i Revelations. PS. Jakieś dziwnie znajome te skriny w recenzji ![]() Assassin's Creed IV: Black Flag - ExtremeRecQ - 12-12-2013 Świetna recenzja. A co do gry bardzo fajna ale wolę jednak ACI, ACII i Revelations Assassin's Creed IV: Black Flag - amozabel - 18-12-2013 Bardzo obiektywna i rzeczowa recenzja. |