![]() |
[PC] Gruniopiątki - Mini Relacja :) - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Ustawki (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=134) +--- Wątek: [PC] Gruniopiątki - Mini Relacja :) (/showthread.php?tid=6309) |
Gruniopiątki - Mini Relacja :) - Mkali - 21-12-2013 Mini Relacja! Gruniopiątki #1 z Team Fortress 2
Na początku chciałbym podziękować wszystkim obecnym na wspólnym graniu w pierwszych pecetowych Gruniopiątkach. Wszystkich grających było w sumie 7 osób ![]() ![]() ![]() ![]() Kropcia mnie zabiła
![]() ![]() Odwet!
![]() W sprawie kolejnych gruniopiątków, proszę zaglądać do tego posta. RE: Gruniopiątki - Mini Relacja :) - Snorlax Benio - 21-12-2013 Także dziękuję wszystkim (macie po +1). Mam nadzieję, że każdy z obecnych bawił się dobrze w naszym kameralnym gronie. Faktycznie pod koniec Kropcia tak się rozkręciła, że miała więcej punktów ode mnie. Mkali dwie uwagi odnośnie relacji: Cytat:Gra zaczęta przez Benia o 19 rozpoczęły Gruniopiątki o godzinę wcześniej Cytat:Kropcia, która grała w Team Fortress grała po raz pierwszy, (...) Jak możesz to popraw. RE: Gruniopiątki - Mini Relacja :) - Link - 21-12-2013 Bardzo się cieszę, ze PeCetowe Gruniopiątki wypaliły, podglądałem Was na TSie i faktycznie zebraliście fajną grupkę osób, u nas na PS 3 było równie ciekawie - komplecik użytkowników, dodatkowo później Benio przeskoczył na nasz kanał i chwilę z nim pogadaliśmy, byle do następnego ![]() RE: Gruniopiątki - Mini Relacja :) - Kropcia - 21-12-2013 Link, przeskoczyliśmy do Was ja, Benio, Pstryk i Mkali :P To tak dla ścisłości :P RE: Gruniopiątki - Mini Relacja :) - Wojtex28 - 21-12-2013 To prawda było, naprawdę fajnie i oby udało się to powtórzyć ![]() ![]() RE: Gruniopiątki - Mini Relacja :) - ZłotyPstryk - 21-12-2013 Jeśli będę posiadał PeCetową grę, która będzie akurat ogrywana, to chętnie wezmę udział ponownie, bo dobrze się bawiłem ![]() RE: Gruniopiątki - Mini Relacja :) - Mkali - 21-12-2013 Poprawiłem posta ![]() RE: Gruniopiątki - Mini Relacja :) - Mkali - 28-12-2013 Mini relacja! Gruniopiątki #2 z Counter Strike 1.6
27.12.2013 o godzinie 20.00 rozpoczęliśmy drugi Gruniopiątek na PC z Counter Strike 1.6.
Do gry przystąpili: Mkali, Wojtex28, Wielkimati, Filip6666, Viatoro, Ktosiu100 i Convert. Przez moment był z nami również Crix, który myślał że gramy w Global Offensive i ostatecznie się zmył na twitcha ![]() ![]() ![]() Kokoszki Wojtexa gdzieś się pogubiły :/
![]() Assasyn nigdy nie śpi
![]() Oj tam mały skalpel...
![]() Go Go! Power Rangers!
![]() Komuś wystaje miecz świetlny =)
![]() Prawie cała rodzinka w komplecie
RE: Gruniopiątki - Mini Relacja :) - filip6666 - 28-12-2013 Dzięki za grę chłopaki! :3 RE: Gruniopiątki - Mini Relacja :) - convert - 28-12-2013 Mimo tego, że dołączyłem w połowie zabawy było całkiem przyjemnie i nikt nie zauważył, że czitowałem ![]() Także do następnego panowie! dzięki za gre. RE: Gruniopiątki - Mini Relacja :) - ktosiu100 - 28-12-2013 Grało się bardzo miło i chętnie kiedyś to powtórze ![]() Dorzucę tylko swojego screena: ![]() RE: Gruniopiątki - Mini Relacja :) - Wojtex28 - 28-12-2013 Ja również dziękuję wam za wspólne granie i za obecność, pokażemy, że mimo iż nasza akcja jest mniejsza od tej organizowanej na PS3 to i tak jesteśmy gotowi i chętni na dużą dawkę dobrej zabawy w doborowym gronie ![]() Tutaj jeszcze parę skinów z mojej strony: ![]() Nasza "wieża" z trochę innej perspektywy ![]() ![]() Kokoszek nigdy za wiele™ ![]() Nabuzowany ktosiu :P ![]() Zabijanie w paintbalowym stylu również było! ![]() A tutaj mamy pokaz skilla w trybach łowcy ![]() RE: Gruniopiątki - Mini Relacja :) - Link - 28-12-2013 (28-12-2013, 18:58)Wojtex28 napisał(a): ...pokażemy, że mimo iż nasza akcja jest mniejsza od tej organizowanej na PS3 to i tak jesteśmy gotowi i chętni na dużą dawkę dobrej zabawy w doborowym gronie Ja właśnie zaczynam powoli się obawiać czy mnie nie wygryziecie z tego interesu za parę tygodni ![]() ![]() RE: Gruniopiątki - Mini Relacja :) - Mkali - 04-01-2014 Mini relacja! Gruniopiątki #3 z Left 4 Dead 2
Gruniopiątek z L4D2 rozpoczął się o godz. 20.00 bardzo hucznie, gdyż zainteresownie było ogromne. Na 8 osobową rozgrywkę przyszło 11 osób. Z względów technicznych gospodarze(ja oraz Wojtex) nie mogliśmy dołączyć do gry przez pierwsze 20 minut. Po rozwiązaniu problemu, graliśmy na dwóch osobnych serwerach. Grało się bardzo przyjemnie i mieliśmy radochę z mordowania. Graliśmy tryb kontry, w którym 4 graczy grało jako potwory, a druga czwórka ocalałych. Wielokrotnie rozgrywka kończyła się najdłuższym biegiem, niż taktyczną obroną ocalałych. Drużyna potworów często jako cel, brała Crixa jako największe zagrożenie, więc chcieli go jak najszybciej eliminować
![]() ![]() ![]() ![]() Lista fejmu: Mkali, Wojtex, Crix, Kacpei, yamny, Benio, HartOne, Karbonix, Ktosiu, Piromaniaq, Matuleczek, Pojler, Karold, Szaman Jeśli o kimś zapomniałem to niech na dole napisze ![]() Duchowo wspierali: Kropcia, Pstryk, Pathmage, Helikopter Kacpeja(pozdro dla qmatych) ![]() Chętnych wbrew pozorom, było znacznie więcej =)
![]() Wojtex się dusi!
![]() Swojego tronu tak ładnie nie oddał...
![]() Masowy Gwałt!
![]() Nikt niechce gorącej wolnej panny
![]() RE: Gruniopiątki - Mini Relacja :) - Crix Doomsday - 04-01-2014 Fajnie było. Ale wypadałoby coś więcej pisać, mimo że ma to być mini relacja... RE: Gruniopiątki - Mini Relacja :) - Mkali - 04-01-2014 Jutro dopisze, dzisiaj już jestem troszkę zmęczony ![]() RE: Gruniopiątki - Mini Relacja :) - Kacpei - 04-01-2014 Na każdym screenie jest mój nick. Tyle fejmu. ![]() Ale fakt faktem, grało się świetnie. Dzięki wszystkim. ![]() RE: Gruniopiątki - Mini Relacja :) - Karold - 04-01-2014 Zapomniałeś dodać że Pathmage przyszedł na chwile pogadać. PS. THX za grę RE: Gruniopiątki - Mini Relacja :) - Piromaniaq - 05-01-2014 Helikopter Kacpeia był naprawdę wielkim wsparciem ![]() RE: Gruniopiątki - Mini Relacja :) - Mkali - 11-01-2014 Mini relacja! Gruniopiątki #4 z Terrarią
Na początku relacji chciałbym bardzo podziękować użytkownikowi i uczestnikowi - Kacpeiowi za postawienie serwera na nasz Gruniopiątek i ogarnięcie problemów z serwerami i portami
![]() ![]() ![]() ![]() A teraz parę smaczków/screenów z naszych zabaw
![]() ![]() Gruniopiątki czas zacząć
![]() ![]() 2 Minuty później... ![]() Rainboooow Daaash! ![]() Demony i lawa nam niestraszne ![]() ![]() Drzewo Śmierci! ![]() Gdy niema śniegu za oknem trzeba szukać go w grach ![]() ![]() Crix uczy się podstaw gry =) ![]() SPAAAAAAAAAAAAAAAAAACE! ![]() Tymczasem w Sosnowcu... RE: Gruniopiątki - Mini Relacja :) - Wojtex28 - 18-01-2014 Mini relacja! Gruniopiątki #5 z Worms Armageddon! Wczoraj po raz piąty spotkaliśmy się na Teamspeaku by w ramach Gruniopiątków w coś razem pograć i mimo, że nie pobiliśmy rekordu frekwencji PC-towych Gruniopiątków to zgodnie z zasadą "liczy się jakość, a nie ilość" bawiliśmy się wybornie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [align=center]Pierwszy meczyk, tylko ja z Pstrykiem, biliśmy się na śmierć i życie! ![]() Początek potyczki :grema: z Dudulem
![]() ![]() ![]() ![]() Koniec pierwszej potyczki. Grem postanowił "wybuchnąć" i w widowiskowy sposób zniszczył ostatniego Pstrykowego zawodnika
![]() ![]() Drugi maecz, już z Kacpeiem, do gry wróciły banany, tak że można było urządzać niezłą destrukcję
![]() ![]() Złoty Pstryk postanowił popływać
![]() ![]() Yoruko cieszący się z wygranej
![]() ![]() Na sam koniec jeszcze Ichabod, który nieprawdopodobnym fartem uszedł z życiem i zwyciężył jedną z bitew
![]() Dziękuję wam za to kameralne spotkanie, a już za tydzień widzimy się na Killing Florze
![]() RE: Gruniopiątki - Mini Relacja :) - ZłotyPstryk - 19-01-2014 Akurat Yoruko to ona, ale wiem, że ciężko zauważyć płeć u robaczka ![]() Ale grało się miło ![]() RE: Gruniopiątki - Mini Relacja :) - Wojtex28 - 27-01-2014 Mini relacja! Gruniopiątki #6 z Killing Floor! Achhhhh, Killing Floor okazał się strzałem w dziesiątkę jeżeli chodzi o te Gruniopiątki, do mutantów strzelało się świetnie, a oprócz tego można było wspaniale się odprężyć grając w kręgle czy jeżdżąc na deskorolce
![]() Było nas... bardzo dużo, nawet nie wiem czy mam pełną listę, ale na pewno pamiętam Wielkiegomatiego, Filipa, Mnie (heheszki), Mkaliego, Stalkera, Sate, Crixa Doomsdaya, nie zabrakło również Intela i Szamana, a także swoją obecnością zaszczycił nas yamny ![]() Klasycznie, pamiątkowa porcja skrinów : ![]() Na sam początek poczwary z jakimi walczyliśmy. Nie były zbyt zachwycone ilością uczestników, bo zazwyczaj każdy dokładał trochę ołowiu do zabawy ![]() ![]() Pierwsza fotka w "prawie" całym składzie ![]() ![]() Tak. To ja. Pod zmodyfikowanym nickiem (Dzięki Kijaszku za konto ![]() ![]() Tutaj już komplet, każdy w gotowości i z odpowiednim uzbrojeniem ![]() ![]() Piąta fala, czy naszym bohaterom się powiedzie? ![]() Jak widzicie nie tylko na "peestrójkowych" Gruniopiątkach mają kasy jak lodu! ![]() ![]() Przedostatnia fala, a wszyscy zaczęli grać w inne gierki :S Szanse maleją z każdą falą, ale chwila odpoczynku należy się w końcu każdemu ![]() ![]() Ale mimo wszystko udało się zwyciężyć i powstrzymać aż 10 fal krwiożerczych potworów ![]() Na następnych Gruniopiątkach będzie pewnie równie wesoło, ponieważ gierka jaką wybraliśmy jest równie krwaw... wesoła ![]() Dzięki wszystkim za grę! ![]() RE: Gruniopiątki - Mini Relacja :) - Mkali - 27-01-2014 Ach mordowanie z taką ekipą, było naprawdę świetne! Szczególnie jazdy na deskorolce gdy 3 probowało wejść na pakę ![]() RE: Gruniopiątki - Mini Relacja :) - Mkali - 01-02-2014 Mini relacja! Gruniopiątki #7 z Soldatem
W imieniu swoim oraz Drugiego organizatora Gruniopiątku - Wojtexa, chciałbym podziękować wszystkim za świetną zabawę! GrunioPiątek odbył się naprawdę z wielką ekipą. Przybył Pathmage, Szaman, Pistolsen, Crix, Matuleczek. Wielkimati, Pojler, Luklew, Colek, Kicaken, Kacpei(wraz z helikopterem
![]() ![]() ![]() ![]() Po flage towarzysze broni!
![]() Coś za łatwo to poszło...
|