![]() |
[PS3] 'Gruniopiątek' #8 w multi GTA Online (Live? Edition) - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Ustawki (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=134) +--- Wątek: [PS3] 'Gruniopiątek' #8 w multi GTA Online (Live? Edition) (/showthread.php?tid=6339) |
'Gruniopiątek' #8 w multi GTA Online (Live? Edition) - Link - 23-12-2013 ![]() Witam Was ponownie ![]() ostatnio pisałem, że to ostatni Gruniopiątek z GTA Online w tym roku, ale okazało się, ze większość z Was chce dalej ogrywać ten tytuł. Tak więc już 27 grudnia o godzinie 21.00 ponownie zasiądziemy przed konsolami ze słuchawkami na uszach by ponownie świetnie się bawić i nerdzić w wieczorny piątek. tym razem może wyskoczymy do wesołego miasteczka? Jestem ciekaw jak wyglądają skoki do wody z tej ogromnej karuzeli ![]() Warto też dołączyć do Ekipy ARHN.EU na GTA Social Clubie. Czekam na Was w wesołym miasteczku:
![]() Może jakieś spontaniczne jam session na pustyni? ![]() Serdecznie zapraszam stałych bywalców Gruniopiątków jak i zupełnie nowych użytkowników, na TSie panuje bardzo rodzinna atmosfera Pozdrawiam, Link. RE: 'Gruniopiątek' #8 w multi GTA Online (Live? Edition) - oscar4468 - 25-12-2013 ja będę na 100% proponuje abyśmy po wesołym miasteczku udali się na kolejkę górską zjechać potem na dół motorami/rowerami/samochodami i gdzieś wyskoczyć poskakać na spadochronie ![]() RE: 'Gruniopiątek' #8 w multi GTA Online (Live? Edition) - Kacpi01_PL - 26-12-2013 Ja też na 100% będę. Już się nie mogę doczekać ![]() Albo każdy może stworzyć swoje poziomy za pomocą kreatora, a potem będziemy wspólnie je ogrywać RE: 'Gruniopiątek' #8 w multi GTA Online (Live? Edition) - Link - 26-12-2013 Zapomniałem o tej funkcjonalności, to już widzę te wykręcone w kosmos poziomy ![]() ![]() Aha i jeszcze jedno... WESOŁYCH ŚWIĄT! ![]() ![]() Stroje renifera i bałwana niszczą system ![]() RE: 'Gruniopiątek' #8 w multi GTA Online (Live? Edition) - magmus008 - 26-12-2013 BĘDĘ ![]() RE: 'Gruniopiątek' #8 w multi GTA Online (Live? Edition) - FeralBoar - 27-12-2013 Będę 100% ![]() RE: 'Gruniopiątek' #8 w multi GTA Online (Live? Edition) - max0020 - 27-12-2013 PSN : THEmax0020 : Będe na 9001% RE: 'Gruniopiątek' #8 w multi GTA Online (Live? Edition) - Sleepy95 - 27-12-2013 Postaram się być :D (PSN: PanMerlin) RE: 'Gruniopiątek' #8 w multi GTA Online (Live? Edition) - Dark Archon - 27-12-2013 To i ja będę ![]() PSN: Archonik RE: 'Gruniopiątek' #8 w multi GTA Online (Live? Edition) - Witold - 27-12-2013 Będę z Wami, o ile znów internet mi nie wypiehdoli ![]() PSN: WitoldzikPL RE: 'Gruniopiątek' #8 w multi GTA Online (Live? Edition) - oscar4468 - 28-12-2013 Dzięki za gre , na kozaku było , chyba najlepszy gruniopiątek ze wszystkich , mam nadzieje że za tydzień będzie równie dobrze ![]() RE: 'Gruniopiątek' #8 w multi GTA Online (Live? Edition) - Link - 28-12-2013 I oto # 8 Gruniopiątek dobiegł końca ![]() ![]() Na początek spotkanie na kultem już owianej Górze Cziliad:
![]() ![]() Oczekiwanie na pociąg (skok z wysokości niestety się nie udał): ![]() Prywata Linka (wszyscy jechali już pociągiem, ja się spóźniłem ![]() ![]() Wypad do Strip Clubu: ![]() Dorczenzo tańczący na rurze: ![]() ![]() ![]() ![]() Takie tam loty helikopterem: ![]() ![]() ![]() Zachowanie Dorczenzo, jak nie dostał złamanego dolara za swój taniec: ![]() ![]() I smutny jego finał: ![]() Pamiątkowa fotka, przed popełnieniem Masowego Samobójstwa... ![]() Jak widać, działo się, to wszystko i jeszcze więcej, dziękuję za grę i za tak liczne przybycie, widzimy się za tydzień ![]() RE: 'Gruniopiątek' #8 w multi GTA Online (Live? Edition) - FeralBoar - 28-12-2013 Jak zwykle było świetnie, chociaż trochę dużo chaosu ![]() RE: 'Gruniopiątek' #8 w multi GTA Online (Live? Edition) - Kacpi01_PL - 28-12-2013 Było mega i nich żałują Ci co tego nie widzieli (zwłaszcza akcji z pociągiem i synchronicznego samobójstwa) |