Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
[PS3] 'Gruniopiątek' #8 w multi GTA Online (Live? Edition) - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Dział: Ustawki (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=134)
+--- Wątek: [PS3] 'Gruniopiątek' #8 w multi GTA Online (Live? Edition) (/showthread.php?tid=6339)

'Gruniopiątek' #8 w multi GTA Online (Live? Edition) - Link - 23-12-2013

[Obrazek: v4jJSOb.png]

Witam Was ponownie Smiling
ostatnio pisałem, że to ostatni Gruniopiątek z GTA Online w tym roku, ale okazało się, ze większość z Was chce dalej ogrywać ten tytuł. Tak więc już 27 grudnia o godzinie 21.00 ponownie zasiądziemy przed konsolami ze słuchawkami na uszach by ponownie świetnie się bawić i nerdzić w wieczorny piątek. tym razem może wyskoczymy do wesołego miasteczka? Jestem ciekaw jak wyglądają skoki do wody z tej ogromnej karuzeli Winking Można też wyskoczyć na pustynię, trochę się tam pokręcić, trochę mi się znudziło miasto, z resztą, coś się zawsze wymyśli. Jeszcze tylko pozwolę sobie przekopiować ważne fakty z poprzedniego tematu, rzućcie okiem na REGULAMIN.
Warto też dołączyć do Ekipy ARHN.EU na GTA Social Clubie.

Czekam na Was w wesołym miasteczku:

[Obrazek: 0_0.jpg]

Może jakieś spontaniczne jam session na pustyni?

Serdecznie zapraszam stałych bywalców Gruniopiątków jak i zupełnie nowych użytkowników, na TSie panuje bardzo rodzinna atmosfera™

Pozdrawiam,
Link.

RE: 'Gruniopiątek' #8 w multi GTA Online (Live? Edition) - oscar4468 - 25-12-2013

ja będę na 100% proponuje abyśmy po wesołym miasteczku udali się na kolejkę górską zjechać potem na dół motorami/rowerami/samochodami i gdzieś wyskoczyć poskakać na spadochronie Grinning

RE: 'Gruniopiątek' #8 w multi GTA Online (Live? Edition) - Kacpi01_PL - 26-12-2013

Ja też na 100% będę. Już się nie mogę doczekać Grinning

Albo każdy może stworzyć swoje poziomy za pomocą kreatora, a potem będziemy wspólnie je ogrywać

RE: 'Gruniopiątek' #8 w multi GTA Online (Live? Edition) - Link - 26-12-2013

Zapomniałem o tej funkcjonalności, to już widzę te wykręcone w kosmos poziomy Smiling Jak widać pomysłów nie brakuje i zapowiada się jeszcze kilka ładnych spotkań przy GTA Online, fajnie, że będziecie Kissing

Aha i jeszcze jedno... WESOŁYCH ŚWIĄT! Winking

Stroje renifera i bałwana niszczą system Winking Rućcie też okiem na zdjęcia członków naszej ekipy.

RE: 'Gruniopiątek' #8 w multi GTA Online (Live? Edition) - magmus008 - 26-12-2013

BĘDĘ Grinning !

RE: 'Gruniopiątek' #8 w multi GTA Online (Live? Edition) - FeralBoar - 27-12-2013

Będę 100% Winking

RE: 'Gruniopiątek' #8 w multi GTA Online (Live? Edition) - max0020 - 27-12-2013

PSN : THEmax0020 : Będe na 9001%

RE: 'Gruniopiątek' #8 w multi GTA Online (Live? Edition) - Sleepy95 - 27-12-2013

Postaram się być :D

(PSN: PanMerlin)

RE: 'Gruniopiątek' #8 w multi GTA Online (Live? Edition) - Dark Archon - 27-12-2013

To i ja będę Heart
PSN: Archonik

RE: 'Gruniopiątek' #8 w multi GTA Online (Live? Edition) - Witold - 27-12-2013

Będę z Wami, o ile znów internet mi nie wypiehdoli Torll

PSN: WitoldzikPL

RE: 'Gruniopiątek' #8 w multi GTA Online (Live? Edition) - oscar4468 - 28-12-2013

Dzięki za gre , na kozaku było , chyba najlepszy gruniopiątek ze wszystkich , mam nadzieje że za tydzień będzie równie dobrze Kissing

RE: 'Gruniopiątek' #8 w multi GTA Online (Live? Edition) - Link - 28-12-2013

I oto # 8 Gruniopiątek dobiegł końca Smiling Tym razem było na serio ciekawie, pełny skład 16 osób + pozostałe, które się nie mieściły. Lądowanie helikopterem na Archonie - bezcenne... Chorych i pokręconych akcji było dziś bardzo dużo, ciężko to wszystko poskładać w logiczną całość, fotki pokażą wszystko Winking

Na początek spotkanie na kultem już owianej Górze Cziliad:

Oczekiwanie na pociąg (skok z wysokości niestety się nie udał):

Prywata Linka (wszyscy jechali już pociągiem, ja się spóźniłem Okay )

Wypad do Strip Clubu:

Dorczenzo tańczący na rurze:

Takie tam loty helikopterem:

Zachowanie Dorczenzo, jak nie dostał złamanego dolara za swój taniec:

I smutny jego finał:

Pamiątkowa fotka, przed popełnieniem Masowego Samobójstwa...

Jak widać, działo się, to wszystko i jeszcze więcej, dziękuję za grę i za tak liczne przybycie, widzimy się za tydzień Kissing

RE: 'Gruniopiątek' #8 w multi GTA Online (Live? Edition) - FeralBoar - 28-12-2013

Jak zwykle było świetnie, chociaż trochę dużo chaosu Winking Słyszymy się za tydzień

RE: 'Gruniopiątek' #8 w multi GTA Online (Live? Edition) - Kacpi01_PL - 28-12-2013

Było mega i nich żałują Ci co tego nie widzieli (zwłaszcza akcji z pociągiem i synchronicznego samobójstwa)