![]() |
[O] Różne kody na rzeczy od Sony <3 - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: [O] Różne kody na rzeczy od Sony <3 (/showthread.php?tid=6352) |
[O] Różne kody na rzeczy od Sony <3 - Johnny - 25-12-2013 Dostałem z niewiadomych przyczyn od Sony mejla świątecznego, a w nim znalazło się kilka kodów na różne śmieszne rzeczy. A że nie są mi zupełnie potrzebne, chciałbym je oddać komuś, kto będzie potrafił je docenić. Oto co mam: SingStar voucher - 39% zniżki na 35 różnych paczek z piosenkami do SingStar, każda z nich po 5 piosenek. Rzekomo po zrealizowaniu kodu zyskuje się szansę na wygranie limitowanej piosenki Take That - Everything Changes za darmo. Nie wiem jak to działa, przepisuję to, co oni mi napisali. Zniżka na The Sly Trilogy na PS3 - 60% zniżki na ten fajny zestaw 3 gier z PS2 w HD. Sam przeszedłem już dawno temu, gorąco polecam. Wydaje się, że cena po wprowadzeniu kodu powinna wynieść 31,60 zł. 60 darmowych dni Music Unlimited Premium - nawet nie wiem co o tym napisać. Podobno działa to w Polsce, można słuchać muzyki na urządzeniach Sony, pecetach i komórkach. PlayStation Home voucher - a teraz największa gratka ze wszystkich. Piękny, wirtualny bałwan może być wasz. Postawcie go na środku pokoju i udawajcie, że macie znajomych w PlayStation Home! Sony twierdzi, że dzięki zastosowanej technologii bałwan nie stopnieje, to też plus. Wszystkie kody muszą zostać wykorzystane do 8 stycznia. Jeśli macie ochotę na któryś z nich - dajcie mi znać w tym temacie, napiszę PW i będziecie się cieszyć prezentem ![]() RE: [O] Różne kody na rzeczy od Sony <3 - kokoshkv - 25-12-2013 Podłącze się do tematu, żeby nie tworzyć kolejnego, jeśli można. Do oddania mam kod z Tiny Hawk. Jeśli ktoś jest zainteresowany, proszę pisać na PW ![]() RE: [O] Różne kody na rzeczy od Sony <3 - Piskle - 26-12-2013 Też mam kody, takie same, co Johnny, tylko bez 60 darmowych dni Music Unlimited Premium - jak chcecie resztę, pisać PW. Pozdrawia pełen miłości ~Piskle ![]() ![]() ![]() RE: [O] Różne kody na rzeczy od Sony <3 - Link - 26-12-2013 Też mogę oddać (jak widać, nie mają chyba zbyt dużej wartości) ![]() RE: [O] Różne kody na rzeczy od Sony <3 - parasolka - 26-12-2013 Tak jak moi przedmówcy, z przyjemnością podzielę się tymi kodami z kimś innym. ![]() (tj. Tiny Hawk, SingStar, Sly Trilogy discount etc.) ![]() RE: [O] Różne kody na rzeczy od Sony <3 - adamj57 - 26-12-2013 Tak jak poprzednicy, także dostałem te kody, mam do oddania kody na zniżki do SingStara, The Sly Trilogy, i kupon na bałwana do PS Home. Jak coś, piszcie na PW, z chęcią wyślę kody każdemu, kto by je chciał. RE: [O] Różne kody na rzeczy od Sony <3 - SebastianL92 - 26-12-2013 Sam nic nie dostałem od Sony 0o. No cóż. Jeśli mógłbym skorzystać z kodu na Tiny Hawk to będę wdzięczny. RE: [O] Różne kody na rzeczy od Sony <3 - parasolka - 26-12-2013 Wysłałam w PM. ![]() RE: [O] Różne kody na rzeczy od Sony <3 - SebastianL92 - 26-12-2013 Odebrałem, ode mnie plusik ![]() RE: [O] Różne kody na rzeczy od Sony <3 - Dogozaur - 27-12-2013 Ma ktoś jeszcze Tiny Hawk? Jeżeli tak, to bardzo porshe na PEWU. RE: [O] Różne kody na rzeczy od Sony <3 - Link - 27-12-2013 Dogo, podesłałem Ci kod do gry na PM. RE: [O] Różne kody na rzeczy od Sony <3 - Dogozaur - 27-12-2013 Dziękuję serdecznie, leci plusik ![]() RE: [O] Różne kody na rzeczy od Sony <3 - malyciemniak - 11-01-2014 Jeśli można to z chęcią przyjąłbym zniżkę na sly trilogy ![]() RE: [O] Różne kody na rzeczy od Sony <3 - Miki8146 - 30-01-2014 Ma ktoś jeszcze kod na Tiny Hawk? |