Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
[PS3] 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Dział: Ustawki (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=134)
+--- Wątek: [PS3] 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) (/showthread.php?tid=6379)

'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - Link - 29-12-2013

[Obrazek: v4jJSOb.png]

Witajcie compadres,
pewnie już wiecie, że w piątek (03.01.) o 21.00 gramy w GTA Online? Nie wiecie? No to już wiecie, liczę na frekwencję taką jak ostatnio. Dlaczego podtytuł "Armageddon"? Ano dlatego, że w grze dostałem od jakiegoś hakera 200 000 000 szeleszczących banknotów z wizerunkiem Waszyngtona, postanowiłem to wykorzystać, wykupiłem najlepsze sportowe fury, wszystkie samoloty/helikoptery/łodzie/czołgi/autobusy... Jeżeli nie skasują mi konta (Rockstar nie powinien, pisał, że będzie ścigać tylko tych co rozdawali "brudne pieniądze") to zapowiada się ciekawa rozgrywka, która może być w stanie przebić poprzednie Gruniopiątki.

Jeszcze tylko pozwolę sobie przekopiować ważne fakty z poprzedniego tematu, rzućcie okiem na REGULAMIN.
Warto też dołączyć do Ekipy ARHN.EU na GTA Social Clubie.

Czekam na Was w swojej willi, mój kokoszko-pimpowóz został wypicowany i tym razem uda mi się wjechać na sam szczyt Góry Cziliad:

[Obrazek: 0_0.jpg]

Pozdrawiam Kissing
Link.

RE: 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - oscar4468 - 29-12-2013

Ja oczywiście będę mam nadzieję że znowu będzie tak meega jak ostatnio bo ostatnio było najlepiej LaughingD , do usłyszenia i zobaczenia na chacie u Linka (nick: oscar4468)

RE: 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - Kacpi01_PL - 29-12-2013

Będę jak zawsze. Ale coś tak myślę, że te twoje nowe zabawki to długo nie pożyją znając to co się na naszych Gruniopiątkach dzieje Grinning
Znalazłem też (mam nadzieję) lepszy mikrofon dla większego komfortu dla uszu (doskonale wiem jak buczałem z tym poprzednim)
PSN: kacpi01

RE: 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - FeralBoar - 30-12-2013

Jak zwykle będę

RE: 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - Dorczenzo - 30-12-2013

Jasne, że będę Smiling Mam też nadzieję na jakiegoś lajwa Grinning

RE: 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - Pistolsen - 30-12-2013

Za pamięci wpadnę Happy_2

RE: 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - oscar4468 - 30-12-2013

A i ja postaram się coś zrobić z tym echem ( przepraszam wszystkich za to szczególnie Doriana ) tylko nie wiem jak to wyeliminować

RE: 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - Link - 30-12-2013

(30-12-2013, 02:53)Dorczenzo napisał(a): Jasne, że będę Smiling Mam też nadzieję na jakiegoś lajwa Grinning

Kolejny live? Super, może tym razem zapis z jego transmisji pojawi się na YT? Z chęcią bym obejrzał nasze wyczyny po grze Winking

RE: 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - Sleepy95 - 30-12-2013

Na 100% będę GrinningDD
(PSN: PanMerlin)

RE: 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - Noiser - 03-01-2014

No to gramy!
PSN: panjapak

RE: 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - orzech - 03-01-2014

Też będę w końcu Grinning
PSN: Polasz
Powiedzcie mi jeszcze jedno, jak rozwiązujecie sprawę team speaka i głosu z gry? W końcu jak będę miał ts na słuchawkach to nie będę słyszał gry, do tego będzie przeszkadzać na mikrofonie, a na odwrót, to nie będę słyszał ts :x

RE: 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - Kacpi01_PL - 03-01-2014

(03-01-2014, 19:44)orzech napisał(a): Powiedzcie mi jeszcze jedno, jak rozwiązujecie sprawę team speaka i głosu z gry? W końcu jak będę miał ts na słuchawkach to nie będę słyszał gry, do tego będzie przeszkadzać na mikrofonie, a na odwrót, to nie będę słyszał ts :x

Najlepiej zrób tak jak ja. Na jednym uchu masz słuchawki a w nich ts, a w drugim drugie słuchawki z dziękami z gry.
Albo słuchaj tylko ts'a, a grę wycisz. Kilka osób od nas tak robi, a poza tym i tak na niewiele przyda ci się dźwięk z gry (chyba, że będziesz nasłuchiwał strzałów, klaksonów lub słuchał radia), bo najwięcej się dzieje właśnie na ts'ie Grinning

RE: 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - Link - 04-01-2014

I po Armageddonie, przeżyliście? Smiling Działo się, takiego chaosu i pełnego kompletu to jeszcze nie było. Przez pierwszą godzinę miałem problemy z netem, więc ciężko mi coś napisać, ale po 22 udało mi się z nimi zażegnać i było istnie apokaliptycznie. Najlepiej chyba wszystko opiszą zdjęcia Winking

Zaczęło się oczywiście, u mnie w willi:

Później wpadliśmy do garażu:

Po krótkiej i relaksujacej przejażdżce autobusem...

Wpadł Dorczenzo z wywrotką:

Odpicowaliśmy autobus:

I ZACZĄŁ SIĘ ARMAGEDDON:

Na koniec, po raz kolejny popełniliśmy masowe samobójstwo, GAME OVER:

P.S. Nie pożyczajcie NIGDY, NIKOMU, waszego ulubionego wozu:

P.S. 2 Pamiętaj, że nawet mając czołg, nie możesz czuć się nieśmiertelny:

Być może wygląda to chaotycznie, ale tak właśnie było podczas tego gruniopiątku. Fotki nie ukażą masy śmiechu i dobrej zabawy podczas gry, byle do następnego Smiling

RE: 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - Mkali - 04-01-2014

Wpadłem do was na ts'a posłuchać i stwierdzam, że świetnie się bawiliście podczas gruniopiątku Smiling Oby tak dalej!

RE: 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - Pistolsen - 05-01-2014

Trzeba kolejny 10 temacik otworzyć Grinning

RE: 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - Link - 05-01-2014

(05-01-2014, 23:27)Pistolsen napisał(a): Trzeba kolejny 10 temacik otworzyć Grinning

Jutro już się pojawi Soon