![]() |
[PS3] 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Ustawki (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=134) +--- Wątek: [PS3] 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) (/showthread.php?tid=6379) |
'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - Link - 29-12-2013 ![]() Witajcie compadres, pewnie już wiecie, że w piątek (03.01.) o 21.00 gramy w GTA Online? Nie wiecie? No to już wiecie, liczę na frekwencję taką jak ostatnio. Dlaczego podtytuł "Armageddon"? Ano dlatego, że w grze dostałem od jakiegoś hakera 200 000 000 szeleszczących banknotów z wizerunkiem Waszyngtona, postanowiłem to wykorzystać, wykupiłem najlepsze sportowe fury, wszystkie samoloty/helikoptery/łodzie/czołgi/autobusy... Jeżeli nie skasują mi konta (Rockstar nie powinien, pisał, że będzie ścigać tylko tych co rozdawali "brudne pieniądze") to zapowiada się ciekawa rozgrywka, która może być w stanie przebić poprzednie Gruniopiątki. Jeszcze tylko pozwolę sobie przekopiować ważne fakty z poprzedniego tematu, rzućcie okiem na REGULAMIN. Warto też dołączyć do Ekipy ARHN.EU na GTA Social Clubie. Czekam na Was w swojej willi, mój kokoszko-pimpowóz został wypicowany i tym razem uda mi się wjechać na sam szczyt Góry Cziliad:
![]() Pozdrawiam ![]() Link. RE: 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - oscar4468 - 29-12-2013 Ja oczywiście będę mam nadzieję że znowu będzie tak meega jak ostatnio bo ostatnio było najlepiej ![]() RE: 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - Kacpi01_PL - 29-12-2013 Będę jak zawsze. Ale coś tak myślę, że te twoje nowe zabawki to długo nie pożyją znając to co się na naszych Gruniopiątkach dzieje ![]() Znalazłem też (mam nadzieję) lepszy mikrofon dla większego komfortu dla uszu (doskonale wiem jak buczałem z tym poprzednim) PSN: kacpi01 RE: 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - FeralBoar - 30-12-2013 Jak zwykle będę RE: 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - Dorczenzo - 30-12-2013 Jasne, że będę ![]() ![]() RE: 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - Pistolsen - 30-12-2013 Za pamięci wpadnę ![]() RE: 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - oscar4468 - 30-12-2013 A i ja postaram się coś zrobić z tym echem ( przepraszam wszystkich za to szczególnie Doriana ) tylko nie wiem jak to wyeliminować RE: 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - Link - 30-12-2013 (30-12-2013, 02:53)Dorczenzo napisał(a): Jasne, że będę Kolejny live? Super, może tym razem zapis z jego transmisji pojawi się na YT? Z chęcią bym obejrzał nasze wyczyny po grze ![]() RE: 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - Sleepy95 - 30-12-2013 Na 100% będę ![]() (PSN: PanMerlin) RE: 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - Noiser - 03-01-2014 No to gramy! PSN: panjapak RE: 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - orzech - 03-01-2014 Też będę w końcu ![]() PSN: Polasz Powiedzcie mi jeszcze jedno, jak rozwiązujecie sprawę team speaka i głosu z gry? W końcu jak będę miał ts na słuchawkach to nie będę słyszał gry, do tego będzie przeszkadzać na mikrofonie, a na odwrót, to nie będę słyszał ts :x RE: 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - Kacpi01_PL - 03-01-2014 (03-01-2014, 19:44)orzech napisał(a): Powiedzcie mi jeszcze jedno, jak rozwiązujecie sprawę team speaka i głosu z gry? W końcu jak będę miał ts na słuchawkach to nie będę słyszał gry, do tego będzie przeszkadzać na mikrofonie, a na odwrót, to nie będę słyszał ts :x Najlepiej zrób tak jak ja. Na jednym uchu masz słuchawki a w nich ts, a w drugim drugie słuchawki z dziękami z gry. Albo słuchaj tylko ts'a, a grę wycisz. Kilka osób od nas tak robi, a poza tym i tak na niewiele przyda ci się dźwięk z gry (chyba, że będziesz nasłuchiwał strzałów, klaksonów lub słuchał radia), bo najwięcej się dzieje właśnie na ts'ie ![]() RE: 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - Link - 04-01-2014 I po Armageddonie, przeżyliście? ![]() ![]() Zaczęło się oczywiście, u mnie w willi:
![]() ![]() Później wpadliśmy do garażu: ![]() ![]() ![]() Po krótkiej i relaksujacej przejażdżce autobusem... ![]() ![]() ![]() Wpadł Dorczenzo z wywrotką: ![]() ![]() Odpicowaliśmy autobus: ![]() I ZACZĄŁ SIĘ ARMAGEDDON: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na koniec, po raz kolejny popełniliśmy masowe samobójstwo, GAME OVER: ![]() ![]() P.S. Nie pożyczajcie NIGDY, NIKOMU, waszego ulubionego wozu: ![]() ![]() P.S. 2 Pamiętaj, że nawet mając czołg, nie możesz czuć się nieśmiertelny: ![]() Być może wygląda to chaotycznie, ale tak właśnie było podczas tego gruniopiątku. Fotki nie ukażą masy śmiechu i dobrej zabawy podczas gry, byle do następnego ![]() RE: 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - Mkali - 04-01-2014 Wpadłem do was na ts'a posłuchać i stwierdzam, że świetnie się bawiliście podczas gruniopiątku ![]() RE: 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - Pistolsen - 05-01-2014 Trzeba kolejny 10 temacik otworzyć ![]() RE: 'Gruniopiątek' #9 w multi GTA Online (Armageddon Edition) - Link - 05-01-2014 (05-01-2014, 23:27)Pistolsen napisał(a): Trzeba kolejny 10 temacik otworzyć Jutro już się pojawi ![]() |