![]() |
Zegarek Arhn.eu ( lub z innym wzorem) za 12 zł - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Offtop Wszelaki (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Zegarek Arhn.eu ( lub z innym wzorem) za 12 zł (/showthread.php?tid=6509) |
Zegarek Arhn.eu ( lub z innym wzorem) za 12 zł - Wojtex28 - 12-01-2014 Witajcie drodzy forumowicze! Kto nie chciałby zostać posiadaczem niesamowitego zegarka z dowolnym logiem(dla przykładu Arhn.eu)w bajeczniej cenie? Dzisiaj, dzięki pewnej stronie macie taką możliwość! Ja sam skorzystałem i stworzyłem sobie swój spersonalizowany zegarek, który zobaczyć możecie tutaj: Zegarek Arhn.eu Sposób jest bardzo prosty, wszystko doskonale rozpisane macie tutaj ( sam bym tego po prostu lepiej nie opisał, a więc po co się wysilać ![]() Link do znaleziska na Wykop.pl W dużym skrócie, rejestrujecie się na stronie www.artscow.com, personalizujecie zegarek i na samym końcu, kiedy już wszystko wypełnicie w okienku "Coupon Code" wpisujecie odpowiedni klucz opisany w wykopowym znalezisku. Nic prostszego, a można stać się posiadaczem naprawdę fajnego zegarka ![]() Żeby potwierdzić wiarygodność sposobu użytkownik wykopu wkleił zegarek który zamówił i już zdążył go otrzymać. Ja również wklejam swój projekt ( stworzony oczywiście za zgodą Archona) : ![]() Całe zaprojektowanie swojego zegarka polega tylko na wklejeniu swoje grafiki do gotowego przykładu i w tym miejscy wraz z Kicakenem mamy kilka przykładowych projektów które możecie użyć sami ( więcej pojawi się pod wieczór ![]() 1. Arhn.eu 1 Przykład 1 Projekt wykonany z tej grafiki: Grafika 1 2. Arhn.eu 2 Przykład 2 Projekt wykonany z tej grafiki: Grafika 2 RE: Dowolny zegarek za 12 zł. - Kicaken - 12-01-2014 Zamówione, jak przyjdzie przesyłka to wrzucę zdjęcia. Ciekawe kiedy zablokują tę ofertę przez januszy. RE: Zegarek Arhn.eu ( lub z innym wzorem) za 12 zł - Wojtex28 - 12-01-2014 Ja również powstawiam zdjęcia jak dojdzie do mnie już paczuszka ![]() ![]() ![]() RE: Zegarek Arhn.eu ( lub z innym wzorem) za 12 zł - kokoshkv - 12-01-2014 Sam na tej stronie zamawiałem podkładkę pod mysz za 0,99$. Przyszło po około 2 tygodniach. Taka mała rada, jeśli zamawiacie tam podkładkę nie wybierajcie grafik z jasnymi kolorami, ponieważ wierzchnia strona podkładki jest wykonana z połyskującego materiału, który lubi szybko się brudzić. RE: Zegarek Arhn.eu ( lub z innym wzorem) za 12 zł - Gurgie - 13-01-2014 gah, nie mogłem ![]() Ok, udało się z okładką, będę ją miał :3 RE: Zegarek Arhn.eu ( lub z innym wzorem) za 12 zł - Dark Archon - 23-01-2014 OH WOULD YOU LIKE AT THE TIME. IT'S ARHN.EU TIME ![]() ![]() RE: Zegarek Arhn.eu ( lub z innym wzorem) za 12 zł - Pathmage - 23-01-2014 Kupiłem "firmową" podkładke i zegarek. Wstawie zdjęcia jak przyjdą ![]() RE: Zegarek Arhn.eu ( lub z innym wzorem) za 12 zł - Veinitive - 23-01-2014 (12-01-2014, 22:26)koko5329 napisał(a): Sam na tej stronie zamawiałem podkładkę pod mysz za 0,99$. Przyszło po około 2 tygodniach. Taka mała rada, jeśli zamawiacie tam podkładkę nie wybierajcie grafik z jasnymi kolorami, ponieważ wierzchnia strona podkładki jest wykonana z połyskującego materiału, który lubi szybko się brudzić. Popełniłem ten błąd niestety. Można podkładka z GTA V po około miesiącu może dwóch jest brudna. Będzie trzeba zamówić nową z arhn. RE: Zegarek Arhn.eu ( lub z innym wzorem) za 12 zł - Kicaken - 28-01-2014 Hej dotarło ![]() jakość własnego obrazka jest bardzo dobra ![]() ![]() Aparat robi gówniane zdjęcia, wiec tak to wygląda na zdjęciu RE: Zegarek Arhn.eu ( lub z innym wzorem) za 12 zł - Wojtex28 - 28-01-2014 Je swojego jeszcze nie mam, a od tego zależy, czy będę zamawiał następne ![]() RE: Zegarek Arhn.eu ( lub z innym wzorem) za 12 zł - Gurgie - 10-02-2014 ![]() A oto moja podkładka pod mysz za dolara. RE: Zegarek Arhn.eu ( lub z innym wzorem) za 12 zł - Link - 11-02-2014 Mój zegarek też doszedł ![]() |