![]() |
Sacrifice - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80) +--- Wątek: Sacrifice (/showthread.php?tid=6582) |
Sacrifice - Dark Archon - 19-01-2014 ![]() Sacrifice (2000) jest moim skromnym zdaniem najlepszym tytułem zrodzonym przez nieistniejące już studio Shiny Entertainment. W tej unikatowej hybrydzie strategii czasu rzeczywistego i trzecioosobowej gry akcji wcielamy się w potężnego maga na usługach jednego z pięciu bogów. By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Sacrifice Sacrifice - Storkeus - 19-01-2014 O! Teraz już wiem czym inspirowali się twórcy Brutal Legend. Szkoda, że nie miałem okazji zagrać w Sacrifice kiedy wyszedł, ale cóż, nie można mieć wszystkiego... Sacrifice - Wojtex28 - 19-01-2014 Kolejne bardzo dobre Retro. Bardzo chętnie sprawdzę tą produkcję, tylko trzeba się załapać na jakąś większą promocję ![]() Sacrifice - MichuB - 19-01-2014 Dziwnie mi się myśli gdy o grach z 2000 roku mówi się retro, toż to przecież tak niedawno było ![]() czekam na retro z Giants: Citizen Kabuto ![]() Sacrifice - farmaceuta - 19-01-2014 No cóż, jak Archon zaliczył Crisis Core na PSP do gier retro, to mnie nic już nie zdziwi. Swoją drogą ta gra mnie kiedyś wciągnęła i będę musiał kiedyś odświeżyć pamięć i znów ją ograć. RE: Sacrifice - aliSACRIFICE - 20-01-2014 Dziękuję za nagranie tego materiału i miło wiedzieć że jednak ktoś nie zapomniał o sacu. Gra na lata:> RE: Sacrifice - 448 Spaz Blast - 20-01-2014 #Bziq Dokładnie to samo przyszło mi namyśl jak zobaczyłem gameplay ![]() Strasznie fajna gra, dziwie się, że wcześniej jej nie widziałem. Sacrifice - Niezalogowany - 20-01-2014 Świetna gra i często do niej wracam. Sacrifice - Mkali - 20-01-2014 Sacrifice ![]() ![]() Sacrifice - MrRokita - 20-01-2014 Można ją kupić na steamie ![]() RE: Sacrifice - aliSACRIFICE - 20-01-2014 i na gogu/allegro. Polecałbym allegro bo polska wersja :P. Sacrifice - Bahdan Brazhnik - 22-01-2014 Chcę w nią zagraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaać ![]() ...bardzo chcę...i kupię! RE: Sacrifice - Gazar - 23-01-2014 Pamiętam jak grałem w to za młodu i strasznie się tej gry bałem przez co rzuciłem ją w kąt, po kilku latach wróciłem do tego tytułu i nie mogłem się od niego oderwać, polecam ![]() RE: Sacrifice - Zagrajnik - 25-01-2014 Zdecydowanie tytuł mojego dzieciństwa. Do dziś mam numer CD-Action z obszerną i bardzo ciepłą recenzją tego tytułu. Przez długo czas gra była nieosiągalnie dla mnie droga, więc pykałem sobie w demo, a kumpla, który ją miał przez jakiś czas lubiłem dużo bardziej. A potem, dużo dużo później, Sacrifice pojawiło się zapomniane już przez branżę, w absurdalnie dobrej i absurdalnie taniej serii Kultowe Gry Komputerowe od Gazety Wyborczej, razem z Alone in the Dark, Hearts of Iron i Gothiciem. I ta płytka stanowi obecnie jeden z większych skarbów mojej kolekcji, bo zdobyć dziś oryginalnego Sacrifice w polskiej wersji językowej, to nie lada wyzwanie. Jakoś ostatnio więcej się o Sacrifice wspomina. Liczę, że to trend nie tylko w polskim internecie, więc może jakieś duże studio dostrzeże, że gracze ciągle dobrze się przy tym tytule bawią i machnie nam z dawna upragnioną kontynuację... ![]() |