Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
Rusza muzeum-gier.pl - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80)
+--- Wątek: Rusza muzeum-gier.pl (/showthread.php?tid=6628)

Strony: 1 2

Rusza muzeum-gier.pl - Dark Archon - 24-01-2014

Jesteśmy gotowi, by zaprezentować Wam nasz najnowszy projekt! Zapraszamy do Wirtualnego Muzeum Gier Wideo!

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Rusza muzeum-gier.pl

Rusza muzeum-gier.pl - lukario88 - 24-01-2014

ale sztos! świetny pomysł! będę sprawdzał na bieżąco!

Rusza muzeum-gier.pl - Shats - 24-01-2014

To jest dowód na to, że arhn.eu to strona tworzona przez osoby, które na prawdę kochają to co robią. Popieram w stu procentach Winking

RE: Rusza muzeum-gier.pl - Vinni - 24-01-2014

Świetny pomysł i wykonanie, bardzo fajnie, że można dokładnie obejrzeć wygląd konsoli z każdej strony, gratuluje wykonania Grinning

Rusza muzeum-gier.pl - fafikozoom - 24-01-2014

Byłem sceptyczny, ale wygląda na to że to będzie coś. Jedyny problem - animacja w trakcie ładowania wywala przeglądarkę.

Rusza muzeum-gier.pl - Dariusxq - 24-01-2014

Przepiękne Heart Bardzo ładnie opisany NES, czekam na więcej!

Rusza muzeum-gier.pl - Maxiow43 - 24-01-2014

Genialny pomysł ! Są małe braki, ale mam nadzieję, że zostaną usunięte.

RE: Rusza muzeum-gier.pl - Noctis - 24-01-2014

Całość to naprawdę kawał świetnej roboty Happy Rzeczywiście przeglądarka siada przy włączeniu animacji. Przynajmniej u mnie na Google Chrome Party!

Rusza muzeum-gier.pl - wiktorg - 24-01-2014

Świetny pomysł!
Ale brakuje mi czegoś.
Braku dokładniejszych opisów konsol albo wyników sprzedaży?

RE: Rusza muzeum-gier.pl - Dark Archon - 24-01-2014

(24-01-2014, 21:52)wiktorg napisał(a): Świetny pomysł!
Ale brakuje mi czegoś.
Braku dokładniejszych opisów konsol albo wyników sprzedaży?

Zachęcam do bliższego zapoznania się z zasadą działania muzeum.

Na stronie ekspozycji znajdują się zarówno wyniki sprzedaży, jak i dokładne opisy sprzętu i akcesoriów.

Rusza muzeum-gier.pl - TurboBober - 24-01-2014

Jak czytałem pierwszego news'a o tym pomyślałem "wow kolejna encyklopedia podobna do tej z strony www.gry-online.pl". Zero zachwytu po prostu stwierdziłem, że i tak nie mam czasu czytania o takich rzeczach więc jest mi to obojętne.

Gdy dzisiaj zobaczyłem w owym muzeum NES'a oderwać się nie mogłem. Z 10 minut obracałem samym zdjęciem i myślałem jak to działa, ale to nie dla mnie. Ponadto super statystyki, fajnie że jest linia czasu.

Czytelnie a to bardzo ważne, łatwo odnaleźć interesujące nas dane czy informacje, jak w przypadku serwisu bardziej mi się podobał starszy wygląd to przy muzeum genialnie to pasuje.

Reasumując: Dobra robota Archą liczę że Twój projekt odbiję się dużym echem, a zainteresowanie nim będzie ciągle rosło.

PS: Zapomniałem napisać.

Przy NES jest drugie zdjęcie z ikonką do obracania, lecz nie da się go wybrać. Może tylko u mnie, bo mój komputer jest lichy, ale warto sprawdzić

Rusza muzeum-gier.pl - tommigd - 24-01-2014

Rewelacja Winking
Nie mogę się doczekać poznania kolejnych eksponatów ^^

RE: Rusza muzeum-gier.pl - Drakkainen - 24-01-2014

Pomysł cudowny, wykonanie jeszcze lepsze, będzie co czytać ;w;

Rusza muzeum-gier.pl - wanat66l - 25-01-2014

W muzeum brakuje komputera msx (własiciwie standard) coś jak dzisiaj pc
http://en.wikipedia.org/wiki/MSX

Rusza muzeum-gier.pl - Maxiow43 - 25-01-2014

Jeśli chcecie nadrobić braki to obczajcie tą stronę, są na niej prawie wszystkie konsole.
http://consollection.de/

Rusza muzeum-gier.pl - Niezalogowany - 25-01-2014

Świetny pomysł i wykonanie

Rusza muzeum-gier.pl - MichTRS - 25-01-2014

Pochwaliłem Cię już raz, zrobię to jeszcze z milion razy. Czegoś takiego brakowało mi w internetach™. Opis NES'a robi ogromne wrażenie, szczególnie emulator i fotografia 360°. Aż trudno uwierzyć, że zrobił to jeden człowiek czyli nasz kochany Archon. Gratuluję świetnego efektu, teraz czekamy na odpowiedź konkurencji :P

Rusza muzeum-gier.pl - Bahdan Brazhnik - 25-01-2014

WOW! Ale super! I jeszcze raz WOW! Chętnie to będę czytał! Powodzenia =D

Rusza muzeum-gier.pl - arkhadius - 25-01-2014

Brawo Archon! Genialny pomysł, super wykonanie. Tu naprawdę widać pasję i zaangażowanie. Oby tak dalej Smiling

Rusza muzeum-gier.pl - Dydelmax - 26-01-2014

Fajne to Wirtualne Muzeum Gier Wideo. Jest co poczytać, jest co obejrzeć. Wszystko podane w miarę lekkostrawnej oprawie, jednocześnie widać tu profesjonalne podejście do tematu (choć to akurat jest normą w projektach, w których bierze udział Dark Archon Smiling). Wierzę, że strona ta z biegiem czasu nabierze popularności w Internecie, bo wyróżnia się bardzo pozytywnie na tle innych typowo encyklopedycznych stron traktujących o grach wideo. To się nazywa interakcja z użytkownikiem.
Życzę wytrwałości w rozwijaniu tej strony i pozdrawiam.
PS. Może kiedyś trafi tu też Funstation 3... Grinning

Rusza muzeum-gier.pl - BarHanSolo - 26-01-2014

to jest najlepsze co czytałem od naprawdę bardzo dawna

RE: Rusza muzeum-gier.pl - Grodek - 27-01-2014

Świetny pomysł na to muzeum Smiling A przy okazji, można wiedzieć czemu nie ma tam GameBoya Advance SP? Czy po prostu wzrok mi szwankuje?

RE: Rusza muzeum-gier.pl - Dark Archon - 27-01-2014

(27-01-2014, 01:02)Grodek napisał(a): Świetny pomysł na to muzeum Smiling A przy okazji, można wiedzieć czemu nie ma tam GameBoya Advance SP? Czy po prostu wzrok mi szwankuje?

Game Boy Advance SP i Game Boy Micro znajdą się oczywiście w artykule dla Game Boy Advance. To różne modele tej samej konsoli.

Rusza muzeum-gier.pl - PanRobal - 29-01-2014

To jest... Niesamowite. Animacja powala na kolana. Przykładowe gry to też był świetny pomysł. Po prostu zatkało,bomba!

Rusza muzeum-gier.pl - Smigoll33 - 13-02-2014

Genitalne po prostu genialnie

Genitalne po prostu genialnie