![]() |
[PS3] 'Gruniopiątek' #12 w multi GTA Online (Final Edition) - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Ustawki (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=134) +--- Wątek: [PS3] 'Gruniopiątek' #12 w multi GTA Online (Final Edition) (/showthread.php?tid=6645) |
'Gruniopiątek' #12 w multi GTA Online (Final Edition) - Link - 27-01-2014 ![]() Witam! już w ten piątek (31.01) o godz 21.00 zapraszam serdecznie na kolejny Gruniopiątek PS 3. Póki co będzie to ostatnie spotkanie w GTA Online (zapewne nie ostatnie) ale kolejnee Gruniopiątki będą tworzone z innych gier - następny bankowo będzie z Uncharted 3. W finale chciałbym przejechać jakiś karkołomny wyścig, postrzelać trochę do siebie w jakimś deatchmatchu, wykonać misję "capture de teczka" a potem ponownie pobawić się w free roamie - co nam akurat wychodzi chyba najlepiej ![]() Zapraszam do wzięcia udziału w finale spotkań z GTA Online, osobiście, bawiłem się podczas nich miodnie Jeszcze tylko pozwolę sobie przekopiować ważne fakty z poprzedniego tematu, rzućcie okiem na REGULAMIN. Warto też dołączyć do Ekipy ARHN.EU na GTA Social Clubie. Czekam na Was w Lunaparku, przy moim zawsze gotowym do działania czołgu:
![]() Pozdrawiam, Link. RE: 'Gruniopiątek' #12 w multi GTA Online (Final Edition) - magmus008 - 27-01-2014 Będę ! RE: 'Gruniopiątek' #12 w multi GTA Online (Final Edition) - Chmurowaty - 27-01-2014 To i ja się z przyjemnością pojawię RE: 'Gruniopiątek' #12 w multi GTA Online (Final Edition) - Kacpi01_PL - 27-01-2014 Na 100% będę A skoro to finał, to może odtworzymy to co działo się w poprzednich Gruniopiątkach? Pociąg; Góra Chiliad; "Vanilla Unicorn"; baza wojskowa; armagedon; wyścig dookoła San Andreas; masowe samobójstwo RE: 'Gruniopiątek' #12 w multi GTA Online (Final Edition) - Link - 27-01-2014 Pierwsze 3 wpisy i już bardzo podoba mi się ekipa ![]() Kacpi, masz bardzo dobry pomysł i z ogromną przyjemnością przypomnę sobie Nasze wszystkie poprzednie spotkania, wykonując je jakby ponownie ![]() RE: 'Gruniopiątek' #12 w multi GTA Online (Final Edition) - Zyga - 27-01-2014 Wpadam, bez dłuższego gadania. Chłopaki, spójrzcie na to: http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_3423654757&feature=iv&src_vid=Te24mgLNaNg&v=cYckFqAtq6s ![]() RE: 'Gruniopiątek' #12 w multi GTA Online (Final Edition) - FeralBoar - 28-01-2014 Jasne, że będę! ![]() RE: 'Gruniopiątek' #12 w multi GTA Online (Final Edition) - jakubek278 - 28-01-2014 Ja bardzo chętnie, jednak jakby co, nie czekajcie na mnie, u mnie z dostępem do internetu jest zawsze różnie ![]() RE: 'Gruniopiątek' #12 w multi GTA Online (Final Edition) - Dark-Crash-One - 28-01-2014 Yo, pewnie, że będę, dlaczego nie? ![]() RE: 'Gruniopiątek' #12 w multi GTA Online (Final Edition) - oscar4468 - 28-01-2014 Oczywiście że będę |oscar4468 RE: 'Gruniopiątek' #12 w multi GTA Online (Final Edition) - Snaki98-Pl - 31-01-2014 Będę i w końcu się przywitam z wami RE: 'Gruniopiątek' #12 w multi GTA Online (Final Edition) - Link - 31-01-2014 No to ponownie ekipa będzie na full. Będzie się działo, widzimy, znaczy się "słyszymy" się za 4 godzinki ![]() RE: 'Gruniopiątek' #12 w multi GTA Online (Final Edition) - Link - 01-02-2014 Witajcie ![]() Przeżyliście finał? Podsumowanie wyszło moim zdaniem bardzo fajnie, zaplanowane akcje zostały chyba wykonane w 70 % coś więcej ciężko mi powiedzieć, bo częściej mnie wywalało niż grałem, ale jak już się dołączyłem to jazda była niezła ![]() Wczoraj ![]() ![]() ![]() Teraz wrzucam to co najlepsze, czyli wideorelację, najlepsze fotki jak zwykle od Kacpiego
![]() Wspólny przelot ekipy Cargobobem? Czemu nie: ![]() Z ziemi wyglądało to tak: ![]() Wspinaczka na buldożer wywrotkę Dorczenzo (zmyślny sposób dostania się na nią, po aucie, na markizę, a z niej hyc na pakę) ![]() ![]() Grand Theft Pościg ze strażą pożarną i karetką na czele: ![]() ![]() Najciekawszym faktem było to, że udało się nam zepsuć pociąg ![]() ![]() ![]() Impreza była fajna, do czasu przyjazdu policji: ![]() Wycieczka krajoznawcza: ![]() Tak poważnie to mnie nie wywalało, ja po prostu polowałem na babeczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I nie tylko: ![]() W finale każdy mógł się rozerwać: ![]() Dziękuję jeszcze raz za bardzo liczne przybycie, Gruniopiątki multi z Uncharted 3 ![]() RE: 'Gruniopiątek' #12 w multi GTA Online (Final Edition) - oscar4468 - 01-02-2014 Dzięki za gre , było fajnie , myślę że w przyszły piątek też możemy coś zagrać nie oficjalnie ps. KRZYCZ MAGMUSIK !!! RE: 'Gruniopiątek' #12 w multi GTA Online (Final Edition) - Link - 01-02-2014 Kasztan, takie są plany ![]() ![]() RE: 'Gruniopiątek' #12 w multi GTA Online (Final Edition) - Zyga - 01-02-2014 Kozackie zdjęcia, nawet moje ujęcie się tutaj pojawiło ![]() ![]() RE: 'Gruniopiątek' #12 w multi GTA Online (Final Edition) - SmerfiSmerf - 01-02-2014 Fajnie było, ale coś często umierałem, może dlatego że Dorian kazał każdemu mnie zabijać. RE: 'Gruniopiątek' #12 w multi GTA Online (Final Edition) - Chmurowaty - 02-02-2014 Było fajnie, do czasu ("Dawaj Chmuro, uciekamy przed policją do lepszego świata"). Później zrobił się niestety za duży chaos i w dodatku chyba mikrofon mi siadł, przez co jak głupi mówiłem do siebie, więc postanowiłem się ulotnić trochę wcześniej ![]() RE: 'Gruniopiątek' #12 w multi GTA Online (Final Edition) - Kacpi01_PL - 02-02-2014 Jak zawsze było super! RE: 'Gruniopiątek' #12 w multi GTA Online (Final Edition) - Dorczenzo - 02-02-2014 Było mega, dzięki za te wszystkie piątki ![]() ![]() ![]() Moje ulubione zdjęcie: ![]() RE: 'Gruniopiątek' #12 w multi GTA Online (Final Edition) - Dark-Crash-One - 02-02-2014 Było zajebiście jak zwykle, nie mogę się doczekać następnego grunio ![]() (Tak bardzo JP 100% ![]() RE: 'Gruniopiątek' #12 w multi GTA Online (Final Edition) - Zyga - 02-02-2014 Chmuro, ja już na poczatku zauwazylem, ze na TSie niby cos mowisz, a nic nie było słychac, ale myslalem, ze to tymczasowe... ![]() |