![]() |
[S] Gry na Steam ze wschodniej granicy - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: [S] Gry na Steam ze wschodniej granicy (/showthread.php?tid=6680) |
[S] Gry na Steam ze wschodniej granicy - colek - 30-01-2014 Witajcie
Od ponad roku oferuję sprzedaż gier ze wschodniej granicy na Steam na Wykop.pl pod tagiem #gryzcolkiem. Postanowiłem, że poszerzę swoje usługi o Arhn.eu ![]() Otóż większość gier nie ma blokad regionalnych ani żadnych innych haczyków, za to są sporo tańsze. Takie zakupy nie grożą zablokowaniem konta, gry mam z zaufanego źródła. RUST Cena US - $19.99 Cena EU - 18.99€ Moja cena - $12 Might & Magic X - Legacy Digital Standard Edition Cena US - $24.99 Cena EU - 24.99€ Moja cena - $15 Might & Magic X - Legacy Digital Deluxe Edition Cena US - $29.99 Cena EU - 29.99€ Moja cena - $20 Gry/DLC po $2,5 Tomb Raider Tomb Raider II Tomb Raider III Tomb Raider V: Chronicles Tomb Raider IV: The Last Revelation The Binding of Isaac Defy Gravity Extended Gun Monkeys Hearts of Iron III Semper Fi: Dies Irae Götterdämmerung DLC Just Cause 1 Penny Arcade's On the Rain-Slick Precipice of Darkness 3 Pressure Resident Evil: Operation Raccoon City - Weapon Stash DLC Serious Sam: The Random Encounter Star Wars Jedi Knight: Mysteries of the Sith Serious Sam Double D XL Trine Serious Sam HD: The First Encounter Primal Fears Sanctum 2 Jeżeli chcecie zapytać o konkretną grę - PW lub Steam. Preferowane płatności PayPal - ew. przelew natychmiastowy/mBank. RE: [S] Gry na Steam ze wschodniej granicy - Wojtex28 - 30-01-2014 No nie, colek na Arhn.eu, nie może być ![]() ![]() ![]() RE: [S] Gry na Steam ze wschodniej granicy - colek - 30-01-2014 Might & Magic X - Legacy Digital Standard Edition Cena US - $24.99 Cena EU - 24.99€ Moja cena - $15 Might & Magic X - Legacy Digital Deluxe Edition Cena US - $29.99 Cena EU - 29.99€ Moja cena - $20 RE: [S] Gry na Steam ze wschodniej granicy - TurboBober - 30-01-2014 Ja tylko powiem, że jeżeli gra jest skierowana na region Rosji , to i zarejestrowanie go na Steam może skutkować zablokowaniem owej gry. Znam to z autopsji nie wiem czy steam blokuje całe konto czy tylko grę bo miałem tam tylko "Borderlands 2". Może tylko ja miałem takiego pecha, ale się zdarzyło. RE: [S] Gry na Steam ze wschodniej granicy - colek - 30-01-2014 Akurat Borderlands 2 ma blokadę regionalną i dlatego się skończyło to dla Ciebie jak się skończyło ![]() Ja sprawdzam gry, które mają blokady regionalne i nigdy takich nie sprzedaję. RE: [S] Gry na Steam ze wschodniej granicy - Pistolsen - 30-01-2014 Czy gry mają jakieś zabezpieczenie na UK, USA, Kanadę czy kraje europy zachodniej ? RE: [S] Gry na Steam ze wschodniej granicy - colek - 30-01-2014 UK/USA/Kanada nie mają. Zazwyczaj są to tylko Rosja lub kraje CIS RE: [S] Gry na Steam ze wschodniej granicy - colek - 30-01-2014 Dzisiejsze wyprzedaże
Tom Clancy's Splinter Cell --- taniej w €€€ Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory® --- $2,5 Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent® --- $2,5 Tom Clancy's Splinter Cell Conviction Deluxe Edition --- $3,8 Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist Deluxe Edition --- $12 (wersja otagowana jako RU+CIS, ale bez blokady na granie) Kingdoms of Amalur: Reckoning - Collection --- $9,5 Kingdoms of Amalur: Reckoning™ --- $4,5 RE: [S] Gry na Steam ze wschodniej granicy - Piskle - 30-01-2014 Ogółem transakcja przebiegła pomyślnie i bez żadnych ekscesów. POLECAM. ![]() RE: [S] Gry na Steam ze wschodniej granicy - colek - 31-01-2014 Saints Row: The Third - The Full Package Cena US: $29.99 Cena EU: 29,99€ Moja cena: $5 RE: [S] Gry na Steam ze wschodniej granicy - colek - 01-02-2014 Cennik stałych cen Skyrim --- $10 Fallout 3 --- $7,5 Fallout 3 GOTY --- $9 Torchlight 2 --- $9 Morrowind --- $9 Fallout New Vegas --- $8 Fallout New Vegas Ultimate Edition --- $10 Borderlands 2 --- $10 Far Cry 3 --- $10 State of Decay --- $10 Might & Magic Heroes VI Gold Edition --- $10 Lost Planet 3 --- $10 Civilization V --- $4,5 Risen - $5 Risen 2 Gold - $7,5 ETS2 Gold Bundle (podstawka + Going East) --- $10 ETS2 - $7 Insurgency - $10 Insurgency (4-pack) - $30 RUST - $12 DayZ - $30 RE: [S] Gry na Steam ze wschodniej granicy - TurboBober - 01-02-2014 (30-01-2014, 17:13)colek napisał(a): Akurat Borderlands 2 ma blokadę regionalną i dlatego się skończyło to dla Ciebie jak się skończyło 3 Posty niżej (01-02-2014, 14:32)colek napisał(a): Cennik stałych cen WTF sam stwierdzasz ze bl 2 ma blokade regionalną i twierdzisz że takich gier nie sprzedajesz, a niżej właśnie to robisz? RE: [S] Gry na Steam ze wschodniej granicy - colek - 01-02-2014 Borderlands 2 jest z Brazylii ![]() RE: [S] Gry na Steam ze wschodniej granicy - TurboBober - 01-02-2014 To z Brazylii nie ma blokady regionalnej? RE: [S] Gry na Steam ze wschodniej granicy - colek - 01-02-2014 Nie, ale ceny nie zawsze są aż takie niskie jak z RU/CIS. RE: [S] Gry na Steam ze wschodniej granicy - colek - 12-02-2014 South Park: Kijek Prawdy --- $21 RE: [S] Gry na Steam ze wschodniej granicy - pojeemniko - 17-04-2014 Być może gdzieś nie doczytałem ale gry są w formie klucza czy sprzedajesz też wersje pudełkowe? RE: [S] Gry na Steam ze wschodniej granicy - colek - 18-04-2014 Tylko w formie elektronicznej. |