Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
Dwarfs!? - Podgląd #001 - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80)
+--- Wątek: Dwarfs!? - Podgląd #001 (/showthread.php?tid=6721)

Dwarfs!? - Podgląd #001 - Dark Archon - 03-02-2014

[Obrazek: xxGuiJyUxMA.jpg]
W pierwszym pełnoprawnym odcinku Podglądu w paru zdaniach opowiem wam o tym czego po jednym posiedzeniu dowiedziałem się o niezależnej grze "Dwarfs!?" z 2011 roku. Co ma wspólnego z mrówkami i dlaczego nie będzie to prawdopodobnie moje ostatnie spotkanie z tą grą?

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Dwarfs!? - Podgląd #001

Dwarfs!? - Podgląd #001 - Sevven - 03-02-2014

Takie Dwarf Fortress dla casuali.

Dwarfs!? - Podgląd #001 - kokoshkv - 03-02-2014

Jeśli kogoś również interesuje ten tytuł, zapraszam do sprawdzenia, na Steamie znajduje się wersja F2P -> http://store.steampowered.com/app/213650/

Dwarfs!? - Podgląd #001 - adamix1010 - 03-02-2014

Czy jak mi się monitor stłucze podczas grania w "Dwarfs!?", to czy również, tak jak w przypadku szklanego mrowiska, krasnale wyjdą na wolność i zaczną mnie gryźć?

RE: Dwarfs!? - Podgląd #001 - Dark Archon - 03-02-2014

Tylko jeśli oblejesz się krowim feromonem.

Dwarfs!? - Podgląd #001 - MatiZz - 03-02-2014

Miodna recenzja Grinning

Dwarfs!? - Podgląd #001 - emu23 - 03-02-2014

Całkiem fajnie to wygląda, pierwszym moim skojarzeniem z takim pionowym przekrojem planszy była gra The Wiggles, faktycznie jak Sevven zauważył połączona z Dwarf Fortress Smiling
Z innych podobnych gier polecam wszystkim Gnomorię, gra jeszcze bardziej przypomina DF, ale da się w nią grać po ludzku no i ma jednak trochę więcej ciekawych opcji do zaoferowania Smiling

Dwarfs!? - Podgląd #001 - nerax123 - 03-02-2014

Więcej, więcej więcej. Grinning Bardzo fajna gra. Jutro ją zakupie.

Dwarfs!? - Podgląd #001 - Kago56 - 03-02-2014

Proszę, wstawiaj podglądy również na kanale YT. Subskrypcja, łatwiejszy dostęp z mobilnych urządzeń przenośnych oraz nie wiem czemu jakość 480p na tym odtwarzaczu mi laguje x)

RE: Dwarfs!? - Podgląd #001 - Dark Archon - 03-02-2014

(03-02-2014, 22:55)Kago56 napisał(a): Proszę, wstawiaj podglądy również na kanale YT. Subskrypcja, łatwiejszy dostęp z mobilnych urządzeń przenośnych oraz nie wiem czemu jakość 480p na tym odtwarzaczu mi laguje x)

Jak ogłaszaliśmy wcześniej, Podgląd będzie trafiał na kanał arhn2eu tydzień po premierze na arhn.eu.

Dwarfs!? - Podgląd #001 - Pocket - 04-02-2014

Gra bardzo ciekawa i miałem okazję trochę w nią pograć, sam film zaś w interesujący sposób ją przedstawia. Ja jednak do list wad wymienionych przez Archona dodałbym to, że czasami ciężko jest ogarnąć sytuację, gdy w tym samym momencie mamy parę przecieków wody i lawy oraz atakują nas przeciwnicy, a mapa gry jest bardzo duża, ciężko po prostu być w paru miejscach naraz. Niemniej warto ją sprawdzić Winking

Dwarfs!? - Podgląd #001 - irasen - 04-02-2014

Recenzja super, grę pobiorę na Steam. Ps. Wreszcie działa mi player arhn.eu na moim słabym kompie i to lepiej od YouTube bo się nie wiesza.

Dwarfs!? - Podgląd #001 - Talbis - 04-02-2014

No dobra, poczekam aż trafi na tubę... Z tym odtwarzaczem oglądanie nie ma żadnego sensu.

RE: Dwarfs!? - Podgląd #001 - Drakkainen - 04-02-2014

Dobra recenzja i niezły pomysł na serię, będę oglądał regularnie ;w; Swoją drogą gra się w ten tytuł przyjemnie i jest łatwy do zrozumienia.

Dwarfs!? - Podgląd #001 - LukegaX - 04-02-2014

W podglądzie będą gry nie tylko na pc ? Torll (np. NES, PSX, GameBoy itd, Bidoof )

Dwarfs!? - Podgląd #001 - Bowser - 05-02-2014

Ta gra dostaje sequel zwany Dwarfs!? Guest for the gauntlet i jest fazie prototypu (dla osób co ją mają) i jedyną opcja jaką się miało na dostanie się posiadaczem było losowanie na stronie steamgifts i sam jestem w niej posiadaniu i uważam że ta gra będzie bardzo dobrym tytułem ale bez multi online raczej nie zdobędzie dużej popularności

Dwarfs!? - Podgląd #001 - MixsterioPL - 08-02-2014

Czemu słowem nie wspomniałeś o A game of dwarves które jest nową wersją owej gry.