![]() |
Pyrkon 2014 - Skąd? Z kim jedziecie?... czyli, zabierz mnie na Pyrkon, plox! - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Interakcje (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Pyrkon 2014 - Skąd? Z kim jedziecie?... czyli, zabierz mnie na Pyrkon, plox! (/showthread.php?tid=6734) |
Pyrkon 2014 - Skąd? Z kim jedziecie?... czyli, zabierz mnie na Pyrkon, plox! - Link - 04-02-2014 Witam! Pyrkon już na horyzoncie! (wiem, jeszcze prawie 2 miesiące, ale czas tak szybko zasuwa). Zakładam ten temat w celu pomocy sobie podczas dojazdu na Pyrkon, wiadomo, że razem zawsze raźniej, czy to w aucie, czy pociągu/autobusie. Proponuję tutaj pisać skąd jedziecie, a osoby zainteresowane wspólnym dojazdem niech ze sobą skomunikują się już poprzez system PM. Jeżeli chodzi o wyjazd autem, to wiadomo, że koszt dojazdu zmniejsza się z każdą jedną zabraną osobą, więc... po co wieźć ze sobą powietrze? ![]() Osobiście na Pyrkon wybieram się ze Szczytna, jeżeli ktoś jedzie autem, to do Olsztyna spokojnie mogę się przetransportować, by stamtąd ruszyć na Poznań, czekam na PMki w sprawie dojazdu. Mam też alternatywę, więc jak nikt nie napisze, to tak czy inaczej na Pyrkonie się pojawię, by Was poznać ![]() Zachęcam do wypowiadania się w temacie i jak najbardziej logistycznego podejścia do transportu na ten event ![]() Pozdrawiam, Link. RE: Pyrkon 2014 - Skąd? Z kim jedziecie?... czyli, zabierz mnie na Pyrkon, plox! - bleub - 07-02-2014 Jakby co to ciskamy w pyrkonowy piątek autobusem z Kropcią i Beniem w trasę Warszawa-Poznań, gdyby ktoś miał chęć dołączyć się do 'wycieczki' to zachęcam do kontaktu poprzez pw ![]() RE: Pyrkon 2014 - Skąd? Z kim jedziecie?... czyli, zabierz mnie na Pyrkon, plox! - Kropcia - 07-02-2014 Bleub, zapomniałeś dodać, że godzina naszego odjazdu to 10.00 ![]() ![]() ![]() RE: Pyrkon 2014 - Skąd? Z kim jedziecie?... czyli, zabierz mnie na Pyrkon, plox! - Dekakura - 07-02-2014 Ja tradycyjnie nie musze nigdzie jeździć, bo mieszkam 30 km odp poznania ![]() RE: Pyrkon 2014 - Skąd? Z kim jedziecie?... czyli, zabierz mnie na Pyrkon, plox! - Link - 08-02-2014 No właśnie, moja alternatywa to dojazd z Kropcią, Beniem i bleubem ![]() ![]() ![]() RE: Pyrkon 2014 - Skąd? Z kim jedziecie?... czyli, zabierz mnie na Pyrkon, plox! - Kropcia - 08-02-2014 Link, jestem za ![]() RE: Pyrkon 2014 - Skąd? Z kim jedziecie?... czyli, zabierz mnie na Pyrkon, plox! - draksik - 11-02-2014 Ja jadę z Poznania, tramwajem ![]() COSPLAY NARUTO / PYRKON 2014 - Doska551 - 01-03-2014 ![]() Spotkanie polegało by na tym że porobimy wspólne zdjęcia całej ekipy. Możemy też zrobić zdjęcia udawanej walki i potem ewentualnie przerobić je w programie z efektami. Co o tym myślicie ? Piszcie czy będziecie czy nie , chcę wiedzieć za jaką postać będziecie przebrani ^^ Ja będę na potać Hinaty z Shippuden :3 RE: Pyrkon 2014 - Skąd? Z kim jedziecie?... czyli, zabierz mnie na Pyrkon, plox! - luklew - 02-03-2014 Jak coś, to bardzo nie chce mi się jechać pociągiem znowu. Ostatnia podróż była tak męcząca, że ciągle się gubiłem (dobra wymówka, nie?). Zatem wszyscy z Częstochowy i okolic: Będę jechał autkiem, mogę zabrać 4 osoby jeszcze, wyjechałbym wcześnie rano w piątek (21 marca), czyli może 5:00. Autko ekonomiczne, "1.9 w dizlu", starczy że jedna osoba się zgłosi i wyjdzie w cenie biletu pociągowego studenckiego. (Mile widziana osoba, która orientuje się w terenie) Piszcie tutaj albo na PW! RE: Pyrkon 2014 - Skąd? Z kim jedziecie?... czyli, zabierz mnie na Pyrkon, plox! - Wojt - 09-03-2014 Witam, generalnie załatwiałem sobie nocleg trochę na ostatnią chwilę i nieźle na tym popłynąłem. generalnie mam pokój na 2 osoby (a jestem sam) w cenie 258zł za 2 noce, z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę. Mój hostel jest tuż przy rynku. Pokój z łazienką. Jakby ktoś chciał jechać na pyrkon ale nie może już znaleźć miejsca to można się podzielić kosztem i wyjdzie już przyzwoita cena. Ostrzegam że pochrapuje! ![]() Jak coś to PW. RE: Pyrkon 2014 - Skąd? Z kim jedziecie?... czyli, zabierz mnie na Pyrkon, plox! - orzech - 10-03-2014 Siemka, ja jadę z Laskowic Pomorskich i na pewno będzie pociąg przejeżdżał przez Bydgoszcz, więc jakby ktoś stamtąd jechał, to fajniej i raźniej byłoby pojechać razem. Jak coś zapraszam na PW albo tutaj ![]() RE: Pyrkon 2014 - Skąd? Z kim jedziecie?... czyli, zabierz mnie na Pyrkon, plox! - Kacpei - 11-03-2014 Pokoik od Wojta zaklepany. Jeszcze raz wielkie dzięki. ![]() RE: Pyrkon 2014 - Skąd? Z kim jedziecie?... czyli, zabierz mnie na Pyrkon, plox! - Sate - 11-03-2014 Siema! Otóż w 85% będę na Pyrkonie tylko jest mały problem. W czwartek mam samolot do Krk. I tu moje pytanie: - czy mogę się z kimś zabrać? - Jeśli o Poznań chodzi, to gdzie nocować itd. Wiem, na ostatnią chwilę wszystko ale dopiero dzisiaj wolne dostałem -_- RE: Pyrkon 2014 - Skąd? Z kim jedziecie?... czyli, zabierz mnie na Pyrkon, plox! - CTSG - 21-03-2014 9:50 ze Szczecina Głównego. Ktoś coś? |