![]() |
Chip `n Dale Rescue Rangers - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80) +--- Wątek: Chip `n Dale Rescue Rangers (/showthread.php?tid=6750) |
Chip `n Dale Rescue Rangers - Dark Archon - 06-02-2014 ![]() Gdy cię, skrycie, z gagatkiem zetknie los. Brygada RR, raz, dwa usadzi go! W dzisiejszym Retro wracamy do jednej z ulubionych kreskówek mojego dzieciństwa. Tylko, że, wiecie, w formie gry konsolowej. By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Chip `n Dale Rescue Rangers Chip `n Dale Rescue Rangers - MrKalafior - 06-02-2014 myślałem, że to będzie o striptizerach. Chip `n Dale Rescue Rangers - Patryx121 - 06-02-2014 Nie ma to jak dobra gra z dzieciństwa ![]() Chip `n Dale Rescue Rangers - Wojtex28 - 06-02-2014 Jakość na Playerze jest... fenomenalna! I nie mówię tutaj nawet o samym video, ale o czasie ładowania. YouTube ostatnimi czasy działa mizernie, pomysł z odtwarzaczem był genialny! Materiał jest również świetnie przygotowany, mimo, że z grą nie miałem za długiego kontaktu. Miło, że Archon się nią zajął, bo jest niewątpliwie warta przypomnienia. RE: Chip `n Dale Rescue Rangers - Mkali - 06-02-2014 Chip Chip Chip Chip i Dale! #memories RE: Chip `n Dale Rescue Rangers - krzysoo - 06-02-2014 I ta zamiana sojuszniczego Player'a 2 w najgorszego wroga, gdy na ekranie pojawiał się cenniejszy przedmiot ![]() Chip `n Dale Rescue Rangers - Wojt - 06-02-2014 To była moja ukochana gra ![]() Pamiętam że byli jeszcze blues brothers na commodore którzy bazowali tak samo na skrzynkach ![]() ![]() Chip `n Dale Rescue Rangers - Broob - 06-02-2014 Tyle wspaniałych wspomnień związanych z tą grą, pograłbym w to jeszcze kiedyś ![]() Tyle wspaniałych wspomnień związanych z tą grą, pograłbym w to jeszcze kiedyś ![]() Chip `n Dale Rescue Rangers - MixsterioPL - 07-02-2014 Kiedy pokój gracza 2014? Użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten post. RE: Chip `n Dale Rescue Rangers - Drakkainen - 07-02-2014 Świetny odcinek, czekam na kolejne i mam coraz większą ochotę zdobyć NESa ![]() RE: Chip `n Dale Rescue Rangers - Zyga - 07-02-2014 Wciąż mam tę grę ![]() Chip `n Dale Rescue Rangers - Grevious27 - 07-02-2014 Ach, ta nostalgia. Jedna z moich ulubionych gier z dzieciństwa, zawsze grałem z młodszym bratem. I zawsze kończyło się kłótnią ![]() Chip `n Dale Rescue Rangers - Prometheus - 08-02-2014 Archon? Świetne wideo, wspaniała gra z dzieciństwa. ![]() Chip `n Dale Rescue Rangers - irasen - 08-02-2014 Bajka mojego, nie miałem pojęcia że była oparta na niej gra choć w nią grałem (to wina Pegasusa) Chip `n Dale Rescue Rangers - Musiael - 09-02-2014 Czy czy czy Czip i Dejl ![]() Chip `n Dale Rescue Rangers - LukegaX - 09-02-2014 eh, stare dobre czasy, pamiętam jak na moim pegazusie zagrywałem oprócz w Chip and Dale w "Monsters in My pocket" od Konami (moim znaniem najlepsza muzyka na nesa ever) , Super Contra, Super contra 8, Contra Force, Super Mario Bros, Adventure Island 1 + 3, 3-D Battles of World Runner, Batman, Battle City, Goal 3, Darkwing Duck , Jurassic Park , Mortal Kombat 3, Street Fighter 2 (tak na pegazusa), Rollergames (fajny mix bijatyki i platformówki), Ninja Gaiden 2 i parę innych ![]() Jak zwykle fenomenalny materiał i czekam na więcej nostalgii ^^ Chip `n Dale Rescue Rangers - Gorkinos - 07-03-2014 Świetna gra, chociaż bardziej przypadła mi do gustu druga część ![]() |