Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
Chip `n Dale Rescue Rangers - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80)
+--- Wątek: Chip `n Dale Rescue Rangers (/showthread.php?tid=6750)

Chip `n Dale Rescue Rangers - Dark Archon - 06-02-2014

[Obrazek: bj-9C8pmPvE.jpg]
Gdy cię, skrycie, z gagatkiem zetknie los. Brygada RR, raz, dwa usadzi go! W dzisiejszym Retro wracamy do jednej z ulubionych kreskówek mojego dzieciństwa. Tylko, że, wiecie, w formie gry konsolowej.

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Chip `n Dale Rescue Rangers

Chip `n Dale Rescue Rangers - MrKalafior - 06-02-2014

myślałem, że to będzie o striptizerach.

Chip `n Dale Rescue Rangers - Patryx121 - 06-02-2014

Nie ma to jak dobra gra z dzieciństwa Grinning

Chip `n Dale Rescue Rangers - Wojtex28 - 06-02-2014

Jakość na Playerze jest... fenomenalna! I nie mówię tutaj nawet o samym video, ale o czasie ładowania. YouTube ostatnimi czasy działa mizernie, pomysł z odtwarzaczem był genialny!

Materiał jest również świetnie przygotowany, mimo, że z grą nie miałem za długiego kontaktu. Miło, że Archon się nią zajął, bo jest niewątpliwie warta przypomnienia.

RE: Chip `n Dale Rescue Rangers - Mkali - 06-02-2014

Chip Chip Chip Chip i Dale! #memories

RE: Chip `n Dale Rescue Rangers - krzysoo - 06-02-2014

I ta zamiana sojuszniczego Player'a 2 w najgorszego wroga, gdy na ekranie pojawiał się cenniejszy przedmiot Grinning

Chip `n Dale Rescue Rangers - Wojt - 06-02-2014

To była moja ukochana gra Smiling. Nie wiele gier wspominam z takim uśmiechem i radością.

Pamiętam że byli jeszcze blues brothers na commodore którzy bazowali tak samo na skrzynkach Smiling. Tu i tu muzyka była wspaniała Smiling

Chip `n Dale Rescue Rangers - Broob - 06-02-2014

Tyle wspaniałych wspomnień związanych z tą grą, pograłbym w to jeszcze kiedyś Smiling

Tyle wspaniałych wspomnień związanych z tą grą, pograłbym w to jeszcze kiedyś Smiling

Chip `n Dale Rescue Rangers - MixsterioPL - 07-02-2014

Kiedy pokój gracza 2014?

Użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten post.

Prosimy o trzymanie się tematu dyskusji i zapoznanie się z regulaminem serwisu.
~Dark Archon

RE: Chip `n Dale Rescue Rangers - Drakkainen - 07-02-2014

Świetny odcinek, czekam na kolejne i mam coraz większą ochotę zdobyć NESa Grinning

RE: Chip `n Dale Rescue Rangers - Zyga - 07-02-2014

Wciąż mam tę grę Smiling i przechodziłem ją za każdym razem z siostrą lub bratem. Jak na tamte czasy to była całkiem przeciętna gra pod względem poziomu trudności, tytuł dla niemal każdego!

Chip `n Dale Rescue Rangers - Grevious27 - 07-02-2014

Ach, ta nostalgia. Jedna z moich ulubionych gier z dzieciństwa, zawsze grałem z młodszym bratem. I zawsze kończyło się kłótnią Grinning 11/10

Chip `n Dale Rescue Rangers - Prometheus - 08-02-2014

Archon? Świetne wideo, wspaniała gra z dzieciństwa. Smiling To teraz czekam na takie tytuły jak Adventure Island 3 (moja ulubiona paltformówka), Big Nose, Tiny Toon Adventures (Animki)... eh, sporo dobrego było, ale to chyba najlepsze.

Chip `n Dale Rescue Rangers - irasen - 08-02-2014

Bajka mojego, nie miałem pojęcia że była oparta na niej gra choć w nią grałem (to wina Pegasusa)

Chip `n Dale Rescue Rangers - Musiael - 09-02-2014

Czy czy czy Czip i Dejl Grinning

Chip `n Dale Rescue Rangers - LukegaX - 09-02-2014

eh, stare dobre czasy, pamiętam jak na moim pegazusie zagrywałem oprócz w Chip and Dale w "Monsters in My pocket" od Konami (moim znaniem najlepsza muzyka na nesa ever) , Super Contra, Super contra 8, Contra Force, Super Mario Bros, Adventure Island 1 + 3, 3-D Battles of World Runner, Batman, Battle City, Goal 3, Darkwing Duck , Jurassic Park , Mortal Kombat 3, Street Fighter 2 (tak na pegazusa), Rollergames (fajny mix bijatyki i platformówki), Ninja Gaiden 2 i parę innych Grinning

Jak zwykle fenomenalny materiał i czekam na więcej nostalgii ^^

Chip `n Dale Rescue Rangers - Gorkinos - 07-03-2014

Świetna gra, chociaż bardziej przypadła mi do gustu druga część Smiling Recenzja świetna.