![]() |
Hotline Miami — Podgląd #007 - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80) +--- Wątek: Hotline Miami — Podgląd #007 (/showthread.php?tid=6806) |
Hotline Miami — Podgląd #007 - Dark Archon - 12-02-2014 ![]() Wgląd w umysł faceta "od brudnej roboty" ścierającego się nie tylko z przemocą swojej branży, ale również z własną niestabilną psychiką. By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Hotline Miami — Podgląd #007 Hotline Miami — Podgląd #007 - Klimashnikov - 12-02-2014 Jedna z moich ulubionych gier. Hotline Miami — Podgląd #007 - Patryk108 - 12-02-2014 Fantastyczna gra, która zupełnie porywa swoim klimatem. I genialna ścieżka dźwiękowa oddziałująca na wszystkie zmysły! RE: Hotline Miami — Podgląd #007 - kokoshkv - 12-02-2014 Genialna gra, z którą nadal się męczę (oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu). Uwielbiam przechodzić poziomy, po kilka razy, wybierając przy tym inne "taktyki". Gdyby tylko wydali Hotline Miami, w wersji pudełkowej, albo chociaż sam soundtrack ![]() Hotline Miami — Podgląd #007 - wujo444 - 12-02-2014 wait, jakie zagadki? ![]() RE: Hotline Miami — Podgląd #007 - Dark Archon - 12-02-2014 (12-02-2014, 19:48)wujo444 napisał(a): wait, jakie zagadki?Gra kryje w sobie 16 ukrytych "puzzli", które razem tworzą sekretną układankę pozwalającą uruchomić sekretne zakończenie. Jeżeli użyłem słowa "zagadki" to się po prostu zagalopowałem ![]() RE: Hotline Miami — Podgląd #007 - Piromaniaq - 12-02-2014 Gra jest świetna, ale niestety krótka ![]() Hotline Miami — Podgląd #007 - Noctis - 12-02-2014 Gra wygląda cudnie na ekranie Vity. Cholernie wciągająca, ale niestety i krótka. Oby druga część oferowała znacznie dłuższą i bardziej rozbudowaną zabawę. Hotline Miami — Podgląd #007 - krzysoo - 12-02-2014 Pamiętam, że goroąco czekałem na recenzje tego tytułu w serii "poznaj cactusa" (szkoda, że cały projekt zakończył się na 1 odc. :P). Hotline Miami — Podgląd #007 - HackBoy - 12-02-2014 Telefon na początku? Zaleciało GTA2 ![]() Hotline Miami — Podgląd #007 - Kamikadze0514 - 12-02-2014 Chciałbym w nią zagrać. Hotline Miami — Podgląd #007 - krzesimira - 12-02-2014 bardzo podobają mi się wszystkie "Podglądy". jest to świetna forma. ![]() a samo Hotline Miami odkryłam dopiero przy okazji ostatnich świątecznych wyprzedaży na Steamie i od tamtej pory co jakiś czas ta gra dostarcza mi niezobowiązującej rozrywki. i właśnie najlepsze jest w niej to, że kiedy mam 10/15 minut przerwy pomiędzy pisaniem pracy, albo zwykłymi czynnościami odpalam Hotline Miami i masakruję kilku oponentów. nie idzie mi jakiś level, to odpuszczam i wracam kiedy będę mieć więcej cierpliwości. myślę, że to dobra gra na sesję, kiedy nie można za bardzo angażować się w jakieś wymagające tytuły. przynajmniej ja takich gier w tym czasie unikam, żeby się nie zapomnieć i nie odpłynąć. :/ polecam! Hotline Miami — Podgląd #007 - Newfolder - 13-02-2014 Bardzo fajna gra. Już dawno nie grałem w strzelankę, bo najzwyczajniej świecie mi obrzydły :P. Zwłaszcza fpsy. Ale Hotline Miami to już inna sprawa... ![]() |