Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
Dungeon Keeper 2 - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80)
+--- Wątek: Dungeon Keeper 2 (/showthread.php?tid=6816)

Dungeon Keeper 2 - Dark Archon - 13-02-2014

[Obrazek: 62K152oTXWY.jpg]
Powierzchnia jest już tak blisko. Jedynie 20 klejnotów przejścia dzieli siły zła od dotarcia do bramy, która umożliwi im opuszczenie podziemi... Dungeon Keeper 2 jest drugą i ostatnią pełnoprawną częścią cyklu strategii czasu rzeczywistego o perypetiach strażnika lochów dowodzącego armią rodem z koszmarów. No i moją ulubioną grą wszechczasów!

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Dungeon Keeper 2

Dungeon Keeper 2 - szezjo - 13-02-2014

Świetna recenzja (ile razy już to w sumie słyszałeś). Mam jednak pytanie. Jak udało Ci się włączyć GOGową wersję DK2 po polsku? Czy może jest to polska wersja z patchem z GOG.com?

A co do easter eggów.. możesz przecież o nich opowiedzieć w System Error Grinning W końcu po coś stworzyłeś tę serię Winking

RE: Dungeon Keeper 2 - Dark Archon - 13-02-2014

(13-02-2014, 22:43)szezjo napisał(a): Świetna recenzja (ile razy już to w sumie słyszałeś). Mam jednak pytanie. Jak udało Ci się włączyć GOGową wersję DK2 po polsku? Czy może jest to polska wersja z patchem z GOG.com?

A co do easter eggów.. możesz przecież o nich opowiedzieć w System Error Grinning W końcu po coś stworzyłeś tę serię Winking

Hej. Trochę się z tym pomęczyłem, ale udało mi się wykombinować jak połączyć wersję GoG z płytową wersją polską DK2:

1. Zainstaluj polską wersję DK2 z oryginalnej płyty.
2. Zaktualizuj grę do wersji 1.7 (lub 1.8) za pomocą oficjalnego patcha do polskiej wersji DK2.
3. Zainstaluj spatchowanego angielskiego DK2 z GoGa.
4. Skopiuj foldery Data/Sound i Data/Text z polskiej wersji gry do angielskiej wersji gry. Smiling

Dungeon Keeper 2 - SzamanPL - 13-02-2014

Świetne retro. Aż wstyd się przyznać, że nigdy nie słyszałem o Dungeon Keeper Torll

Dungeon Keeper 2 - farmaceuta - 13-02-2014

Echh, Dungeon Keeper 2, kiedyś pożyczyłem tą grę od kolegi, strasznie mi się podobała, ale po 3 miesiącach musiałem mu ją oddać, i pewnie bym o niej zapomniał (jak o innych tytułach), gdyby nie Let's Play Archona.

RE: Dungeon Keeper 2 - Kacpi01_PL - 13-02-2014

Dungeon Keeper 2. Tytuł o którym wiele słyszałem, a nigdy w niego nie grałem. Hmm... chyba czas nadrobić zaległości.

Dungeon Keeper 2 - Antos - 14-02-2014

Właśnie poprzez Twój Let's Play DK2 trafiłem na arhn.eu i od tego momentu śledzę Wasze materiały na bieżąco Smiling.
"W podziemiu jest ciepło i wilgotno, tak jak lubimy najbardziej" Torll
albo jestem spaczony albo zrobiłeś to specjalnie...

RE: Dungeon Keeper 2 - Dark Archon - 14-02-2014

(14-02-2014, 01:22)Antos napisał(a): "W podziemiu jest ciepło i wilgotno, tak jak lubimy najbardziej" Torll
albo jestem spaczony albo zrobiłeś to specjalnie...

Creepy

Dungeon Keeper 2 - Signar - 14-02-2014

Wie ktoś gdzie można dorwać polską wersję?

Dungeon Keeper 2 - MasterLuzak - 14-02-2014

Świetna recenzja,żałuje tylko że nigdy wcześniej nie słyszałem o tej grze Childish

RE: Dungeon Keeper 2 - Grodek - 14-02-2014

Szczerze to nigdy nie słyszałem o Dungeon Keeperze PS3 Has No Game ale po obejrzeniu materiału wydaje mi się naprawdę dobrą grą, mam nadzieję że będzie dane mi w nią zagrać.

Dungeon Keeper 2 - sparrow_93 - 14-02-2014

Dungeon Keeper za darmo na GOGu !!!

RE: Dungeon Keeper 2 - Higga - 14-02-2014

sparrow ale jedynka

Dungeon Keeper 2 - MichuB - 14-02-2014

Archon dajesz jeszcze jednego let's playa, albo Piątki w Lochu. Live!

Dungeon Keeper 2 - szezjo - 15-02-2014

No nie ma i to jest najgorsze.. i bym marudził, że muszę mieć wersję GOGową, gdyby nie to, że w związku z ich nową promocją DK1 jest za darmo, a DK2 kosztuje ok. 5 zł. BIERĘ! Grinning

I hej, dzięki Archon za odpowiedź. Gra na GOGu kupiona, więc już się biorę do roboty. A dalej to już tylko tracić kontakt z rzeczywistością, jak przy Chrono Triggerze. Winking

Dungeon Keeper 2 - Milven - 23-06-2014

Niech ci bogowie w potomstwie wynagrodzą za wspomnienie o panu Butruku... Choć zapomniałeś, ze grał później w ME2 (jako Legion)

RE: Dungeon Keeper 2 - Hogfather - 23-06-2014

Zdecydowanie jedna z moich ulubionych serii. Wsparłem nawet War For The Overlord na kickstarterze ale nie spodziewam się niestety, że będzie choćby w połowie tak dobra jak druga część.