|  | 
| [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. (/showthread.php?tid=6847) | 
| [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - Link - 16-02-2014 Witam na mojej kolejnej rozdawajce  Dziś do oddania w ręce gamingowych braci mam: Stand 1, z Battlefielda 4 (wymiary wys. 120cm, szer. 40 cm): Stand 2, z Assassin's Creed IV (wymiary wys. 160 cm, szer. 55 cm): UWAGA! Ten stand został wstępnie zarezerwowany dla Dark-Crash-One - czekam na info w tym temacie, czy rezerwacja jest aktualna. Kostka z motywami gier PlayStation 4 (2 szt. wymiary: 30 x 30 cm) UWAGA! Jedna z kostek została wstępnie zarezerwowana dla  - czekam na info w tym temacie, czy rezerwacja jest aktualna. Drugą kostkę mam do oddania. Ekspozytory do konsolek (10 szt.): Tak to się eksponuje  (fotki podglądowe, nie oddaję 168 in 1, czy też Brick Game) UWAGA! 5 szt. ekspozytorów zostało wstępnie zarezerwowanych dla  - czekam na info w tym temacie, czy rezerwacja jest aktualna. pozostałe 5 szt. mam do oddania. Wpisujcie się i piszcie co chcecie - jak zwykle największe szanse na otrzymanie mają osoby, które jeszcze nic nie dostały, najbardziej się udzielają na forum, bądź też najbardziej je lubię  (no homo) UWAGA! Wysyłka tego wszystkiego nastąpi dopiero po 10-tym marca! Pozdrawiam, Link. RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - Crix Doomsday - 16-02-2014 Proszę o resztę ekspozytorów  Chyba że DOrianek nie weźmie to wszystkie  Idealne do steelbooków  Edit: 1 ekspozytor, nie będę pazerny. RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - HackBoy - 16-02-2014 ja też chciałem ekspozytory   RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - pojler - 16-02-2014 JA bym wziął jedną z kostek albo Assasyna RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - Kicaken - 16-02-2014 Stand 1 rezerwuje   RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - Dorczenzo - 16-02-2014 Potwierdzam rezerwację  A jeśli ekspozytory się u mnie nie sprawdzą to wyślę je komuś innemu   RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - facepalm - 16-02-2014 Skoro pojler chce jedną z kostek, albo asasyna, to ja poproszę o to drugie(to czego nie weźmie  ) Na ekspozytor też byłbym chętny "jakbyco" RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - Wielkimati - 16-02-2014 Też chciałbym taki jeden ekspozytor. RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - Piromaniaq - 16-02-2014 Ja też bym z chęcią przygarnął jeden ekspozytor   RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - Grodek - 16-02-2014 Jeśli można to chętnie przyjmę taki ekspozytor   RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - DartKwadrat - 16-02-2014 Jeżeli jeszcze jest to chętnie przyjmę ekspozytor. Mam 1 pytanie: ile się płaci za przesyłkę? RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - Drakkainen - 16-02-2014 Śliczne poproszę o kostkę z PS4 lub stand z BF4. RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - FRUNEK1 - 16-02-2014 Jeśli można prosiłbym stand 1   RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - Mkali - 16-02-2014 Stand z BF 4 proszę   RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - Dark-Crash-One - 16-02-2014 Potwierdzam rezerwację dla standa z AC iv :P RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - Matuleczek - 16-02-2014 Kostkę z motywami gier z PS4 poproszę (jeszcze nie wygrałem żadnego giveawaya)   RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - Dogozaur - 16-02-2014 Jeżeli cokolwiek zostanie, to ja przygarnę ;3 RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - Dhante - 16-02-2014 Jak są jeszcze jakieś ekspozytory to chętnie wezmę 1, PM me RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - DeathWish1547 - 16-02-2014 Jak jeszcze są ekspozytory to poproszę 1 a jak nie to mogę cokolwiek przygarnąć   RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - Link - 16-02-2014 Panowie! Nie spodziewałem się takiego odzewu, tak mało rzeczy, a tylu chętnych  Oto wyniki: Stand 1 z Battlefield 4 - Kicaken Stand 2 z AC IV - Dark-Crash-One Kostka 1 z motywem PS 4 -  Kostka 2 z motywem PS 4 - Matuleczek 5 szt. ekspozytorów -  1 szt. ekspozytor - Wojtex28 1 szt. ekspozytor - Crix Doomsday 1 szt. ekspozytor - Wielkimati 1 szt. ekspozytor - HackBoyPL 1 szt. ekspozytor - Piromaniaq Gratulacje, podajcie mi swoje dane do wysyłki, wysyłka jest za free - taka promocja Wasze dane kasuję od razu po wysyłce, nie są mi do niczego potrzebne i zostaną wykorzystane tylko do wysyłki przedmiotów bla, bla, bla... Wysyłam po wypłacie! po 10-tym marca! Postaram się załatwić więcej ekspozytorów i w następnej rozdawajce je oddać. Temat można zamknąć. Pozdrawiam, Link. RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - Link - 10-03-2014 Witajcie arhnowicze  Pamiętacie o rozdawajce? NIE?! A ja tak, własnie przygotowałem wszystkie wysyłki dla Was i już w czwartek (wcześniej nie dam rady, wiecie - praca) wyfruną do Waszych miejsc zamieszkania  Prośba - wyślijcie mi peemkę jak już otrzymacie paczki - dzięki temu będę spał spokojnie  Powoli też szykuję kolejną jeszcze lepszą rozdawajkę  Pozdrawiam, Link. |