![]() |
[O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. (/showthread.php?tid=6847) |
[O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - Link - 16-02-2014 Witam na mojej kolejnej rozdawajce ![]() Dziś do oddania w ręce gamingowych braci mam: Stand 1, z Battlefielda 4 (wymiary wys. 120cm, szer. 40 cm): Stand 2, z Assassin's Creed IV (wymiary wys. 160 cm, szer. 55 cm): UWAGA! Ten stand został wstępnie zarezerwowany dla Dark-Crash-One - czekam na info w tym temacie, czy rezerwacja jest aktualna. Kostka z motywami gier PlayStation 4 (2 szt. wymiary: 30 x 30 cm) UWAGA! Jedna z kostek została wstępnie zarezerwowana dla ![]() Ekspozytory do konsolek (10 szt.): Tak to się eksponuje ![]() (fotki podglądowe, nie oddaję 168 in 1, czy też Brick Game) UWAGA! 5 szt. ekspozytorów zostało wstępnie zarezerwowanych dla ![]() Wpisujcie się i piszcie co chcecie - jak zwykle największe szanse na otrzymanie mają osoby, które jeszcze nic nie dostały, najbardziej się udzielają na forum, bądź też najbardziej je lubię ![]() UWAGA! Wysyłka tego wszystkiego nastąpi dopiero po 10-tym marca! Pozdrawiam, Link. RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - Crix Doomsday - 16-02-2014 Proszę o resztę ekspozytorów ![]() ![]() ![]() Edit: 1 ekspozytor, nie będę pazerny. RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - HackBoy - 16-02-2014 ja też chciałem ekspozytory ![]() RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - pojler - 16-02-2014 JA bym wziął jedną z kostek albo Assasyna RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - Kicaken - 16-02-2014 Stand 1 rezerwuje ![]() RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - Dorczenzo - 16-02-2014 Potwierdzam rezerwację ![]() ![]() RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - facepalm - 16-02-2014 Skoro pojler chce jedną z kostek, albo asasyna, to ja poproszę o to drugie(to czego nie weźmie ![]() RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - Wielkimati - 16-02-2014 Też chciałbym taki jeden ekspozytor. RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - Piromaniaq - 16-02-2014 Ja też bym z chęcią przygarnął jeden ekspozytor ![]() RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - Grodek - 16-02-2014 Jeśli można to chętnie przyjmę taki ekspozytor ![]() RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - DartKwadrat - 16-02-2014 Jeżeli jeszcze jest to chętnie przyjmę ekspozytor. Mam 1 pytanie: ile się płaci za przesyłkę? RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - Drakkainen - 16-02-2014 Śliczne poproszę o kostkę z PS4 lub stand z BF4. RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - FRUNEK1 - 16-02-2014 Jeśli można prosiłbym stand 1 ![]() RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - Mkali - 16-02-2014 Stand z BF 4 proszę ![]() RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - Dark-Crash-One - 16-02-2014 Potwierdzam rezerwację dla standa z AC iv :P RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - Matuleczek - 16-02-2014 Kostkę z motywami gier z PS4 poproszę (jeszcze nie wygrałem żadnego giveawaya) ![]() RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - Dogozaur - 16-02-2014 Jeżeli cokolwiek zostanie, to ja przygarnę ;3 RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - Dhante - 16-02-2014 Jak są jeszcze jakieś ekspozytory to chętnie wezmę 1, PM me RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - DeathWish1547 - 16-02-2014 Jak jeszcze są ekspozytory to poproszę 1 a jak nie to mogę cokolwiek przygarnąć ![]() RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - Link - 16-02-2014 Panowie! Nie spodziewałem się takiego odzewu, tak mało rzeczy, a tylu chętnych ![]() Stand 1 z Battlefield 4 - Kicaken Stand 2 z AC IV - Dark-Crash-One Kostka 1 z motywem PS 4 - ![]() Kostka 2 z motywem PS 4 - Matuleczek 5 szt. ekspozytorów - ![]() 1 szt. ekspozytor - Wojtex28 1 szt. ekspozytor - Crix Doomsday 1 szt. ekspozytor - Wielkimati 1 szt. ekspozytor - HackBoyPL 1 szt. ekspozytor - Piromaniaq Gratulacje, podajcie mi swoje dane do wysyłki, wysyłka jest za free - taka promocja Wasze dane kasuję od razu po wysyłce, nie są mi do niczego potrzebne i zostaną wykorzystane tylko do wysyłki przedmiotów bla, bla, bla... Wysyłam po wypłacie! po 10-tym marca! Postaram się załatwić więcej ekspozytorów i w następnej rozdawajce je oddać. Temat można zamknąć. Pozdrawiam, Link. RE: [O] Standy z gier, ekspozytory na konsolki itp. - Link - 10-03-2014 Witajcie arhnowicze ![]() Pamiętacie o rozdawajce? NIE?! A ja tak, własnie przygotowałem wszystkie wysyłki dla Was i już w czwartek (wcześniej nie dam rady, wiecie - praca) wyfruną do Waszych miejsc zamieszkania ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam, Link. |