![]() |
Poszukuje darmowej gry MMORPG (najlepiej polskiej)! - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Newschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: PC (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Poszukuje darmowej gry MMORPG (najlepiej polskiej)! (/showthread.php?tid=6864) |
Poszukuje darmowej gry MMORPG (najlepiej polskiej)! - iseethesea - 19-02-2014 Witam ! Poszukuje w pelni darmowej gry typu MMORPG. O charakterze zblizonym do WoW'a (nie musi byc identyczna, moze to byc cos zupelnie nowego) ,czyli: ->areny ->rajdy itp. ->rozbudowany system ulepszen ->spora roznorodnosc klas postaci Prosze o pomoc ! Pozdrawiam! RE: Poszukuje darmowej gry MMORPG (najlepiej polskiej)! - Brukow - 19-02-2014 Może cię zainteresuje Royal Quest, niedawno wyszła otwarta beta. Gra jest w całości po polsku. Grałem w zamkniętą betę i było całkiem sympatycznie. RE: Poszukuje darmowej gry MMORPG (najlepiej polskiej)! - jedrek85 - 22-02-2014 Takich gier jest więcej, zanim je wymienię to chciałbym skomentować wypowiedź kolegi nade mną o RoM. Owszem aby pograć trzeba płacić, jednak do mniej więcej 50 lvl da się dojść nie montując w grę ani grosza, później też da radę, tylko żeby coś osiągnąć musisz na to poświęcić sporo czasu, jak zapłacisz już nie. Ale wróćmy do głównego tematu, do listy gier dodałbym jeszcze Neverwinter Online, sam zacząłem w to ostatnio grać i muszę przyznać że gra daje radę. RE: Poszukuje darmowej gry MMORPG (najlepiej polskiej)! - CROSS - 22-02-2014 Nie interesuje się jakoś specjalnie MMORPG ale kiedyś grałem w "Shaiya" stosunkowo fajna. Może powinieneś zajrzeć na http://www.mmorpg.org.pl/ RE: Poszukuje darmowej gry MMORPG (najlepiej polskiej)! - Adele - 27-02-2014 Celuj w Neverwinter online. Całkowicie po Polsku, sporo klas i ras a nawet dosyć ciekawe i przyjemne questy. RE: Poszukuje darmowej gry MMORPG (najlepiej polskiej)! - Hosting - 01-03-2014 A może coś w stylu doty ? Panzar - całkiem niezła łupanina, w pełni spolszczona ![]() RE: Poszukuje darmowej gry MMORPG (najlepiej polskiej)! - Rafko77 - 07-03-2014 Polecam ci zagrać w Dungeons & Dragons Neverwinter, grałem w to i mi się bardzo spodobało ![]() https://register.pl.perfectworld.eu/nw_splash RE: Poszukuje darmowej gry MMORPG (najlepiej polskiej)! - siewkagaming - 16-03-2014 AION jedna z lepszych mmorpg f2p. Dużo bajerów,latanie,crafting itp. RE: Poszukuje darmowej gry MMORPG (najlepiej polskiej)! - diewaffel - 18-03-2014 Zdecydowanie na dzień dzisiejszy polecam Ci Star Wars: The Old Republic. W tej grze jest świetny dualizm. Możesz grać jak w MMO - wspólne questowanie, rajdy, pvp. Możesz grać jak w single - questy niesamowicie trzymają poziom, prawie każdy z nich można rozwiązać na kilka sposobów, a stoją za tym warianty rozmów które zmieniają charakter Twojej postaci. I to Star Wars. Runes of Magic odradzam - ta gra to jakaś masakra. Neverwinter mmo - dobra gra, jeśli lubisz gry akcji. Dużo action, specjalny system sterowania/walki nastawiony na action, questy nastawione na action, action action. Bez śmiechu - polecam również, choć nie z wielkim entuzjazmem. Warte uwagi w Neverwinter jest wg mnie pozycjonowanie postaci podczas walki i to, jak duży ma to wpływ na jej przebieg. Plusik. Dungoens & Dragons Online - świetny, klimatyczny mmo w świecie Eberron. Eberron to świat, który powstał w wyniku konkursu na świat rpg. Taki magical steampunk. Magia jest powszechniejsza niż w Forgotten Realms, "napędza" rzeczywistość. Naprawdę gra mi się podobała, świetny system questów, niesamowita możliwość rozwoju postaci - wieloklasowości jak w normalnym papierowym D&D. Na minus - grafika. Dodatkowo, jeśli nie płacisz, gra na dłuższą metę nudna. Pozdrawiam ![]() RE: Poszukuje darmowej gry MMORPG (najlepiej polskiej)! - Sidewinder - 18-03-2014 (18-03-2014, 01:07)diewaffel napisał(a): Zdecydowanie na dzień dzisiejszy polecam Ci Star Wars: The Old Republic. Hahahahahahaha... Jedno co mogę powiedzieć o tej grze to to, że gracze F2P mają przerąbane. Trudno jest cokolwiek osiągnąć bez posiadania Subskrypcji, kurde nawet konto Preferowane (zapłaciłeś choć raz za cokolwiek, nawet jeśli były to 3 dolary) są nadal strasznie ograniczone... Nawet limity na kredyty (walutę) istnieją. A i w rajdach nie da się uczestniczyć bez subskrypcji, bo po pierwsze są limity dla graczy F2P, a po drugie nie można nawet nosić ekwipunku zdobytego w takich rajdach, bo często są to "artefakty", czyli przedmioty zablokowane dla F2P (trzeba kupić "pozwolenie", że tak to nazwę, na takie itemki, czyli odblokować możliwość ich zakładania). PVP również jest ograniczone dla F2P. Tylko część singlowa ratuje jakoś tę grę dla darmowych graczy. Fabuła ciekawa, każda duża klasa ma swoją linię, którą możemy wykonać jak chcemy, możemy odpowiadać tak, jak czujemy, że nasza postać by odpowiedziała. W skrócie fabuła jest typowo Bioware'owa, dobrym porównaniem byłaby seria Mass Effect. Jeśli chcesz grać za darmo, bez płacenia, rajdować, grać w PVP i nie ograniczać się do fabuły, to zdecydowanie odradzam. Jeśli jednak ograniczenia Cię nie odrzucą, albo jesteś gotów zapłacić 30zł za miesiąc, to w sumie jest nadal bardzo ciekawa gra, a fabuła jest warta cierpienia. |