Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
Pomysły na gadżety do sklep.arhn.eu - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Księga Życzeń i Zażaleń (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Wątek: Pomysły na gadżety do sklep.arhn.eu (/showthread.php?tid=6908)

Pomysły na gadżety do sklep.arhn.eu - HackBoy - 24-02-2014

Z racji tego, że arhnowy sklep dopiero się rozwija oraz tego, że Archon oferuje mało gadżetów z logiem ARHN.EU myślę, że warto założyć taki temat, aby każdy zainteresowany mógł napisać co chętnie zobaczyłby (i tym samym kupił) w sklepie.
Jeśli chodzi o "firmowe gadżety" myślę, że fajnym rozwiązaniem byłyby różnej wielkości naklejki z logo arhn oraz np. z najpopularniejszymi tekstami z forum (#kiedysystemerror, Zamknij Ryj, Kiedyś tu była rodzinna atmosfera™ etc.)

RE: Pomysły na gadżety do sklep.arhn.eu - Veinitive - 24-02-2014

Wlepki jak najbardziej - za! Porozklejam na mieście.

RE: Pomysły na gadżety do sklep.arhn.eu - Micvhu - 24-02-2014

Oczywiście że Wlepy! Niech miasto (no dobra wieś Childish ) się dowie że ARHN istnieje, a czemu nie. Może tak z mniej realnych jakieś zegarki czy cuś... no i jakiś nowy projekt plakatu Winking

PS

Nowa płyta MC Dorczenza Piez

RE: Pomysły na gadżety do sklep.arhn.eu - kokoshkv - 24-02-2014

A może jakiś kokoszkowy plakat. Chętnie powiesiłbym na ścienia Kokomony http://kurczaczki.arhn.eu/kurczaczki/161.Kokomon.jpg

RE: Pomysły na gadżety do sklep.arhn.eu - Link - 24-02-2014

(24-02-2014, 22:40)Micvhu napisał(a): Oczywiście że Wlepy! Niech miasto (no dobra wieś Childish ) się dowie że ARHN istnieje, a czemu nie. Może tak z mniej realnych jakieś zegarki czy cuś... no i jakiś nowy projekt plakatu Winking

PS

Nowa płyta MC Dorczenza Piez

Zegarki? Ja już mam:

[Obrazek: 1002955JP_ehxehpe.JPG]

RE: Pomysły na gadżety do sklep.arhn.eu - Micvhu - 24-02-2014

No w sumie zegarki były na tamtej stronie... zapomnijmy o tym Grinning

RE: Pomysły na gadżety do sklep.arhn.eu - Hixovick - 26-02-2014

Ja kupiłbym zestaw np. 3 przypinek. Ja z chęcią przypiąłbym kokoszkę do ubrania, ale napis System Error Grinning Co do plakatu to Kokomony też by wisiały na ścianie (:

RE: Pomysły na gadżety do sklep.arhn.eu - SAKO96 - 24-06-2014

Dobre by było jagby dinary kupywało sie za sms bo jak ktoś nie ma konta bankowego to wyśle smsa jak w moim przypadku

RE: Pomysły na gadżety do sklep.arhn.eu - Grodek - 24-06-2014

(24-06-2014, 20:21)SAKO96 napisał(a): Dobre by było jagby dinary kupywało sie za sms bo jak ktoś nie ma konta bankowego to wyśle smsa jak w moim przypadku

Archon już kiedyś wspominał, że SMSy są słabą opcją, ponieważ większość pieniędzy z SMSów brałby operator, a nie serwis.

RE: Pomysły na gadżety do sklep.arhn.eu - szkodnick - 27-06-2014

Ja też bym chciał przypinki, a co do własnych pomysłów to może plastikowe nakładki na iphone z logo arhn.eu? P.S. przypinka z torl to by było coś

RE: Pomysły na gadżety do sklep.arhn.eu - PanDorian - 27-06-2014

A może więcej kubeczków? Np. z kokoszką lub z gruniem. Też bokserki z logo i z wymienionymi wcześniej :3

RE: Pomysły na gadżety do sklep.arhn.eu - over - 27-06-2014

Kubki, nowe plakaty, wlepy.

RE: Pomysły na gadżety do sklep.arhn.eu - Ozzy - 28-06-2014

Bokserki by się przydały Grinning ale nie jakieś obcisłe Laughing i może longsleeve (najchętniej czarne rękawy ze ściągaczami biały "środek" i oczywiście z przodu logo aryn daj i ju.

RE: Pomysły na gadżety do sklep.arhn.eu - Maurek - 29-06-2014

Na pewno wlepy, przypinki to też dobra rzecz. Oczywiście plakaty, no i może jakieś DVD a ARHN.EU.

RE: Pomysły na gadżety do sklep.arhn.eu - Reshi - 18-07-2014

Bransoletka silikonowa z logiem serwisu

RE: Pomysły na gadżety do sklep.arhn.eu - Oscikus - 18-07-2014

Limitowana edycja System Error na DVD/BluRay.
Oczywiście ograniczona liczba, podpisy ekipy i jakieś pierdółki od Was.
Może na Gramytatywnie wystawić na aukcję 10 takich pudełek?

RE: Pomysły na gadżety do sklep.arhn.eu - Tachion1 - 29-07-2014

Może bejsbolówka (czapka) z bidoofem i logiem arhn Cute

RE: Pomysły na gadżety do sklep.arhn.eu - Tyber - 30-07-2014

Może opaski z logo? Zawsze miło coś takiego nosić na rączce :3
Z tego co jeszcze przychodzi mi do głowy to np. zestaw litografii z różnymi scenkami, kokoszką i logo.

RE: Pomysły na gadżety do sklep.arhn.eu - NitroXPL - 13-03-2015

Poduszki w kształcie kokoszek. Po raz pierwszy by się je dało nie tylko oglądać, ale też i przytulać Heart

RE: Pomysły na gadżety do sklep.arhn.eu - adszym - 28-06-2015

Zdecydowanie przydałyby się nowa koszulka i kubek z Gruniem Smiling

RE: Pomysły na gadżety do sklep.arhn.eu - Kaktus186 - 28-06-2015

Poduszki w kształcie padów. Pad Mega Drive'a byłby mega wygodny Smiling

RE: Pomysły na gadżety do sklep.arhn.eu - szocik - 25-09-2015

plakaty, fotoplakaty , zdjęcia chętnie widziałbym coś podobnego, coś dobrego a nie że zaraz trzeba dzwonić po https://kontener.krakow.pl żeby mi je wywieźli na wysypisko. <oim zdaniem bardzo ciekawe prace i takie rzeczy również mogłby oferować sklep arhn, poza gadżetami, albo po prostu jakieś fotki tego typu naklejone czy wydrukowane na tych gadżetach.