![]() |
Hejaszki ;3 - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Napisz coś o sobie! (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=135) +--- Wątek: Hejaszki ;3 (/showthread.php?tid=6941) |
Hejaszki ;3 - Hnacia - 27-02-2014 Witam, jestem Hnacia. Z góry zaznaczę, że jestem kochającą mówić o sobie gadułą i bardzo przepraszam, jeżeli długość tego wątku przekroczy standardy i wyjdzie poza ramy przedstawiania się. Jestem niezwykle roztargniona i zapominalska. Mieszkam w małej wioseczce obok małego miasteczka w małym pokoiku z czerwonymi ścianami i bardzo wolnym internetem. To tłumaczy moją (lekką!) agresję i wieczną chęć do jakichkolwiek gorących dyskusji. Mam okropny i głośny śmiech, rude włosy i 167 cm wzrostu. Przygotowuję się do matury, po której chce studiować matematykę i informatykę. Uwielbiam Leonarda da Vinci. Wolny czas spędzam na graniu (no kto by się spodziewał?) i naprawianiu internetów oraz uświadamianiu ludziom, że się mylą. Strasznie masochistyczne zajęcie. Od ponad roku regularnie oglądam filmy na waszym youtubowym koncie, jakiś czas temu zostało mi polecone to forum. No i po miesiącu (dwóch?) znalazłam w sobie tyle odwagi, aby się przedstawić. Zarejestrowałam się w nadziei na poznanie ludzi, którzy naprawdę mogliby dzielić ze mną pasję. Ludzi, którzy nie zachowywaliby się... źle, gdy dowiadują się, że jestem dziewczyna i gram. Poza tym, że teksty "wyjdź za mnie" są głupie, uważam, że grających dziewczyn jest tak wiele, że nie powinnyśmy się już niczym wyróżniać. Oho, zaczynam zmieniać temat, typowe ![]() Jestem wielka fanką RPG-ów, gier Indie oraz wszelakich gier, w których fabuła potrafi mnie naprawdę poruszyć. Jak na razie udało to się tylko "To the moon" (ryczałam jak bóbr) i "Bioshock'owi" (jak ktokolwiek mógł chcieć wykorzystać te śliczne, małe, przerażone dziewczynki tylko i wyłącznie w zamian za Adama?!). Mam w swojej kolekcji około 120 gier i cały czas ja powiększam (staram się głównie o te pudełkowe, jednak nie odmawiam sobie promocji na Steamie i Humble Bundle). Obecnie jestem pecetowcem, jednak z racji faktu, że w te wakacje mogę pracować dłużej nić dwa miesiące, mam zamiar zakupić sobie Nintendo 3DS i Xbox 360. I to chyba wszystko o mnie. Ostrzegałam, że będzie długo ![]() RE: Hejaszki ;3 - Piromaniaq - 27-02-2014 Hej! Mam nadzieję, że miło spędzisz tu wolny czas ![]() A tak poza tym to jaki jest twój ulubiony RPG? RE: Hejaszki ;3 - Mkali - 27-02-2014 Hej Hnacia! Witamy ciebie w naszej "arhynowskiej" społeczności! Też ryczałem przy "To The Moon" i jestem tegorocznym maturzystą ![]() ![]() RE: Hejaszki ;3 - Hnacia - 27-02-2014 Straszny banał, ale Skyrim skradł moje serce ![]() Jejku, zawsze chciałam coś powiedzieć na Shotboxie, ale tam wszyscy się znają i zawsze się boję, że niepotrzebnie się wtrącę do rozmowy i będę potraktowana jako nieproszony gość ;/ RE: Hejaszki ;3 - Mkali - 28-02-2014 O to nie musisz się martwić ![]() |