Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
[PS3] 'Gruniopiątek' #16 w multi GTA Online (Great Come Back Edition) - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Dział: Ustawki (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=134)
+--- Wątek: [PS3] 'Gruniopiątek' #16 w multi GTA Online (Great Come Back Edition) (/showthread.php?tid=7204)

'Gruniopiątek' #16 w multi GTA Online (Great Come Back Edition) - Link - 31-03-2014

[Obrazek: v4jJSOb.png]

Witajcie compadres,
wracamy do grania w GTA Online Me Gusta Nic tak dobrze nam wspólnie nie wychodzi jak totalna rozpierducha w stanie San Andreas. Już w piątek 04.04 o godz. 21.00 zaczniemy siać postrach na ulicach tego wiecznie zabieganego miasta. Oficjalne gruniopiątki z GTA Online będą odbywać się raz w miesiącu (nieoficjalnie, bez pisania tematu, grać możemy co tydzień - tak, mam lenia i nie chce mi się Kissing) Tak czy inaczej serdecznie zapraszam do wpisywania się w tym temacie i wzięcia udziału w Wielkim Powrocie w Wielkim Stylu!

Jeszcze tylko pozwolę sobie przekopiować ważne fakty z poprzedniego tematu, rzućcie okiem na REGULAMIN.
Warto też dołączyć do Ekipy ARHN.EU na GTA Social Clubie.

Takie widoki czekają na nas już za kilka dni (fot. by Zyga)

[Obrazek: 0_0.jpg]

Pozdrawiam Kissing
Link.

RE: 'Gruniopiątek' #16 w multi GTA Online (Great Come Back Edition) - Pathmage - 31-03-2014

Macie mój ciągle rosnący level i traktor! Torll

RE: 'Gruniopiątek' #16 w multi GTA Online (Great Come Back Edition) - FeralBoar - 31-03-2014

Oczywiście będę Winking Tęskniłem ;_;

RE: 'Gruniopiątek' #16 w multi GTA Online (Great Come Back Edition) - Chmurowaty - 31-03-2014

Cooo?! GTA Online wraca? Nie może być!

Jak już mówiłem, będę na pewno Smiling

RE: 'Gruniopiątek' #16 w multi GTA Online (Great Come Back Edition) - Kacpi01_PL - 31-03-2014

Mnie prawdopodobnie nie będzie Childish, ale obiecuję na następny lub ten Gruniopiątek z GTA Online spełnić wasze prośby i przerobie nasze dwa ulubione tory na wyścigi typu GTA Winking

RE: 'Gruniopiątek' #16 w multi GTA Online (Great Come Back Edition) - kaczmar456 - 01-04-2014

Będę na pewno.
PSNID: kaczmar456
Nie można przepuścić takiej okazji. Najlepsza ekipa na świecie to ekipa arhn.eu :P

RE: 'Gruniopiątek' #16 w multi GTA Online (Great Come Back Edition) - Signar - 03-04-2014

eh pogralbym z wami ale dopiero w sobote mam czas Childish

RE: 'Gruniopiątek' #16 w multi GTA Online (Great Come Back Edition) - Zyga - 03-04-2014

Uuu, moje zdjęcie, duma mnie rozpiera. Będę Winking

RE: 'Gruniopiątek' #16 w multi GTA Online (Great Come Back Edition) - kaczmar456 - 04-04-2014

Słuchajcie, prawdopodobnie się spóźnię, bo jestem u rodziny i naprawiam sprzęt, więc jak tylko wrócę to do was wbije

RE: 'Gruniopiątek' #16 w multi GTA Online (Great Come Back Edition) - Link - 05-04-2014

Dziękuję za liczne przybycie Kissing Byliście niesamowici, miło mi było przywitać nowego uczestnika - kaczmar, dałeś radę Winking Fajny powrót w wielkim stylu, kilka wyścigów, kilka zadań w stylu "capture de teczka" wspólnych deathmatchy - Link Vault Boy Approves wpadło bonusowo kilku innych graczy, którzy się nie zapisali - zachęcam do śledzenia forum w przyszłości Smiling

Jak zwykle mini galeria Me Gusta

Don kacpi & Don Link:

[Obrazek: 0_0.jpg]

Okazało się, że zdjęć jest za mało, by zrobić z nich galerię Childish Następnym razem.

RE: 'Gruniopiątek' #16 w multi GTA Online (Great Come Back Edition) - Zyga - 06-04-2014

A Don Zyga biegł po limuzynę w tym czasie Grinning

RE: 'Gruniopiątek' #16 w multi GTA Online (Great Come Back Edition) - Snaki98-Pl - 17-04-2014

Gramy jutro ???

RE: 'Gruniopiątek' #16 w multi GTA Online (Great Come Back Edition) - Link - 17-04-2014

(17-04-2014, 21:10)Snaki98-Pl napisał(a): Gramy jutro ???

Nie rozumiem pytania... Oczywiście, że gramy Me Gusta

RE: 'Gruniopiątek' #16 w multi GTA Online (Great Come Back Edition) - Snaki98-Pl - 18-04-2014

no wież mnie ostatnio nie było wiec nie wiem nic