Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
Przywitanie - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Dział: Napisz coś o sobie! (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=135)
+--- Wątek: Przywitanie (/showthread.php?tid=7252)

Przywitanie - Catter - 05-04-2014

Cześć,

Mam na imię Piotrek, mam prawie 27 lat (sic!) i moją pasją są gry. Z tego też powodu trafiłem na to forum, poprzez kanał youtube. Najwięcej czasu od zawsze spędzałem przy strategiach w klimatach średniowiecza (Medieval 2: Total War rox!), jednakże w ostatnim czasie krótkie gry akcji częściej lądują na moim dysku twardym.

Jeżeli chodzi o sprzęt, to posiadam całkiem dobrego laptopa oraz konsolę PS3. To niestety tyle.

Jeżeli chodzi o prywatę, to pracuję jako tester oprogramowania, od roku mam wspaniałą żonę i mieszkam w Twierdzy Modlin.

Pozdrawiam całe Forum i społeczność ARHN.EU

RE: Przywitanie - Link - 05-04-2014

Witaj Piotrek,
nareszcie ktoś z mojej kategorii wiekowej Me Gusta Miło, że do nas wpadłeś, powiedz mi, w co maniaczysz na swojej plejce? Heart Ulubione gatunki gier?
Gratuluję hajtnięcia się, być może na mnie też już powoli czas? Nieee, jeszcze tyle gier do ogrania Winking

RE: Przywitanie - Catter - 05-04-2014

Jeżeli chodzi o PS3 to jest to moje trzecie podejście do tego sprzętu (wiem wiem jak to brzmi, ale szkoda czcionki na tą historię.. ; ) ). Aktualnie ogrywam Mafię 2. A na konsoli najlepiej bawiłem się przy serii Uncharted i God of War. Poza tym szukam ciągle inspiracji, gry która mnie wciągnie i nie pozwoli się oderwać - w tym celu obejrzałem chyba wszystkie recencje na kanale arhn.eu ale nadal nic nie znalazłem :P

ps. miło że jest tutaj ktoś urodzony w poprzednim stuleciu :P

High V, splatynowałem wszystkie 3 części Uncharted i 6 God of War - uważam, że to bardzo fajne exy (szczególnie Uncharted) na mnie czeka jeszcze The Last Of Us, skoro podobały Ci się przygody Drakea to koniecznie obadaj tytuł.
Podpytuję o gatunki, bo może grasz w multi GTA V i chciałbyś pograć kiedyś z nami?

RE: Przywitanie - Catter - 05-04-2014

Nie posiadam niestety GTA V :/ ale noszę się z zamiarem kupienia. Jeżeli chodzi o multi, to znajomi z pracy krytykowali ostro ten tryb za mikropłatności bez których podobno nie ma się szans z ludźmi którzy takie koszty ponoszą

(05-04-2014, 23:30)Catter napisał(a): Nie posiadam niestety GTA V :/ ale noszę się z zamiarem kupienia. Jeżeli chodzi o multi, to znajomi z pracy krytykowali ostro ten tryb za mikropłatności bez których podobno nie ma się szans z ludźmi którzy takie koszty ponoszą

Wybacz za emotkę (ale tez powoli się przyzwyczajaj)- Bitch please! gramy ogromną ekipą, żaden z nas nie zapłacił nawet złamanego grosza przez system mikropłatności (chyba, że?Grempy Cat (He had fun once. And it was awful.) ) a bawimy się wyśmienicie, obejrzyj galerie ze spotkań. Więc wiesz, polecam sprawdzić osobiście.

RE: Przywitanie - Grodek - 06-04-2014

Witam na forum Smiling Widzę kolejnego posiadacza konsoli Sony, może zagra się kiedyś w coś na multiplayer?