![]() |
arhn.eu jest teraz na Patreonie - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80) +--- Wątek: arhn.eu jest teraz na Patreonie (/showthread.php?tid=7348) |
arhn.eu jest teraz na Patreonie - Dark Archon - 17-04-2014 ![]() Przyznam szczerze, że długo zwlekałem z przygotowaniem tego materiału. Rozmawianie o sprawach finansowych jest trudne zarówno dla osób, które tych pieniędzy potrzebują, jak i dla osób, które zmuszone są o nich mimowolnie słuchać. Patreon ma jednak potencjał do zrewolucjonizowania tego, czym jest arhn.eu i uniezależnienia naszego serwisu od nacisków sponsorów. A pewnego dnia może i przekształci nas w pełnowartościową, opłacaną redakcję. Możliwość pełnowymiarowego poświęcenia się naszemu hobby byłoby dla naszego zespołu wielkim zaszczytem i spełnieniem marzeń. By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: arhn.eu jest teraz na Patreonie RE: arhn.eu jest teraz na Patreonie - gogotimmeh - 17-04-2014 Niestety nie mam karty. Może "donate with PayPal"? : > RE: arhn.eu jest teraz na Patreonie - Dark Archon - 17-04-2014 Opcja jednorazowego wsparcia przez PayPal znajduje się pod każdym artykułem na stronie. ![]() http://arhn.eu/2014/04/arhn-eu-jest-teraz-na-patreonie/ Poza tym, Patreon obsługuje też Paypala, ale niestety, również w tym przypadku wymaga podpiętego do Paypala środka płatniczego. ![]() RE: arhn.eu jest teraz na Patreonie - VratherX3 - 17-04-2014 Myślę, że to rozwiązanie całkiem uczciwe i naprawdę dające duże możliwości. Mam pytanie - czy jest jakiś minimalny okres wpłacania, czy można np. tylko jeden miesiąc ? RE: arhn.eu jest teraz na Patreonie - Dark Archon - 17-04-2014 Patreon pozwala ustawić górną miesięczną granicę kwoty dla wszystkich Patreonów, ale nie umożliwia wybrania okresu abonamentowego. Można za to w dowolnym momencie przerwać wpłacanie bez żadnych negatywnych konsekwencji. Pieniądze pobierane są pierwszego dnia każdego miesiąca. Dla jednorazowych wpłat sugerujemy po prostu zakup cegiełki w postaci "Dinarów": http://arhn.eu/dinary/ RE: arhn.eu jest teraz na Patreonie - Kicaken - 17-04-2014 Cieszę się, że jest taka opcja pomocy dla Was za rzeczy które tworzycie dla Nas. Oczywiście "subskrypcja" zakupiona i czekam na więcej i lepszych materiałów. Również sam będę wspomagał serwis, wrzucając jeszcze więcej zdjęć do bazy danych. arhn.eu jest teraz na Patreonie - piotras85 - 17-04-2014 A co jeśli 1000 osób wesprze kwotą 25$+ ? Kiedy znajdziecie czas na Hangouty ? ![]() A co jeśli 1000 osób wesprze kwotą 25$+ ? Kiedy znajdziecie czas na Hangouty ? ![]() RE: arhn.eu jest teraz na Patreonie - ZłotyPstryk - 17-04-2014 Wspomogę jak mogę RE: arhn.eu jest teraz na Patreonie - Dark Archon - 17-04-2014 (17-04-2014, 17:27)piotras85 napisał(a): A co jeśli 1000 osób wesprze kwotą 25$+ ? Kiedy znajdziecie czas na Hangouty ? Przeskoczymy ten most, gdy już do niego dotrzemy. ![]() ![]() RE: arhn.eu jest teraz na Patreonie - Myros - 17-04-2014 Osobiście nie mam możliwości wpłaty przez mój stosunkowo dość młody wiek, (co wiąże się z brakiem konta w banku) jednak gdy uda mi się w jakiś sposób przejść tą przeszkodę to wpłacę tyle ile się da wycisnąć z mojego portfela miesięcznie ![]() RE: arhn.eu jest teraz na Patreonie - Sethemar - 17-04-2014 W jaki sposób mogę zdobyć acziwment z Patreona? Już złożyłem odpowiednią subskrypcję ![]() RE: arhn.eu jest teraz na Patreonie - Dark Archon - 17-04-2014 (17-04-2014, 18:26)Sethemar napisał(a): W jaki sposób mogę zdobyć acziwment z Patreona? Już złożyłem odpowiednią subskrypcję W momencie, gdy system pobierze pierwszą opłatę (czyli 1 maja), wszyscy Patreonowicze dostaną specjalnego linka, który odblokuje wszystkie bonusy. ![]() RE: arhn.eu jest teraz na Patreonie - PanDorian - 17-04-2014 Mam ten sam problem, jaki ma Myros, ale postaram się z moich oszczędności jak najwięcej wycisnąć dla was. RE: arhn.eu jest teraz na Patreonie - Sethemar - 17-04-2014 I tak szybka odpowiedź Redaktora naczelnego mi wielce odpowiada. Widziałem że na Patronusie już ponad 400$ miesięcznie. Gratulacje ![]() arhn.eu jest teraz na Patreonie - MeFe019 - 18-04-2014 Teraz już 670$ również gratuluje!!! arhn.eu jest teraz na Patreonie - Wojt - 18-04-2014 Poszło ![]() ![]() ![]() arhn.eu jest teraz na Patreonie - Drakkai - 20-04-2014 Trzeba uważać na karty z ING Banku Śląskiego, ich system zablokował moją, gdyż Patreon wysłał zapytanie za 0zł. Ale jej odblokowanie zajęło 3 minuty ![]() arhn.eu jest teraz na Patreonie - Dor3k - 20-04-2014 OMG SPRZEDALI SIE !11!11!!! A tak na poważnie to pomysł świetny, w końcu będziecie dostawali jakieś sensowniejsze wynagrodzenie. RE: arhn.eu jest teraz na Patreonie - kaczmar456 - 22-04-2014 Kiedy tylko zacznę zarabiać własne dinary, z chęcią wesprę was na Patreonie. Nie można pozwolić wam się zmarnować, kiedy drzemie w was wielki potencjał, przynajmniej ja mam takie odczucia. Bardzo dobry pomysł na rozwój serwisu ![]() RE: arhn.eu jest teraz na Patreonie - Sethemar - 20-05-2014 I paczka dotarła a w niej.....różne rzeczy. Nie chcę spoilerować :P |